Jump to content
IGNORED

3 na 3

Zaz_pi

Recommended Posts

Posted

Odrzan masters u Meksiko Sitiju. Nije bilo srpskih timova iz meni nepoznatih razloga. Razumem da ne idu Novi Sad i Liman posto te ekipe daju reprezentativce koji se spremaju za EP ali da nema Zemuna, Beograda ili Ralje mi nije bas jasno.

Ali nije ni bitno.

Bilo je dobrog basketa, puno ekipa iz Amerika ali titulu je uzela Ljubljana.

Najtezi posao Ljubljana je imala u 1/4 finalu protiv Njujork Harlema, gde su se cudesno izvukli, mada su i u finalu napravili ludacku seriju na kraju.

Njujork Harlem-Ljubljana

Posted

Ali kako Harlemu izlazi lopta iz koša na 20-19 :)

Ovom visokom Slovencu su svirali jedno 3 faula koja nisu bila. Što više gledam ovaj 3x3, sve mi se više čini da suđenje nije na nivou.

Posted

srbija je opet novi sad? il kako se al wahda sad zove. 

primećujem jednog ždera umesto stojačića. 

Posted

Dobiše bosnu 20:10. 

S španijom počinje u 20h. 

Posted

Fina tuča sa špancima, čisto da se održi borbena gotovost. 

Posted
46 minutes ago, nisam ja said:

Fina tuča sa špancima, čisto da se održi borbena gotovost. 

Kakva je bila tekma? Kakvi su nasi? Je l Maestro cepa mrezice a Savic razigrava hirurski?

Posted

Tvrda. Svako u svom domenu. Onda su sudije  samo puhtale u pištaljku pa su španci dosta vremena proveli na penalu. Onda su pojačali odbranu samo bez faula i klasična brza rešenja u napadu. Bulut stalno na ivici da se pobije, savić mačka, spremniji nego ikad, subzero i maestro standard. 

Posted

E drago mi je čuti za Savića, kao da je bio malo smanjio gas na prethodnim turnirima. Thanx za info

Posted

U 1/2 f igraju sa Rusima od 16.40, to bi trebalo da prodju.

Posted
1 hour ago, pasha said:

U 1/2 f igraju sa Rusima od 16.40, to bi trebalo da prodju.

i bi tako. lagano polufinale za nas. Maestro isprskao Ruse po faci na kraju :hail:

Posted

Sa Latvijom u finalu. To je Riga i oni se vec kao Latvija(Riga) dobijali Srbiju(NS).

Kontrola skoka i njihov sut.

Posted

Posle Srbije najbolja ekipa ove igre. Lasmanis i Miezis su zajebani, mada sam očekivao da Miezis dominira ove sezone on je ipak maaaalo podbacio

Posted

Ovaj Bulut je lud dečko, 2 klase je iznad svih.