bradilko Posted August 26, 2018 Posted August 26, 2018 (edited) ovo nije basket ovo je krljanje trećerazrednih igrača osim ovog stojačića. ovi žuti imaju nekog sa brojem 4 koji samo mlati gde god stigne.ni broj 3 nije bolji al ovog bi rado povredio na basketu kao što sam i radio svojevremeno sa takvima i još bi ga ispratio sa terena. još ova ženska lopta, koja je poenta da se igra šesticom? igrao sam nekoliko puta i posle ne možeš da vratiš šut. ovo je zlo ovaj basket. fibino još jedno zlo. pihh Edited August 26, 2018 by bradilko
pasha Posted August 26, 2018 Posted August 26, 2018 Liman je vec sada u egalu sa NS. Ratkov sto je promasio zicer na 20-20 u dva navrata je verovatno od velike zelje da se pobedi NS, posto je to veliki rivalitet. Posto je Liman mladja ekipa od NS ocekujem da u narednom periodu pocnu da dominiraju. Stojacic ima strasan sut. Ratkov kida u odbrani. Sto se tice igre. Ovako prljvao i jos gore se igra po turnirima u Srbiji. Svacega tu ima. Ali moguce da je to razlog zasto smo tako dominatni da ni crnci sa ulica americkih graodva ne mogu lako da izadju na kraj sa nama.
Moća Posted August 26, 2018 Posted August 26, 2018 Ma sudjenje je najveci problem jer po turnirima sude svakakvi debili. I iz toga proizilazi ovakav nacin igre.Sent from my Le X620 using Tapatalk
Timmy Posted August 26, 2018 Posted August 26, 2018 Nije ni lako suditi, u svakom trenutku krljanje na tri mesta. Sta je sa Zderom, nema ga neko vreme?
pasha Posted August 26, 2018 Posted August 26, 2018 Evo kako je Liman lagano pobedio Rigu. Riga je tim koji je trenutno prvak Evrope kada je je pobedio Novi Sad prosle godine na EP,
Mil@n Posted August 26, 2018 Posted August 26, 2018 Stojačić je dao 6 trojki jbg... Inače, znam drugara koji je dobar sa njim, kaže da čovek puca od samopouzdanja i da je ono, baš pun sebe. To je odlična stvar za igrača... Ali kada njega ne bude išlo, imaće problema ofanzivno i tu će NS uvek da ima prednost, imho. Ratkov je odličan u odbrani, ali u napadu nije dobar za ovaj nivo. Btw, Ratkov je klinac koji je dobar deo života živeo preko puta moje zgrade, znam ga od baš baš malih nogu... Bio je nekako čudan, malo je teže pričao (iskreno, mislio sam da ima neki poremećaj), onda je krenuo na basket, bio je solidan, ništa specijalno, ali bolji nego što sam očekivao od njega.. Onda je nestao i sad kad sam počeo da pratim malo, vidim poznata mi faca... Kad ono mali Aleksa iz ulaza preko
maheem Posted August 26, 2018 Posted August 26, 2018 Super tekma. Liman ispustio pobedu mada mi deluje da je NS za nijansu bio bolji. Na 17:14, posle dobre krađe, Saviću ispada, posle Ratkovog promašaja, najbitnija lopta tekme.Obe ekipe odlične u odbrani, meni se dopada što se igralo tvrdo, penali su tu da spreče hrkljuš tako da preteruješ bradilko.A manja lopta je tu zbog bolje dinamike i to je super.Kod Amera tek treba da se pojave bitne ekipe i igrači
nisam ja Posted August 26, 2018 Posted August 26, 2018 Ok je krljačina. Bilo je i u repki vidljivo da je stojačić neprihvaćen, ovako privatno. Ratkov je baš zabagovao sa onim zicerom.
Mil@n Posted August 26, 2018 Posted August 26, 2018 Lopta je baš sranje iskreno, pre neki dan sam igrao sa njom, em je manja, em osetno lakša, jednostavno nema taj osećaj prave lopte. Kontam da je "lakša" za igranje kada pocrkaju.
bradilko Posted August 26, 2018 Posted August 26, 2018 2 hours ago, maheem said: Super tekma. Liman ispustio pobedu mada mi deluje da je NS za nijansu bio bolji. Na 17:14, posle dobre krađe, Saviću ispada, posle Ratkovog promašaja, najbitnija lopta tekme. Obe ekipe odlične u odbrani, meni se dopada što se igralo tvrdo, penali su tu da spreče hrkljuš tako da preteruješ bradilko. A manja lopta je tu zbog bolje dinamike i to je super. Kod Amera tek treba da se pojave bitne ekipe i igrači u pravu si. sigurno preterujem ali smučila mi ona bradata četvorka jutros kad sam gledao snimak. i dalje mi se ne sviđa lopta i to što će klinci da idu lakšim putem i treniraće basket a ne košarku. nemamo toliku bazu dečaka i biće isto, što sam već gledao, da mora da igra nečiji sinčić..
pasha Posted August 31, 2018 Posted August 31, 2018 Liman izgubio u 1/2f od Rige zbog ocajne kontrole skoka. To bi mogao da bude problem i na EP sredinom septembra.
bradilko Posted September 2, 2018 Posted September 2, 2018 abdul rauf ubiva. jel mogu ovi sa našima? ko bi ovde koga dobio?
maheem Posted September 2, 2018 Posted September 2, 2018 Naši ispod 18 su danas izgubili od Madjara u finalu evropskog
Zli Gli Posted September 4, 2018 Posted September 4, 2018 Abdul Rauf ima jedno stotinu ljeta, ko bi rek'o da je ostao ovako fit. Majstor.
Recommended Posts