Milogled Bluff Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 E, ako me Misa Janketic ne natera da dodjem, niko nece.
teacher Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 Vidimo se... Hoće li ova projekcija smanjiti broj glasača Dveri u NS?
henrik larsson Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 E, ako me Misa Janketic ne natera da dodjem, niko nece.+1Ne znam zašto nema Berčeka.
Mp40 Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 (edited) Hoće li ova projekcija smanjiti broj glasača Dveri u NS?Ne znam. Znam da nece ni povecati tvoju pisu.@ saljivciJanketicu su na njegove oci cetnici zaklali majku Edited May 8, 2012 by Mp40
Milogled Bluff Posted May 8, 2012 Author Posted May 8, 2012 Kakve to ima veze sa cinjenicom da je bio clan partije koja je odgovorna za smrt stotina hiljada ljudi?
kim_philby Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 (edited) misa janketic bio clan SPS-a? pa jebiga i miroslav ilic je. niko nije savrsen. Edited May 8, 2012 by kim_philby
Mp40 Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 (edited) verovatno nikakve misa janketic bio clan SPS-a? pa jebiga i miroslav ilic. niko nije savrsen.bio je i to jako. Tamo na pocetku do sredine 90ih Edited May 8, 2012 by Mp40
Milogled Bluff Posted May 8, 2012 Author Posted May 8, 2012 (edited) niko nije savrsen.Cudan nacin da se kaze "podrzavao je zlocinacku, ratnohuskacku i genocidnu politiku".I sada ima obraza da prica o politickim zloupotrebama. Edited May 8, 2012 by Milogled Bluff
kim_philby Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 Cudan nacin da se kaze "podrzavao je zlocinacku, ratnohuskacku i genocidnu politiku".I sada ima obraza da prica o politickim zloupotrebama.cudan nacin da se napise 'voda' :Dpa mozda je dosao k sebi. poput n. samardzica i b.srbljanovic.
Mp40 Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 Cudan nacin da se kaze "podrzavao je zlocinacku, ratnohuskacku i genocidnu politiku".I sada ima obraza da prica o politickim zloupotrebama.Meni je cudnije da je glumio u najjadnijoj prectavi svih vremena "Djeneral Milan Nedic" znajuci ovo sto znam o njemu.Medjutim, on je oduvek, otkad je pokrenuto pitanje pardonizacije bradatih krvavih govana, bio veoma glasan i aktivan protiv toga...Jbg, jako mi je zao sto moje stavove o NOBu u skupstini dosledno odrazava jedino SPS... Ostali imaju pametnija posla...
Turnbull Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 Cudan nacin da se kaze "podrzavao je zlocinacku, ratnohuskacku i genocidnu politiku".I sada ima obraza da prica o politickim zloupotrebama.Ne bih da teram vodu na Dačketovu vodenicu, ali ko se seća, tada je SPS od strane mnogih bio viđen i kao brana pred naletom četništva u liku Vuka Draškovića. Teofil objasnio nedavno u Vremenu, ali je tekst nažalost zaključan.
kim_philby Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 Ne bih da teram vodu na Dačketovu vodenicu, ali ko se seća, tada je SPS od strane mnogih bio viđen i kao brana pred naletom četništva u liku Vuka Draškovića. Teofil objasnio nedavno u Vremenu, ali je tekst nažalost zaključan.'noz' je u bosni izazvao vise straha nego slobodan milosevic do 1991. godine.
Turnbull Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 'noz' je u bosni izazvao vise straha nego slobodan milosevic do 1991. godine.Pa, da, s tim što su se oni osvestili kad je počelo da ih odvodi. A u Srbiji je ta zabluda potrajala. Nikad neću zaboraviti mog pokojnog dedu, bivšeg partizana, kako priča da će Drašković da nas uvuče u rat, a "barut smrdi, ne miriše". Naravno, celog života glasao za SPS.
henrik larsson Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 Ne bih da teram vodu na Dačketovu vodenicu, ali ko se seća, tada je SPS od strane mnogih bio viđen i kao brana pred naletom četništva u liku Vuka Draškovića. Teofil objasnio nedavno u Vremenu, ali je tekst nažalost zaključan.Ako sam ja '91, sa 18 godina, mogao da izvalim da je SPS zlo (a pritom nisam bio četnik, pa da se time objasni animozitet), mislim da je iluzorno tražiti opravdanja za odraslog normalnog čoveka.
Recommended Posts