November 20, 201410 yr Jery ima negde na netu snimaka ovih emisija sa Boarovom, "U nedostatku dokaza" mislim da se zove? Cini mi se da ih na zvanicnom YT kanalu RTV nema.
November 20, 201410 yr Jery ima negde na netu snimaka ovih emisija sa Boarovom, "U nedostatku dokaza" mislim da se zove? Cini mi se da ih na zvanicnom YT kanalu RTV nema. Probaj na njihovom sajtu. Edited November 20, 201410 yr by Frank Pembleton
December 13, 201410 yr Inače, petkom negde posle 5 po podne ide sjajna stranačka hronika pod nazivom "Politbiro". Evo samo jedne ilustracije da se uverite koliko je to dobra ... emisija:
December 13, 201410 yr Inače, petkom negde posle 5 po podne ide sjajna stranačka hronika pod nazivom "Politbiro". Evo samo jedne ilustracije da se uverite koliko je to dobra ... emisija: Nije valjda da si tek sad zapazio? A gospodja se zove....
December 13, 201410 yr Nije valjda da si tek sad zapazio? A gospodja se zove.... Ime g-đe nije toliko važno, mene je privukao izuzetan kvalitet emisije, ali kad baš insistirate - Marijana Lainović ...
December 13, 201410 yr Ime g-đe nije toliko važno, mene je privukao izuzetan kvalitet emisije, ali kad baš insistirate - Marijana Lainović ...A frka duga devetka ovo-ono...
January 23, 201510 yr u ravnici vreme sporije teče, pa tako pravimo tu diletaciju... znaš Edited January 23, 201510 yr by Ravanelli
January 29, 201510 yr U jutarnjem programu voditeljka prelistava novu Ilustrovanu politiku - pročitajte šta ima da kaže Predrag Simić.
February 17, 201510 yr Zaboravih da stavim pre emitovanja ali ima na odlozeno... Живети заједно - 16.02.2015. Знам шта је офсајд Горан Ченгић, спортиста и велики човек, некадашњи рукометни репрезентативац СФРЈ и дугогодишњи играч Босне и Црвене Звезде, средином 1992. године, страдао је на Грбавици, у Сарајеву, када је покушао спасити комшију, доктора Хуснију Черимагића. Као и Ченгић и други врсни спортисти супростављали су се ратном лудилу. У овом филму сазнајте о херојским делима спортиста – Мирзе Делибашића, Крешимира Ћосића и Дејана Бодироге. Аутори: Аријана Сарачевић-Хелаћ (БиХ), Дарко Шпер (Србија)
March 17, 201510 yr Dobar Dejan Ilić kod Danice.Kao i nekoliko prethodnih gostiju.Faliće nam ovakvih emisija, kad labud počisti sve... Poslato sa WC šolje by BVK