theanswer Posted March 26, 2021 Posted March 26, 2021 Ali ni na OI ne bi igrala jedna ekipa. Bulutu Majstoroviću i Saviću su ubacivati Stojačića. Ko i u ostalim timskim sportovima selektor bira sastav. Ub i NS su btw u istoj grupi..
Svarog Posted March 26, 2021 Posted March 26, 2021 da, ali ovo deluje kao da kreću problemi oko toga ko će biti u toj ekipi. mada prihvatam da sam možda reagovao na osnovu iskustava iz drugih sportova bez da znam ceo kontekst ovde.
pasha Posted March 26, 2021 Posted March 26, 2021 Po meni je vec prosle godine Liman bio prva ekipa. Zato se NS raspao, pali su. Inace uzivo, uskoro krece Liman protiv jake litvanske ekipe,
pbg12345 Posted March 26, 2021 Posted March 26, 2021 (edited) mogao bih se zakleti da na oi necemo uzeti medalju ako jel bude oi i pored neverovatne visegodisnje dominacije bas zbog svega pominjanog, uvek to bude nekako tako ono sto meni nije jasno, valjda sto dovoljno ne poznajem taj sport kako jbt neka prosecna nba ekipa ili ne ni nba, evroligaska npr, neka random 3-4 lika ne izdominira bulata i drugare jbt oni su u najboljem slucaju kls nivo kosarke jasno mi je da basket i kosarka nisu isto, ali opet bi mi bilo logicno da neko ko je u kosarci nekoliko nivoa iznad mora biti makar donekle bolji i u basketu pritom, ovi nasi ni u fizickom smilu nisu nista posebno, jesu u odnosu na basket konkurenciju, ali u odnosu na profi kosarkase su realno smesni Edited March 26, 2021 by pbg12345 1
pasha Posted March 26, 2021 Posted March 26, 2021 Sto se tice reprezentacije uglavnom se kombinuju igraci Limana i NS, pri cemu je do sada NS bio noseci ali vrlo verovatno da ce sada Liman biti. 1
pasha Posted March 26, 2021 Posted March 26, 2021 2 minutes ago, pbg12345 said: mogao bih se zakleti da na oi necemo uzeti medalju ako jel bude oi i pored neverovatne visegodisnje dominacije bas zbog svega pominjanog, uvek to bude nekako tako ono sto meni nije jasno, valjda sto dovoljno ne poznajem taj sport kako jbt neka prosecna nba ekipa ili ne ni nba, evroligaska npr, neka random 3-4 lika ne izdominira bulata i drugare jbt oni su u najboljem slucaju kls nivo kosarke jasno mi je da basket i kosarka nisu isto, ali opet bi mi bilo logicno da neko ko je u kosarci nekoliko nivoa iznad mora biti makar donekle bolji i u basketu pritom, ovi nasi ni u fizickom smilu nisu nista posebno, jesu u odnosu na basket konkurenciju, ali u odnosu na profi kosarkase su realno smesni U 3x3 su igrali i igraju igraci koji imaju NCAA iskustvo, bilo mozda i nekih sa NBA. Mnogo je vazno biti dobro uigran u basketu 3x3, mora dugo da se igra zajedno plus se dosta fizicki vise tuce sto ne mogu svi da podnesu iz kosarke.
omiljeni Posted March 26, 2021 Posted March 26, 2021 ovo je sport u kojem 1/4 finale svetskog prvenstva igra Mongolija. kad i ako tu uđe neki ozbiljan novac onda će doći i ozbiljni igrači, prosto ko pasulj. 1
pbg12345 Posted March 26, 2021 Posted March 26, 2021 3 minutes ago, pasha said: U 3x3 su igrali i igraju igraci koji imaju NCAA iskustvo, bilo mozda i nekih sa NBA. Mnogo je vazno biti dobro uigran u basketu 3x3, mora dugo da se igra zajedno plus se dosta fizicki vise tuce sto ne mogu svi da podnesu iz kosarke. ma znam da se tuce, ali sta znam npr da ubacis nekog od ovih likova iz nba 205+ sa dobrim sutem, pa pored njega bi ovi visoki basketasi delovali smesno pisem to u smislu medalje na OI to je nesto sto ima vrednost sirom sveta i nekako je mnogo cudna situacija da se ubacuje sport u mnogo cemu slican drugom, daleko je manje popularan, vrti se manje novca i sto kaze omiljeni jasno igraju igrace nizeg kvaliteta ne znam kakva su pravila za kvalifikovanje na OI u basketu, ali ako postoji mogucnost ne da me ne bi iznedadilo, nego ocekujem da brojne drzave posalju neke poznate kosarkase, a ne ove likove sto standardno peglaju te basket turnire
pasha Posted March 26, 2021 Posted March 26, 2021 (edited) Ovi momci iz SAD tima 2016 igali na SP protiv nas i izgubili https://en.wikipedia.org/wiki/Myke_Henry https://en.wikipedia.org/wiki/Alfonzo_McKinnie https://en.wikipedia.org/wiki/Stefhon_Hannah Dakle NBA iskustvo i profi karijera u Italiji,.. Ljudi pricaju nesto sto ne znaju, Inace se u 3x3 vec vrti dobar novac. Edited March 26, 2021 by pasha
goofs Posted March 26, 2021 Posted March 26, 2021 Manja lopta u 3x3, tempo je izuzetno jak tokom celog meca, kratko traje, nivo trazenog atleticizma je dosta drugaciji nego u kosarci, bitno je da si pokretan, ne toliko i brz jer nema dugih sprinteva. Neki ozbiljan kosarkas bi verovatno dominirao, ali manje su mu pare u 3x3 nego u regularnoj kosarci, a potencijal za povredu veci. Neko iz KLSa, da dodje onako iz vedra neba, neuigran, bas sumnjam. Mozes povuci paralelu sa odbojkom na pesku, niko od profy igraca ne igra to, bar ne dok ne zadje duboko u 30te i zavrsi karijeru. 2
pasha Posted March 26, 2021 Posted March 26, 2021 Inace najveci protivnici nasim ekipama su Litvanci(ovi koji upraov igraju protiv Limana) i izuzetno uigrana ekipa Latvije(Riga) koji imaju oldicne atleticne igrace.
pasha Posted March 26, 2021 Posted March 26, 2021 Liman razvalio Litvance ali ako im se ozbiljnije povredio Kojic bice ozbiljan problem jer je on vazan za Liman.
maheem Posted March 26, 2021 Posted March 26, 2021 Shit, nisam skontao da je ozbiljno. Lagano dobiše Litvance. Nisam pratio neko vreme, šta je sa Stefanom Stojačićem?
maheem Posted March 26, 2021 Posted March 26, 2021 Riga ostala ista, zajebani ko kratko ćebe. Opustili se pred kraj, umalo da izgube. Lasmanis ima jako lep stepback i fadeaway Evo Uba, evo Nade Topčagić
Recommended Posts