Аврам Гојић Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 Pošto vidim da se na forumu otišlo veoma daleko u pravcu burekizacije (rasprave o tuđim životnim izborima su otprilike dno dna), evo da dam svoj doprinos kulturi banalnog diskutovanja o ničemu.
bigvlada Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 Ako si undead, imaš i život i smrt. I ogromne račune za sredstva za ličnu higijenu.
Sestre Bronte Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 Ko još nije umro, nema pravo da diskutuje na ovoj temi.
Mp40 Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 ja sam za zivot zlih ljudi i smrt djece. Ali ne u kolevci! Nego malo kasnije, da bude veca steta i tuga...to je samo moje misljenje....
Indy Posted December 7, 2013 Posted December 7, 2013 ...And when you're doneyou'll cock your gunthe blood will runlike ribbons through your hairSo come on along with the Black RiderWe'll have a gay old time!
Hippie Posted December 7, 2013 Posted December 7, 2013 besmrtnos.... ujedom vanpira..... on i ja.. do kraja sveta
burekdzija Posted December 10, 2013 Posted December 10, 2013 Pošto vidim da se na forumu otišlo veoma daleko u pravcu burekizacije (rasprave o tuđim životnim izborima su otprilike dno dna), evo da dam svoj doprinos kulturi banalnog diskutovanja o ničemu.
Bujodrag Posted December 10, 2013 Posted December 10, 2013 Život je samo jedna smrtonosna zarazna bolest koja se prenosi polnim putem a smrt je misterija i nepoznanica, tajanstveni prostor gde je, možda, sve dopušteno, jer, možda, ničeg nema i gde su sva pitanja otvorena i svi odgovori povezani.Smrt je bolja.Naročito je je problematika bureka nakon smrti bogata smislovima i nabijena značenjem, naspram sumorne i konačne životne svakodnevnice
Аврам Гојић Posted December 10, 2013 Author Posted December 10, 2013 Gledam ko je otvorio ovaj bezvezni topic i imam sta da vidim
Recommended Posts