June 23, 20195 yr Lose su odigrali ceo turnir. Majstorovic promasi dva vezana bacanja, to su skro nikada ne desava.
June 23, 20195 yr Ameri su napravili dobru ekipu 3 od 4 igraca su mislim preko 200cm i dobro pokretni, lako preuzimaju u odbrani i uzimaju skokove plus imaju nizeg prangijasa, broj 5. Odlicno izbalansirani.
June 24, 20195 yr On 22.6.2019. at 21:25, bradilko said: srćno nam bilo sutra!! pa još jedno zlato! što ne igra onaj jaki iz zemuna? malo nam fali kg-a da se pohrvamo dole On je igrao na evropskim igrama u belorusiji. Ispusili su u cetvrtfinalu upravo od domacina
June 24, 20195 yr 23 minutes ago, Geo said: I sada više nemaju šanse za olimpijadu ? Ma ideno na OI sigurno, prelistaj temu
June 24, 20195 yr 21 minutes ago, theanswer said: Ma ideno na OI sigurno, prelistaj temu idemo jer smo prvi na rang listi ansvere, pratiš li ovu američku basket ligu? počela pre par dana. ( trebao je bulut da igra ali mu nisu dali dozvolu ovi gilipteri iz fibe) Edited June 24, 20195 yr by bradilko
June 24, 20195 yr 31 minutes ago, bradilko said: idemo jer smo prvi na rang listi ansvere, pratiš li ovu američku basket ligu? počela pre par dana. ( trebao je bulut da igra ali mu nisu dali dozvolu ovi gilipteri iz fibe) Nisam gledao sad, gledao ranije. Ne svidjaju mi se pravila u poredjenju sa Fibinim 3x3 pravilima.
June 24, 20195 yr 5 minutes ago, theanswer said: Nisam gledao sad, gledao ranije. Ne svidjaju mi se pravila u poredjenju sa Fibinim 3x3 pravilima. meni baš kontra. fiba pušta divljačku tuču, onda izlaženje van linije za 3. u usa nema izlaženja, suđenje bolje i jednostavno su bolji igrači. dobra je i ona fora za 4 poena.
June 25, 20195 yr 22 hours ago, bradilko said: meni baš kontra. fiba pušta divljačku tuču, onda izlaženje van linije za 3. u usa nema izlaženja, suđenje bolje i jednostavno su bolji igrači. dobra je i ona fora za 4 poena. to sa 4 poena mi se ne sviđa, fiba igra je dinamičnija druga stvar su suđenje i kriterijum.
July 7, 20195 yr A jebemti ti čim se 3 crnca nađu počinju problemi za naše. Finale Novi Sad - Harlem u 00:25.