Garnirung Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 (edited) ^^Rekao bih, hvala bogu, pošto su mi živci ionako tanani, a i drugačiji ishod bi lepo čučnuo.Ionako ništa od moje taktike da ranije legnem i navijem sat za drugi meč. Ovi će da cepaju još čuku garantDobro je iščupao ovaj prvi gem, jako bitno posle onog ispumpavanja na kraju prošlog. Edited September 6, 2012 by Garnirung
SNARC Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 Iznenadjujuca mentalna snaga mladjanog Tipsarevica..
duda Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 nezgodan je rani brejk, al' ajde da se nadamo da ce izdrzati jankela
duda Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 wtf, ovi ce se pobiti sa sudijama do kraja meca
SNARC Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 Jebote bre..kao da im je DS preko veze nalazio sudije..ima li neki normalan tu
tsva Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 samo da se ne seti da bi mogao pobediti i sve ce biti u redu
Garnirung Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 Al ga je sabio lobom. Neće David skoro na mrežu sam
Recommended Posts