Jump to content

Featured Replies

Ja sam se zacudio kad sam cuo danas da su Hrvati rangirani kao 12. a Jordanci 13. na svetu u ovom sportu. Gledao sam njihov duel danas, tuga cemer jad, debeli i mlitavi spori igraci, totalni raspad od igre. Ovo je neki teski amaterizam, nema drugog objasnjenja.

• Replies 585
  • Views 66.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• AAAAAAAA KAKVA POBEDA!!!! Stojacic je luuuuuud. Kakve momente čovek ima Bravo za Maestra, kako cepa mrežicu hladnokrvno  Bravo Vaske i Brankoviću

• Pa jbg, ako je neko zaslužio da ide na olimpijske igre onda je to Bulut. Šta god mislili o njemu on je napravio od 3x3 u Srbiji to što jeste. 

• Sutra polufinale sa Letonijom, u 15:40. bice cupavo.

Dobre mađarice.

Kakvi su bili Letonci danas? Jesu igrali uopšte? Niš nisam ispratio

Dobili smo holanđane i novi zeland danas. Fino se snasao Stojacic, posebno u prvoj utakmici, mnogo smo opasniji s njim. Protiv holandjana meka odbrana i dosta promasenih zicera tj. pologanja al Stojacic ubacio vazne poene plus Bulut na kraju da pokaze ko je gazda.
Protiv NZ sjajan protok lopte, Bulut majstorski, Savic i Maestro se malo zagrejali.
Dobro delujemo za sada.
Maestro upravo sutira trojke

Maestro 6/10
Rumun 0/10 [emoji38]ol:
Mongol 1/10
Indonežanin 6/10 svaki šut čepao liniju.
Kakvi paceri mati mila

ovo što sam gledao najjači smo ubedljivo

Dobra tekma Filipini - Mongolija

Malo je bezveze što nema kucanja [emoji57]

Bijelci ne umiju da skacu...

danas su dobru tekmu odigrali hrvati i letonci. ovi drugi dobili 21:19 miezis i lasmanis na nivou.
i odlično izdanje filipinki protiv španjolki, nažalost izgubile su al mnogo lepih poteza i neverovatna partija Pontejos :hail:

Nigerijac zakucao, u pravu Midl.

letonci i ukrajinci jaki danas. hrvati posle solidne partije protiv letonaca su se  potpuno raspali protiv ukrajine. 

kod žena holandjanke na "mišiće" dobile španiju (martinez razbija) a filipinke opet bile odlične protiv jake mađarske koja ih je nažalost u poslednjim minutima ipak rutinski dobila.

Edited by maheem

Jel ima neki stream koji prati cijelodnevna naticanja™?

Jel ima neki stream koji prati cijelodnevna naticanja[emoji769]?

Kucaj 3x3 live u youtube pa će ti izaći. Možeš gledati i odloženo tj. premotavati unazad s obzirom da počinju ujutro a +7h je vremenska razlika. Današnje utakmice su već odavno završene

Kucaj 3x3 live u youtube pa će ti izaći. Možeš gledati i odloženo tj. premotavati unazad s obzirom da počinju ujutro a +7h je vremenska razlika. Današnje utakmice su već odavno završene

[emoji106]

Hawaii Mate 10 Pro

4 hours ago, maheem said:

letonci i ukrajinci jaki danas. hrvati posle solidne partije protiv letonaca su se  potpuno raspali protiv ukrajine. 

kod žena holandjanke na "mišiće" dobile španiju (martinez razbija) a filipinke opet bile odlične protiv jake mađarske koja ih je nažalost u poslednjim minutima ipak rutinski dobila.

Bila je neka broj 8 španjolka, ona je samo rokala trojke.