pasha Posted September 16, 2018 Posted September 16, 2018 Lud ali zato umalo od sigurne pobede da izgube. Imala Letonija nekoliko suteva za pobedu iako je na 2 min bilo 5-6 razlike. Ali svaka cast. Sada imaju svetski u evropku titulu ostaju OI.
Mil@n Posted September 16, 2018 Posted September 16, 2018 Imala je jedan samo šut za pobedu, ovaj poslednji za tri? Nije mi najjasnije pravilo, kada su dva bacanja? Nije li to nepravedno tj malo veća nagrada ako koš iz igre vredi 1?
pasha Posted September 16, 2018 Posted September 16, 2018 Dva bacanja dolaze kada ispunis bonus od 7 licnih. Nekada moze da se desi da imas tri poena iz toga napada ako se prizna kos uz bacanja. To je napravio Majstorovic na minut pre kraja i oni dosli na -1 iz jednog napada.
maheem Posted September 16, 2018 Posted September 16, 2018 Gusta tekma. Bulut jak ko zemlja. Kakva dominantna ekipa
pasha Posted September 23, 2018 Posted September 23, 2018 Kakva dva polufinala mastersa u Indiji. Riga-Novi Sada, Riga imala ogromnu prednost na kraju 21-20 za NS uz ogromnu borbu. Prinston-Liman, Ameri imali ogromnu prednost i to na 1:30 do kraja, onda prave niz gluposti i Liman dobija 19-18 iako je Liman skoro 8 minuta igrao sa bonusom. Tesko rvanje bilo.
nisam ja Posted September 23, 2018 Posted September 23, 2018 Novi sad osvojio. Liman mašio dva bacanja na 17:16 i onda maestro vezao dve dvojke.
Mil@n Posted September 24, 2018 Posted September 24, 2018 Šta je odigrao Majstorović na kraju protiv Rige... 2 banane, ukradena lopta, 7, 8 odbranjenih napada za pobedu Rige, 2 promašene trojke i na kraju daje treću. A onda presudio i u finalu. Ivošev je jebena zver, u odnosu na Ždera neverovatan upgrade koji im daje mnogo više opcija u napadu i lakšu igru sa ekipama koji imaju centra istog tipa kao i dosta čvrstine ispod koša. I dalje mi je sudijski kriterijum krajnje upitan, ne sude se namenri faulovi, sude neke pipalice...
pasha Posted September 30, 2018 Posted September 30, 2018 U finalu Mastersa u Cengdu(Kina) Liman(jedina nasa ekipa na turniru) i Riga.
pasha Posted October 14, 2018 Posted October 14, 2018 (edited) Poslednji masters pre velikog zavrsnog odrzan u Maleziji. Liman uzeo titulu, najteze im bilo protiv Njujork Harlema u 1/2f. Ratkov kida u odbrani. Edited October 14, 2018 by pasha
maheem Posted October 28, 2018 Posted October 28, 2018 polufinale finalnog world toura upravo. Novi Sad - Zemun, 7:3 trenutno, dobro se krljaju
pasha Posted October 28, 2018 Posted October 28, 2018 Opasno krljanje sa Rigom. Riga je dobra atletska ekipa, mislim da uvek naprave problem NS u skoku. Plus su izbacili Liman u 1/4 finalu.
Recommended Posts