John Coltrane Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 Jel pravimo za Europa ligu? http://www.parapsihopatologija.com/forums/index.php?showtopic=17906
Tolaa Posted September 17, 2012 Author Posted September 17, 2012 ACHTUNG!!! Hocete li da pravimo H2H na haxball sajtu kao sto smo radili za EP? Imate vremena do sutra u ovo doba da glasate. Takodje, treba nam 32 tima, a u ligu je za sada uslo 35. Predlozi?
nbg4ever Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 Pa, nista. Prva 32 tima koja su usla u klasik ligu idu u "haxball" h2h, preostala tri tima ostaju tu gde jesu, tj u klasiku.
Zoidberg Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 Auh, ja sam mislio da ovaj fantazi odigram poluobavezno, pa se bojim da ne bih obratio podjednaku pažnju u svakom kolu i svakom protivniku. Ako se igra H2H mene slobodno možete da preskočite, a taman imate 3 tima viška. :D
Tolaa Posted September 17, 2012 Author Posted September 17, 2012 Ma, definitivno igramo, zanemarite to pitanje.Primam predloge za resavanje problema viska igraca do sutra, a onda ce biti kako JA odlucim. Zreb ce biti obavljen navrat-nanos, ali posteno, ipak je ovo jedna Tole liga.
*edited by mod Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 Nek se javi ko nece da igra mada ne znam zasto se nebi igralo nekoem kada to ne zahteva nikakav dodatni napor u odnosu na Classic.
Feindouno Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 Izbacuj nepoznate i dobro... sigurno ima neko nepoznat :D
Zoidberg Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 Evo, ja sam svoje Morževe United odjavio od H2H. Sad još 2 tima ostaju.Ja se bojim da ću morati da odustanem u nekom delu sezone, pa ne bih da napravim ligu neregularnom. Videću kako uopšte funkcioniše ovaj CL fantasy, pa ako valja, igraću ga ozbiljnije iduće sezone.Sad sam svu pažnju preusmerio na premier ligu, a ono što mi preostane slobodnog vremena iskoristiću za CL.
Timmi Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 Ma, definitivno igramo, zanemarite to pitanje.Primam predloge za resavanje problema viska igraca do sutra, a onda ce biti kako JA odlucim. Zreb ce biti obavljen navrat-nanos, ali posteno, ipak je ovo jedna Tole liga.nema zreba, sajt automatski sve radi, samo mu ubaci timove. i pazi da je double round robin.
Pokojni Ruxin Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 Wtf, ne radi sajt? A ja naravno čekam poslednji dan da prijavim tim....
Tolaa Posted September 17, 2012 Author Posted September 17, 2012 nema zreba, sajt automatski sve radi, samo mu ubaci timove. i pazi da je double round robin.To sam i mislila pod zrebom navrat-nanos, kad nemam vremena da se igram Hajdi Klum. :(Wtf, ne radi sajt? A ja naravno čekam poslednji dan da prijavim tim.... Radi, ulazi sto pre, da ne bi izvisio za H2H.Da li znamo ciji su sledeci timovi:SlepciiiJocina nadrkana ekipaSteve'sOFK PoljancheUrsustemannkaSipad FC---==: QQ :==-- (ovaj rizikuje da leti samo zbog imena)Kanine "zivotinje"Nata92Tirani FC 1983Ako ne znamo, bar trojica nece biti u H2H. Trojica jer ipak mislim da je sigurnije da ce DrZoidberg biti redovan nego neko nepoznat. Jedino ako on bas insistira da ne igra. I to ce biti izostavljeni ovim redom kojim su navedeni, tj. ko se poslednji prijavio. Ukoliko se prijavi jos neko od aktivnih PPP-ovaca, otpada i vise od trojice.
Pokojni Ruxin Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 Upao! Valjda nije već kasno.Sajt je užasan, baguje se, koči, a nije mi dao ni da se nazovem 110%, kako svetla tradicija nalaže. :frust:Tako da sam u ovogodišnjem izdanju 110 vam majki... <_<
Recommended Posts