Milogled Bluff Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 (edited) ^^Sta tacno podrazumevas pod "divno"? Edited September 19, 2012 by Milogled Bluff
morgana Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 Mir u svetu?Jao, to bi bilo divnoslazem se.ja sam potpuno za mir u svijetu.
henrik larsson Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 Šta podrazumevate pod mirom u svetu? Mnogo mi je ovo neprecizno postavljeno.Dok sačekam odgovor, evo jednog korisnog YT linka:http://www.youtube.com/watch?v=y-zaoODi8dw
Milogled Bluff Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 No peace without justice.http://www.youtube.com/watch?v=UjRQ08ifWnU
ficfiric Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 ja sam potpuno za mir u svijetu.+1http://www.youtube.com/watch?v=UjRQ08ifWnUJa ranije pevao u refrenu, Give Peace AAAA Chanceeeeee!!! Ostatak mrmljao posto ionako ne znam tekst, a neta nije bilo
Đipalo Junuz Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 Ovo je jasno, moji stavovi po ovom pitanju su zacementirani, mada samo pitanje nije napreciznije formulisano. Citiraću poznatog mislioca, da ne gnjavim svojim eksplikacijama... Komentar ovom slučaju zaista nije potreban, preskordiciju odnosno predosećanje budućih događaja zaista nisam imala. Ovo je ustvari najvažniji detalj jer apsolutno nisam očekivala, zvuči fantastično, ali nemam objašnjenje ovakvog fenomena.Pošto prethodni citat ne odražava u potpunosti moje stavove o ovom krucijalnom pitanju, dodaću još jedan citat istog mislioca, i mislim da će sve biti potpuno jasno nakon toga:Ova fascinirajuća tvrdnja naterala me je da, nakon ovog divnog iskustva, shvativši do čije mere sam shvatila da ono što najviše volim moram žrtvovati... I svakako to divno osećanje još uvek živi u meni. -_-
Time Crisis Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 Definitivno je moguć :) Dok bi danas bilo jako teško zamisliti da Švedska napadne Poljsku, pre svega par stotina godina to već nije bilo slučaj. Ili tek trougao Engleska-Nemačka-Francuska, ne tvrdim da je nemoguće da zarate, ali mislim da bi bilo sasvim neverovatno, skoro nadrealno da se pročita u sutrašnjim novinama kako je Angela Merkel pokrenula invaziju na Pariz ili London. Doduše bilo je i teško zamislivo da će neko bombardovati Beograd pre desetak godina, pa se opet desilo. Bilo kako bilo, ako je Evropa koliko-toliko uspela da dođe do nekog mira, pretpostavljam da i ostatak (zaraćenog) sveta može u teoriji doći u neku sličnu poziciju. Btw, nadam se da ovo nije bilo neko retoričko pitanje i da nisam sad ispao glup u društvu
hattori Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 mir u svetu do skora nije bio moguc.srecom, okolnosti se menjaju nabolje.
MancMellow Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 (edited) nadam se da...nisam sad ispao glup u društvu Jesiteško zamislivo da će neko bombardovati Beograd Edited September 19, 2012 by MancMellow
ficfiric Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 (edited) @hat :lolol: (btw, cime se skidaju fleke od kafe sa upljuvane majice? Da otvaram topich?) Edited September 19, 2012 by ficfiric
Time Crisis Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 JesiDobro de, Saveznu Republiku Jugoslaviju
Töölönlahti Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 Šta je sledeće?Zašto imati bilingvalnu decu?
Recommended Posts