Прслин Posted June 14, 2015 Posted June 14, 2015 Али наслов... Свиђа ми се и оно Дражино дописивање са Љотићем. Bff Mito veceras raid Ne mogu banovali me Zovi Stepsa Jedi govna idemo u Black citadel Wtf jesmo rekli to cemo u oktorbru 45 Wtf lololol napisao si 45 Sori 46. Zovi stepsa kazem ti stalno je na gajbi Steps de si E Ajde raid BC veceras Ne mogu palim negde nakon mise i sastanka sa poglavnikovim doglavnikom Tl;dr ajde siso Fu zovi antu Anto pico bc raid 20h Kk Jej
Cane Vukic Prebranac Posted June 14, 2015 Posted June 14, 2015 Код мене у крају: Обиљежена 70. годишњица страдања бораца у Лијевче пољу
dillinger Posted June 14, 2015 Posted June 14, 2015 Jadni ti borci JVuO, izdao ih Sekula Drljević:( Što veći izdajnik, to je miliji SPC-u.
djeneralche Posted October 21, 2015 Posted October 21, 2015 Filipenkovi bosonogi krajišnici po tumačenju Branimira Gajića Zarobljeni četnici prevedeni u sastav NOVJ bosonogi na Dedinju pred bitku Foto: Rista Marjanović
Remi Posted May 26, 2017 Posted May 26, 2017 Rehabilitovan koljač Kalabić. http://rs.n1info.com/a251513/Vesti/Vesti/Rehabilitovan-Nikola-Kalabic.html
mandingo Posted May 26, 2017 Posted May 26, 2017 (edited) Gde tu nadje? Tamo se ni ne pominje... Edited May 26, 2017 by mandingo
namenski Posted May 26, 2017 Posted May 26, 2017 Gde tu nadje? Tamo se ni ne pominje... ova je njegova Ма није проблем у њему: у њима је
Frank Pembleton Posted May 29, 2017 Posted May 29, 2017 Gori sveee u časnom SePeOu... ....shit has hit the fan...
namenski Posted April 3 Posted April 3 Quote Кесеровић какав је такав је, (морамо га толерисати), утицаћу на њега колико год могу да буде послушан... Ако га ти будеш снабдевао новцем везаћеш га за себе. Наши људи нису сви потпуно нормални. Октобар 1942, из писма генерала Драгољуба Михајловића, команданта ЈВуО и министра војног у југословенској избегличкој влади, генералу Трифуновићу, у једном од безброј покушаја да разреши спорове око надлежности и територија између команданата на терену... Мајор Кесеровић, у народутм Кесер, nom de guerre Орел... Извор: Војни архив (ВА), Четничка архива (ЧА), кутија 288, документ 12...
namenski Posted October 29 Posted October 29 (edited) Kad je bila borba kod Zvornika... A ustase, prave, bezale pod skute Majke Srbije... I Tate Nedica... Kraj juna 1943. godine, Prva proleterska narodnooslobodilacka udarna brigada, samo nekoliko dana posle pobede na Sutjesci... Svedocenje jednog ucesnika: Ustaše su bile zbijene u malom delu grada ispred mosta i tu su potpuno izgubile glavu. Počeli su jedan po jedan da se prebacuju preko mosta u Srbiju, ali su ih naši mitraljezi dočekivali. Već je svanulo, naši bataljoni su sve jače stezali obruč oko ustaša i oni su odlučili da u grupi, odjednom, prebegnu preko mosta. Kad su oni naleteli svom širinom preko mosta, mi smo otvorili vatru iz svih naših oruđa, a tako isto i iz topova i bacača koje smo zaplenili od ustaša. Zagrmelo je sa svih strana. Nikad takve vatre nisam čuo u životu. Moj dobri „šarac“ je za nepun sat ispalio 4.500 metaka, čitava jedna desetina mi je nizala redenike, a moj „šarac“ se toliko ugrejao da ga nisam mogao dotaći, sem za kundak i obarač. Ustaše su s mostapadale kao vreće. Na samom mostu i oko mosta pobijeno je za taj sat 700 do 800 ustaša. Mali broj je uspeo da pobegne preko mosta i odmah su se sklanjali u jendek kraj druma, koji je usečen u stenu na srbijanskoj obali. Naš komandant je naredio da se bacačima bije u stenu iznad ustaša, pa su tu izginuli od gelera i komada razbijene stene. U Zvomiku smo zaplenili velika slagališta municije, pa smo tukli do mile volje. Tako je oslobođen Zvornik. Edited October 29 by namenski
Recommended Posts