maheem Posted July 8, 2017 Posted July 8, 2017 Ko nije gledao propustio je opasno demoliranje Spanije. Dr Savic i Bulut ma i Maestro i Mijat
nisam ja Posted July 8, 2017 Posted July 8, 2017 amster damn! kako volim ovu ložnjavu od komentatora. kad kaže grew up in Liman :D
maheem Posted July 8, 2017 Posted July 8, 2017 amster damn! kako volim ovu ložnjavu od komentatora. kad kaže grew up in Liman :DSvrsavao je popodne na neke lokalne bombone [emoji38]ol:Jbte dugacka mu je smena, svaka chast
Calavera Posted July 8, 2017 Posted July 8, 2017 ovo je vec izveo onomad™, ne racuna se spanac car odmah pruzio ruku
maheem Posted July 9, 2017 Posted July 9, 2017 lagano dobili holandjane. Mijat ubacio 11, 9 ispod kosa uglavnom posle preuzimanja koja holandjani ne mogu da brane jer ginger ne moze cuvati ni coveka svoje visine i tezine ispod kosha.
Have_Fun Posted July 9, 2017 Posted July 9, 2017 3x3 BIG3 (onaj exNBA igraci turnir)Evo kratkog klipa ludosti iz 1. nedeljehttps://www.youtube.com/watch?v=ZPsjUHMaU3cI 2. nedelja fullhttps://www.youtube.com/watch?v=YhrMoMvVfv4
Malvo Posted July 9, 2017 Posted July 9, 2017 Meni ovaj americki 3x3 prilicno bezveze. Cini mi se da kriterijum sudjenja mora biti drugaciji da bi ovo bilo zanimljivo, napadaci imaju mnogo vise prostora kad se igra tri na tri. Na sut se ni ne izlazi jer se posle tesko isprati napadac u prodoru.
Have_Fun Posted July 9, 2017 Posted July 9, 2017 Meni je NBA 3x3 odlican.Super zezanje a uz to su u prvoj nedelji bili neki mecevi na loptu i igrao se "produzetak". Bilo je i par kacenja igraca, provociranja, gadjanja loptom :)Mnogi se zale na to da sudije pustaju grubu igru i ne sude nista.. dobro se sibajuPojedini momci su jos u zavidnoj formi, a drugi i dalje pokazuju clutch kada je potrebno+ sto su na terenu neki sjajni igraci koji mi bas nedostaju :)
Miralem Posted July 10, 2017 Posted July 10, 2017 ovo zapravo nema veze sa kosarkom, ali su zapeli da popularizuju. sledeci su fudbal bez golova, odbojka sa izduvanom loptom i hokej u movcari.
Recommended Posts