Jump to content

Šta je bolje, život ili smrt?

Trt, mrt, život, smrt 21 members have voted

1. 1. Zbilja, šta je bolje?

• Život
      11
    • Smrt
      10

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Posted

Pošto vidim da se na forumu otišlo veoma daleko u pravcu burekizacije (rasprave o tuđim životnim izborima su otprilike dno dna), evo da dam svoj doprinos kulturi banalnog diskutovanja o ničemu.

+1

Ako se nema dece - smrt. :cool:

Ako se nema dece - smrt. :cool:
:lolol:

Ako si undead, imaš i život i smrt. I ogromne račune za sredstva za ličnu higijenu. :cry:

Ko još nije umro, nema pravo da diskutuje na ovoj temi.

u životu i u smrtu ne dozvoli da te trtu

ja sam za zivot zlih ljudi i smrt djece. Ali ne u kolevci! Nego malo kasnije, da bude veca steta i tuga...to je samo moje misljenje....

• 1 year later...

život. smrt je neproverena glasina.

...And when you're doneyou'll cock your gunthe blood will runlike ribbons through your hairSo come on along with the Black RiderWe'll have a gay old time!BlackRider.jpg

besmrtnos.... ujedom vanpira..... on i ja.. do kraja sveta

Pošto vidim da se na forumu otišlo veoma daleko u pravcu burekizacije (rasprave o tuđim životnim izborima su otprilike dno dna), evo da dam svoj doprinos kulturi banalnog diskutovanja o ničemu.
:wicked:

Život je samo jedna smrtonosna zarazna bolest koja se prenosi polnim putem a smrt je misterija i nepoznanica, tajanstveni prostor gde je, možda, sve dopušteno, jer, možda, ničeg nema i gde su sva pitanja otvorena i svi odgovori povezani.Smrt je bolja.Naročito je je problematika bureka nakon smrti bogata smislovima i nabijena značenjem, naspram sumorne i konačne životne svakodnevnice

• Author

Gledam ko je otvorio ovaj bezvezni topic i imam sta da vidim :isuse: