maheem Posted June 4, 2023 Posted June 4, 2023 AAAAAAAA KAKVA POBEDA!!!! Stojacic je luuuuuud. Kakve momente čovek ima Bravo za Maestra, kako cepa mrežicu hladnokrvno Bravo Vaske i Brankoviću 4
borris_ Posted June 4, 2023 Posted June 4, 2023 (edited) Sa 15-19 do 21-19 Edited June 4, 2023 by borris_ 1
smooth.Op Posted June 4, 2023 Posted June 4, 2023 Strašan meč. Ko ne zna Fredet je nastupao za više nba klubova, pa i za PAO u onoj kovid sezoni.
Djuro Posted June 4, 2023 Posted June 4, 2023 (edited) imali su malo i srece ali sve su zasluzili. svaka im cast!! odlicno finale, odlican turnir. kaze komentator na kraju prenosa: "Serbia just continue to find ways to win". bas je tako, 100% tacno. Edited June 4, 2023 by Djuro 1
maheem Posted June 4, 2023 Posted June 4, 2023 1 hour ago, Djuro said: imali su malo i srece ali sve su zasluzili. svaka im cast!! odlicno finale, odlican turnir. kaze komentator na kraju prenosa: "Serbia just continue to find ways to win". bas je tako, 100% tacno. Al kako je smor komentator pored kylea
smooth.Op Posted June 16, 2023 Posted June 16, 2023 Kažu Stojačić i Ždero u podkastu Radin & Ronin da će posle ove sezone BIG 3 lige Bulut igrati za 3x3 Vienna.
smooth.Op Posted July 14, 2023 Posted July 14, 2023 Za vikend se u ns održava 3x3 challenger. Biće dosta dobrih igrača. Domaći Ub, Liman, Partizan, plus preko domaćih turnira kvalifikovali se Bresnica i Krupanj. U stranim ekipama biće Ratkov, Stefan Stojačić, Marko Radonjić (igrao ove sezone za Borac, prošle za fmp), Maksim Kovačević... Od stranaca biće Lasmanis, Miezis, Van der Horst... Znači svih top 10 basketša sa fibine rang liste. Ja sam bio prošle godine i organizacija je vrhunska. 2
lord_s Posted July 14, 2023 Posted July 14, 2023 Hvala na info @smooth.Op, verovatno bih propustio, ovako - nedelja resenja To je na platou Spensa? 1
smooth.Op Posted July 14, 2023 Posted July 14, 2023 Da. Ne znam gde tačno. Prošli put je bilo na trgu. Sad nisam u ns, pa propuštam :(
Moća Posted July 14, 2023 Posted July 14, 2023 Gledao sam pre neki dan malo onaj Soccerbet na Adi sto je bio. Ono nije basket ono je tuca bukvalno.
maheem Posted July 14, 2023 Posted July 14, 2023 1 hour ago, lord_s said: Hvala na info @smooth.Op, verovatno bih propustio, ovako - nedelja resenja To je na platou Spensa? Da, na platou Spensa. U subotu nisam tu, nedelja…moooooozda. 1
lord_s Posted July 17, 2023 Posted July 17, 2023 Vratili se dani pobede na 3x3 challengeru Bas je nenormalna vrucina bila, Ub ispao u cetvrtfinalu, nekoliko ekipa nije imalo 4-og i to je itekako uzelo danak jer je bilo nemoguce drzati tempo na maksimumu po onakvom vremenu. Nisam znao da se stariji Stojacic vratio basketu, na kraju nije imao snage da (sam) dobije vrlo dobri Partizan, koji je po meni ipak za nijansu najvise pokazao juce 1
Recommended Posts