AcaRadio Posted July 6, 2020 Posted July 6, 2020 Samo jedna mala greška: 1995. ima tri epizode, ne 6, sad sam proverio 1
Frank Pembleton Posted July 6, 2020 Posted July 6, 2020 Mizlim da je to Arežina izgurao.Verovatno jedini razlog zašto se to emituje je da je uvezano sa EU fondovima, uzete su neke pare i nije se zajebavati.. .... Shiit has hit the fan!
napadaj Posted July 6, 2020 Posted July 6, 2020 Ma to je emitovano još pre nekoliko godina, nema šanse da su rađene nove epizode nakon preuzimanja RTV-a. Slučajno sam naleteo tražeći ceo Avramovićev govor, pa pustio. Ako neko zna gde može da se nađe ceo govor sa snimka ispod, zamolio bih da okači.
AcaRadio Posted July 6, 2020 Posted July 6, 2020 2 hours ago, napadaj said: Ma to je emitovano još pre nekoliko godina, nema šanse da su rađene nove epizode nakon preuzimanja RTV-a. Tačno tako...pošto je ideja serijala bila da podseti na ono što se dešavalo pre 20 godina, poslednje epizode su bile one koje su pokrile 1995. godinu i emitovane su u decembru 2015. Sledeće godine nije rađena nova sezona, znamo zbog čega.
Frank Pembleton Posted August 23, 2020 Posted August 23, 2020 Inače, u toku je ozbilhjna "seča" među zaposlenima u RTV, i to svih onih koji su bili zaposleni "na ugovor", morali da primaju plate preko raznih "agencija" na po 3 meseca itd.Kako to biva, to su u većem delu ljudi koji su "giljali", bar u produkciji... .... Shiit has hit the fan!
dvb-t manijak Posted August 23, 2020 Posted August 23, 2020 To kreće u svim javnim jadnim preduzećima.
msv Posted August 24, 2020 Posted August 24, 2020 (N1) Protest u Novom Sadu zbog otpuštanja s RTV, oko 250 zaposlenih ostaje bez posla
Frank Pembleton Posted August 24, 2020 Posted August 24, 2020 Nije problem da se smanjuje, ali da ponovim, jedna Milijana Baletić je sve ovo vreme bila zaposlena tamo.Al ona svakako nije na spisku!Plus RTV je tu specifičan, jer se za ove "manjinske redakcije" muzu ozbiljne pare iz EU i i matičnih zemalja.... Shiit has hit the fan! 1
raPe Posted March 21, 2021 Posted March 21, 2021 Ne znam koliko ste u mogućnosti, al supruga i ja nešto komentarišemo kako se sve češće češljajući kanale zaustavljamo na RTV 1. Jel se kod njih nešto pozitivno dešava?
Frank Pembleton Posted March 24, 2021 Posted March 24, 2021 Ne znam koliko ste u mogućnosti, al supruga i ja nešto komentarišemo kako se sve češće češljajući kanale zaustavljamo na RTV 1. Jel se kod njih nešto pozitivno dešava?Ne. Business as usual.Doduše prebacuju se u renoviranu zgradu, tj. onu koju su ovi iz NATO polupali.No sad se to polako radi.Informativa će verovatno zadnja da pređe. .... Shiit has hit the fan! 1
tonyk Posted March 24, 2021 Posted March 24, 2021 Sigurno je tako. Pošto su svi ostali već gore.I kuhinja, tj.restoran još nisu preseljeni.
Frank Pembleton Posted March 24, 2021 Posted March 24, 2021 Sigurno je tako. Pošto su svi ostali već gore.I kuhinja, tj.restoran još nisu preseljeni.Ovo ti je od pre dva dana.Neka montaže su prebacili gore[emoji769] pa ih vratili dole[emoji769].A i nekima je bolje u centru NS Da li je ponestalo kinte ili čekaju neko "mrtvilo" da i to obave. .... Shiit has hit the fan!
Recommended Posts