Jump to content
IGNORED

3 na 3

Zaz_pi

Recommended Posts

Posted

Ja sam se zacudio kad sam cuo danas da su Hrvati rangirani kao 12. a Jordanci 13. na svetu u ovom sportu. Gledao sam njihov duel danas, tuga cemer jad, debeli i mlitavi spori igraci, totalni raspad od igre. Ovo je neki teski amaterizam, nema drugog objasnjenja.

Posted

Dobre mađarice.

Kakvi su bili Letonci danas? Jesu igrali uopšte? Niš nisam ispratio

Posted

Dobili smo holanđane i novi zeland danas. Fino se snasao Stojacic, posebno u prvoj utakmici, mnogo smo opasniji s njim. Protiv holandjana meka odbrana i dosta promasenih zicera tj. pologanja al Stojacic ubacio vazne poene plus Bulut na kraju da pokaze ko je gazda.
Protiv NZ sjajan protok lopte, Bulut majstorski, Savic i Maestro se malo zagrejali.
Dobro delujemo za sada.
Maestro upravo sutira trojke

Posted

Maestro 6/10
Rumun 0/10 [emoji38]ol:
Mongol 1/10
Indonežanin 6/10 svaki šut čepao liniju.
Kakvi paceri mati mila

Posted

ovo što sam gledao najjači smo ubedljivo

Posted

Dobra tekma Filipini - Mongolija

Posted

Malo je bezveze što nema kucanja [emoji57]

Posted

Bijelci ne umiju da skacu...

Posted

danas su dobru tekmu odigrali hrvati i letonci. ovi drugi dobili 21:19 miezis i lasmanis na nivou.
i odlično izdanje filipinki protiv španjolki, nažalost izgubile su al mnogo lepih poteza i neverovatna partija Pontejos :hail:

Posted

Nigerijac zakucao, u pravu Midl.

Posted (edited)

letonci i ukrajinci jaki danas. hrvati posle solidne partije protiv letonaca su se  potpuno raspali protiv ukrajine. 

kod žena holandjanke na "mišiće" dobile španiju (martinez razbija) a filipinke opet bile odlične protiv jake mađarske koja ih je nažalost u poslednjim minutima ipak rutinski dobila.

Edited by maheem
Posted

Jel ima neki stream koji prati cijelodnevna naticanja™?

Posted
Jel ima neki stream koji prati cijelodnevna naticanja[emoji769]?

Kucaj 3x3 live u youtube pa će ti izaći. Možeš gledati i odloženo tj. premotavati unazad s obzirom da počinju ujutro a +7h je vremenska razlika. Današnje utakmice su već odavno završene
Posted

Kucaj 3x3 live u youtube pa će ti izaći. Možeš gledati i odloženo tj. premotavati unazad s obzirom da počinju ujutro a +7h je vremenska razlika. Današnje utakmice su već odavno završene

[emoji106]

Hawaii Mate 10 Pro

Posted
4 hours ago, maheem said:

letonci i ukrajinci jaki danas. hrvati posle solidne partije protiv letonaca su se  potpuno raspali protiv ukrajine. 

kod žena holandjanke na "mišiće" dobile španiju (martinez razbija) a filipinke opet bile odlične protiv jake mađarske koja ih je nažalost u poslednjim minutima ipak rutinski dobila.

Bila je neka broj 8 španjolka, ona je samo rokala trojke.