Djuro Posted June 12, 2018 Posted June 12, 2018 (edited) dobise nasi Poljake u polufinalu, na misice... Edited June 12, 2018 by Djuro
Mil@n Posted June 12, 2018 Posted June 12, 2018 Šta na mišiće, gubili 9-3 i 13-7, da su imali normalnog igrača umesto onog crnca ne bi se vratili.. Bulut je bog basketa.
Zli Gli Posted June 12, 2018 Posted June 12, 2018 Bulut bog basketa? Izmasio se lik na kraju samo tako, da nije bilo one smesne odbrane Poljaka u zadnje dve sekunde i srecnog kosa Majstorovica, moglo je biti svasta. Majstorovic je bog basketa kod nas, ubedljivo najkorisniji. Inace, i dalje imam utisak da je ovo teski amaterizam i da bi 3 random lika iz KK Tamis dobila ove rutinski.
Mil@n Posted June 12, 2018 Posted June 12, 2018 Bulut nas je vratio u partiju sa 5, 6 vezanih polaganja i nekoliko asistencija. Igrao je sam.
theanswer Posted June 12, 2018 Posted June 12, 2018 (edited) 56 minutes ago, Zli Gli said: Bulut bog basketa? Izmasio se lik na kraju samo tako, da nije bilo one smesne odbrane Poljaka u zadnje dve sekunde i srecnog kosa Majstorovica, moglo je biti svasta. Majstorovic je bog basketa kod nas, ubedljivo najkorisniji. Inace, i dalje imam utisak da je ovo teski amaterizam i da bi 3 random lika iz KK Tamis dobila ove rutinski. pošto u tamišu ne da nema para nego ni blizu, ne vidim šta sprečava ta 3 lika da krenu da igraju 3x3 i uzmu sebi neki keš ili možda, samo možda, to nije baš tako kako zamišljaš Edited June 12, 2018 by theanswer
Zli Gli Posted June 12, 2018 Posted June 12, 2018 Izvinjavam se obojici, to je samo moje misljenje. Internet je, valjda se sme. Sve je nekako usporeno, kilavo, jedino dobro je sto se pusta dosta kontakta ali opet, previse debelih mlitavih nikakvih likova, niko tu ne moze da skoci... Jordan se kotira na 13. mestu u svetu, Mongolija igra cetvrtfinale ili sta vec, Holandija u finalu a Amera nigde... Mnogo je, kume.
theanswer Posted June 12, 2018 Posted June 12, 2018 kotira se i švajcarska kao šesta na fifa rang listi u fudbalu, rang liste su uglavnom smešne u svim kolektivnim sportovima kada bude poznat sistem kvalifikacija za OI i ostalo, siguran sam da ćeš videti ekipe u dosta jačim sastavima. holandija je sasvim solidna ekipa.
maheem Posted June 12, 2018 Posted June 12, 2018 Aaaaa nista ne gledam, valjda cu stici veceras pogledati snimke.
maheem Posted June 12, 2018 Posted June 12, 2018 Mislim da nam holandija leži najviše od svih jakih ekipA
theanswer Posted June 12, 2018 Posted June 12, 2018 2 minutes ago, Host said: Jel ima kesa u basketu? Sta rade ti ljudi van takmicenja? nema keša ako ne uzimaš turnire, ali nema keša ni u košarci. mislim da ljudi nisu svesni koliko su plaćeni naši igrači u kls. a sezona im traje otprilike ko basketaška isto. pretpostavka iz gore posta je ipak da bi ta 3 lika bila bolja od buluta i ekipe, onda ima keša.
Djuro Posted June 12, 2018 Posted June 12, 2018 (edited) http://www.fiba.basketball/3x3worldtour/2018/news/fiba-3x3-world-tour-2018-prize-money-tops-1-000-000-usd +sponzori +non Fiba events Edited June 12, 2018 by Djuro
theanswer Posted June 12, 2018 Posted June 12, 2018 bulut i ekipa je uzela 120k dolara prošle sezone, liman 80, zemun 60, bgd 6.
keljans Posted June 12, 2018 Posted June 12, 2018 7 minutes ago, theanswer said: bulut i ekipa je uzela 120k dolara prošle sezone, liman 80, zemun 60, bgd 6. Stim da su prošle godine Limanci igrali bez nekih posebnih priprema i treninga za razliku od ove godine gde su ozbiljnije prišli svemu. Stefan je i prestao da igra KLS zbog 3x3 a prošle sezone je bio najbolji igrač te druge lige...
Zli Gli Posted June 12, 2018 Posted June 12, 2018 39 minutes ago, theanswer said: nema keša ako ne uzimaš turnire, ali nema keša ni u košarci. mislim da ljudi nisu svesni koliko su plaćeni naši igrači u kls. a sezona im traje otprilike ko basketaška isto. pretpostavka iz gore posta je ipak da bi ta 3 lika bila bolja od buluta i ekipe, onda ima keša. Slozili smo se da ce sve biti mnogo jasnije kad se svi naloze zbog OI, do tada ce meni ovo sve i dalje biti jako lose a tebi do jaja, i to je to.
Recommended Posts