Johann Gambolputty__of Ulm Posted November 20, 2014 Posted November 20, 2014 Jery ima negde na netu snimaka ovih emisija sa Boarovom, "U nedostatku dokaza" mislim da se zove? Cini mi se da ih na zvanicnom YT kanalu RTV nema.
Frank Pembleton Posted November 20, 2014 Posted November 20, 2014 (edited) Jery ima negde na netu snimaka ovih emisija sa Boarovom, "U nedostatku dokaza" mislim da se zove? Cini mi se da ih na zvanicnom YT kanalu RTV nema. Probaj na njihovom sajtu. Edited November 20, 2014 by Frank Pembleton
stoka Posted December 13, 2014 Posted December 13, 2014 Inače, petkom negde posle 5 po podne ide sjajna stranačka hronika pod nazivom "Politbiro". Evo samo jedne ilustracije da se uverite koliko je to dobra ... emisija:
Frank Pembleton Posted December 13, 2014 Posted December 13, 2014 Inače, petkom negde posle 5 po podne ide sjajna stranačka hronika pod nazivom "Politbiro". Evo samo jedne ilustracije da se uverite koliko je to dobra ... emisija: Nije valjda da si tek sad zapazio? A gospodja se zove....
stoka Posted December 13, 2014 Posted December 13, 2014 Nije valjda da si tek sad zapazio? A gospodja se zove.... Ime g-đe nije toliko važno, mene je privukao izuzetan kvalitet emisije, ali kad baš insistirate - Marijana Lainović ...
Frank Pembleton Posted December 13, 2014 Posted December 13, 2014 Ime g-đe nije toliko važno, mene je privukao izuzetan kvalitet emisije, ali kad baš insistirate - Marijana Lainović ...A frka duga devetka ovo-ono...
Frank Pembleton Posted January 18, 2015 Posted January 18, 2015 Један на један Гост: САША ЈАНКОВИЋ, заштитник грађана. Ajd da vidimo...
Haralampije Posted January 23, 2015 Posted January 23, 2015 Samo da pozdravim kreatora kalendara za 2015. Nikad bolji nisam imao :)
Ravanelli Posted January 23, 2015 Posted January 23, 2015 (edited) u ravnici vreme sporije teče, pa tako pravimo tu diletaciju... znaš Edited January 23, 2015 by Ravanelli
Frank Pembleton Posted January 23, 2015 Posted January 23, 2015 Samo da pozdravim kreatora kalendara za 2015. Nikad bolji nisam imao :)
čekmeže Posted January 29, 2015 Posted January 29, 2015 U jutarnjem programu voditeljka prelistava novu Ilustrovanu politiku - pročitajte šta ima da kaže Predrag Simić.
Frank Pembleton Posted February 17, 2015 Posted February 17, 2015 Zaboravih da stavim pre emitovanja ali ima na odlozeno... Живети заједно - 16.02.2015. Знам шта је офсајд Горан Ченгић, спортиста и велики човек, некадашњи рукометни репрезентативац СФРЈ и дугогодишњи играч Босне и Црвене Звезде, средином 1992. године, страдао је на Грбавици, у Сарајеву, када је покушао спасити комшију, доктора Хуснију Черимагића. Као и Ченгић и други врсни спортисти супростављали су се ратном лудилу. У овом филму сазнајте о херојским делима спортиста – Мирзе Делибашића, Крешимира Ћосића и Дејана Бодироге. Аутори: Аријана Сарачевић-Хелаћ (БиХ), Дарко Шпер (Србија)
Frank Pembleton Posted March 17, 2015 Posted March 17, 2015 Dobar Dejan Ilić kod Danice.Kao i nekoliko prethodnih gostiju.Faliće nam ovakvih emisija, kad labud počisti sve... Poslato sa WC šolje by BVK
Recommended Posts