*edited by mod Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 Apsolutno. Jos nisam u potpunosti poslozio gde stojim po pitanju dilema iz prve dve epizode druge sezone, a treca epizoda je najverovatnije slucajna ali veoma precizna paralela sa Otporom.
Turnbull Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 Mene je prva sezona BM prilično smorila. Prva epizoda je obećavala, ali na kraju nije ispalo ništa. Mislim, okej, nije baš ništa, ali nedovoljno za epizodu tog formata (za kratku Zonu sumraka bi bilo okej). Drugu nisam mogao ni odgledam od one otrcane futurističke imažerije - toliko je puta sve to ranije viđeno da stvarno nisam ima nikakve volje da nastavim sa gledanjem. Jedino mi je treća bila okej (ona sa snimanjem sećanja, zar ne?), ali opet ništa posebno. Stvarno ne uspevam da razumem what all the fuss is about.Ali ako smatraš da je druga sezona bolja, daću joj šansu.
*edited by mod Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 Meni su po kvalitetu epizode u prvoj sezoni bile bas tako i bile poredjanje. Prva najbolja, druga ok, a treca nista posebno.Definitivno ti preporucujem da odgledas druge sezonu jer mi se cini da su price dosta dublje od tih donekle trivijalnih iz prve sezone, a i iz ove perspektive mi deluju dosta ostvarljivije i to u skorijoj buducnosti od npr snimanja secanja u glavu ili onog orvelovoskog razvoja fejsbuka u drugoj epizodi prve sezone.
Arkadija Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 Meni je druga sezona Black Mirrora svetlosnim godinama iza prve.
BraveMargot Posted July 7, 2014 Posted July 7, 2014 Pomenuo sam pre neki dan, A Touch of Cloth. Komedija u stilu Police Squad, Naked Gun, Airplane, Hot Shots... Ja sam se iskidao, ali izgleda su snimili samo 2 epizode. Touch of Cloth je odlican, snimljena su 3 dela sa po 2 epizode do sada, treci deo krece u avgustu.
Skyhighatrist Posted August 10, 2014 Posted August 10, 2014 Touch of Cloth je odlican, snimljena su 3 dela sa po 2 epizode do sada, treci deo krece u avgustu. Prva epizoda je na kioscima...
copkillah Posted August 20, 2014 Posted August 20, 2014 Charlie Brooker's Black Mirror to return for a Christmas special on Channel 4
copkillah Posted September 20, 2015 Posted September 20, 2015 i tako se prva epizoda Black Mirrora ostvarila...
Arkadija Posted September 23, 2015 Posted September 23, 2015 (edited) i tako se prva epizoda Black Mirrora ostvarila...Prvo sam pomislila, nemoguce, a onda sam pronasla vest....Mora da je Bruker imao insajdersku informaciju. Послато са U8815 користећи Тапаток 2 Edited September 23, 2015 by Arkadija
ToniAdams Posted September 23, 2015 Posted September 23, 2015 ja mislim da je na ostrvu to manjevise tradicija
Recommended Posts