Posted September 18, 201212 yr Pošto vidim da se na forumu otišlo veoma daleko u pravcu burekizacije (rasprave o tuđim životnim izborima su otprilike dno dna), evo da dam svoj doprinos kulturi banalnog diskutovanja o ničemu.
September 19, 201212 yr Ako si undead, imaš i život i smrt. I ogromne račune za sredstva za ličnu higijenu.
September 19, 201212 yr ja sam za zivot zlih ljudi i smrt djece. Ali ne u kolevci! Nego malo kasnije, da bude veca steta i tuga...to je samo moje misljenje....
December 7, 201311 yr ...And when you're doneyou'll cock your gunthe blood will runlike ribbons through your hairSo come on along with the Black RiderWe'll have a gay old time!
December 10, 201311 yr Pošto vidim da se na forumu otišlo veoma daleko u pravcu burekizacije (rasprave o tuđim životnim izborima su otprilike dno dna), evo da dam svoj doprinos kulturi banalnog diskutovanja o ničemu.
December 10, 201311 yr Život je samo jedna smrtonosna zarazna bolest koja se prenosi polnim putem a smrt je misterija i nepoznanica, tajanstveni prostor gde je, možda, sve dopušteno, jer, možda, ničeg nema i gde su sva pitanja otvorena i svi odgovori povezani.Smrt je bolja.Naročito je je problematika bureka nakon smrti bogata smislovima i nabijena značenjem, naspram sumorne i konačne životne svakodnevnice