Jump to content
IGNORED

The Spirit of Football

Dr Arslanagić

Recommended Posts

Posted

Liči ali ovaj je malo uspješniji na svjetskim prvenstvima :D

Posted (edited)

Kanavaro? 

Pored ne znam ako sam i ovo potrefio

Edited by sasha
Posted

Kanavaro i Lipi, jbg žabarski stil i dalje dominira čak i kad su gospoda u godinama :)

• +1 1
Posted

Nisam bio siguran na kom topiku da postavim pitanje, ali sam se na kraju možda simoblički odlučio za ovaj Spirit of football:

S obzirom na odlazak sada već nezanemarljivog broja high-class igrača u Arabiju, da li neko ima nameru da gleda/prati tamošnje prvenstvo? I ako ne - zbog čega? Da li je to principski, još nedovoljan kvalitet (pa će se promeniti odluka ako, lupam sad - još 50 igrača pređe do kraja godine tamo), nemogućnost emotivnog povezivanja sa klubovima, navika...

Da postavim neki misaoni eksperiment da celu PL pokupuju Arapi i naprave svoju "fantazi" ligu gde će isti igrači biti istumbani u neke Al-Ahlije i ine - da li biste gledali to takmičenje?

Posted

Ne bih, ili bi mi trebalo jedno 10 godina da pocnem. Cak bi mi i ona Real Juventusova fudbalska NBA bila simpaticnija.

Posted

Kad bih vam priznao šta sam sve gledao, Saudi sa bar 20 world class igrača bi bila Liga Šampiona lično.

Posted

@Profesionalac ne, overdose fudbala mi je ogadio i ovaj evropski. lš sam gledao od polufinala i to na pola oka. ovo drugo i da ne spominjem

potpuno sam izgubio interesovanje za istim. ranije sam propuštao svega nekoliko utakmica na svetskom, sada sam ih nekoliko odgledao svih 90 min(isključujući “naše”)

• +1 1
  • 2 months later...
  • 2 months later...
Posted

има и већих и пуних, али ову мађију светлости, сенке и боја можеш видети само у Милану

IMG_20231219_205221.jpg

• +1 4
  • Wub 2
  • Hvala 1