June 8, 20186 yr Ja sam se zacudio kad sam cuo danas da su Hrvati rangirani kao 12. a Jordanci 13. na svetu u ovom sportu. Gledao sam njihov duel danas, tuga cemer jad, debeli i mlitavi spori igraci, totalni raspad od igre. Ovo je neki teski amaterizam, nema drugog objasnjenja.
June 9, 20186 yr Dobili smo holanđane i novi zeland danas. Fino se snasao Stojacic, posebno u prvoj utakmici, mnogo smo opasniji s njim. Protiv holandjana meka odbrana i dosta promasenih zicera tj. pologanja al Stojacic ubacio vazne poene plus Bulut na kraju da pokaze ko je gazda.Protiv NZ sjajan protok lopte, Bulut majstorski, Savic i Maestro se malo zagrejali. Dobro delujemo za sada.Maestro upravo sutira trojke
June 9, 20186 yr Maestro 6/10Rumun 0/10 [emoji38]ol:Mongol 1/10Indonežanin 6/10 svaki šut čepao liniju.Kakvi paceri mati mila
June 10, 20186 yr danas su dobru tekmu odigrali hrvati i letonci. ovi drugi dobili 21:19 miezis i lasmanis na nivou. i odlično izdanje filipinki protiv španjolki, nažalost izgubile su al mnogo lepih poteza i neverovatna partija Pontejos
June 10, 20186 yr letonci i ukrajinci jaki danas. hrvati posle solidne partije protiv letonaca su se potpuno raspali protiv ukrajine. kod žena holandjanke na "mišiće" dobile španiju (martinez razbija) a filipinke opet bile odlične protiv jake mađarske koja ih je nažalost u poslednjim minutima ipak rutinski dobila. Edited June 10, 20186 yr by maheem
June 10, 20186 yr On 10. 6. 2018. at 16:33, Mil@n said: Jel ima neki stream koji prati cijelodnevna naticanja[emoji769]?Kucaj 3x3 live u youtube pa će ti izaći. Možeš gledati i odloženo tj. premotavati unazad s obzirom da počinju ujutro a +7h je vremenska razlika. Današnje utakmice su već odavno završene
June 10, 20186 yr On 10. 6. 2018. at 16:58, maheem said: Kucaj 3x3 live u youtube pa će ti izaći. Možeš gledati i odloženo tj. premotavati unazad s obzirom da počinju ujutro a +7h je vremenska razlika. Današnje utakmice su već odavno završene[emoji106]Hawaii Mate 10 Pro
June 10, 20186 yr On 10. 6. 2018. at 16:12, maheem said: letonci i ukrajinci jaki danas. hrvati posle solidne partije protiv letonaca su se potpuno raspali protiv ukrajine. kod žena holandjanke na "mišiće" dobile španiju (martinez razbija) a filipinke opet bile odlične protiv jake mađarske koja ih je nažalost u poslednjim minutima ipak rutinski dobila. Bila je neka broj 8 španjolka, ona je samo rokala trojke.