Jump to content
IGNORED

The Spirit of Football

Dr Arslanagić

Recommended Posts

Posted

DC1-pDjUIAE3utS.jpg

- "I opet, i opet, i opet ste svi ko...."!

• 2 weeks later...
Posted

Je l' mozda neko zna ko je bio menadzer koji je bio udaru zakona za prodaju igraca u vreme kada je Ceca bila na tapetu takodje.
Taj menadzer je kao bio sa njom u talu i  navodno se izvukao ali je bio poveci zemljotres kad su ga (ih) ganjali

#pitamzadruga

Hvala

Posted

Оцокољић?

Posted

Оцокољић?

Bivši igrač RAdničkog, Tuluza...Rada i zet Cece Velečković i Svetlane Ražnatović.. ;)

Posted

Bivši igrač RAdničkog, Tuluza...Rada i zet Cece Velečković i Svetlane Ražnatović.. ;)

"zet", to je to... 

Imam jos, ako ima poznavalaca - jer mene pitaju k'o da ja nesto znam na tu temu. 

LM: 

Staros' oko 55 godina (vise od 52 manje od 58)

Igrao je kao golman (CZvezda, najverovatnije)
Danas je menadzer
Zivi u NS, ali putuje "sa poslom"
Menadzerski posao imao u Spaniji, Italiji i Nemackoj (moguce i u drugim zemljama, za ove sam sigurna)
Ima cerku od dvadesetak godina. (moguce da je "problematicna", moguce je da on ima jos dece sem ove cerke).

Jedini ovakav sto sam ja nekad negde cuo za njega (a nije iz NS, nije Zvezda nego Partizan i ne znam kakav je sa decom) je Ranko Stojic. Plus sto je on radio/ziveo u Francuskoj i to... 
Posted

Ode Raki Arandjelovic, fizio OFK Beograda i reprezentacije.  Stariji ljubitelji fudbala dobro se secaju coveculjka, besprekorno zalizane kose i brcica a la Klerk Gebl, koji utrcava u teren sitnim brzim galopom nakon povrede igraca noseci u ruci fiziterapeutsku torbu.  Svaki njegov ulazak bi podigao zivost medju navijacima, bez obzira na navijacku pripadnost, uz aplauz i bodrenje: "Napred bata-Raki, brze Raki."  Neka mu je laka zemlja.

Posted

:(

evo sad gledam neke slike. raki je bio i na sp u nemačkoj 2006., a ja ga se sećam još od španije 82

Posted

u španiji nam je umro fizioterapeut na tekmi protiv hondurasa čini mi se, dal beše na poluvremenu

Posted

u španiji nam je umro fizioterapeut na tekmi protiv hondurasa čini mi se, dal beše na poluvremenu

Na evropskom u Francuskoj 84, u toku same tekme, mislim da je bila utakmica protiv Francuza (3:2 za domace), secam se da su komentatori mislili da je Tozi Veselinovicu pozlilo.

Posted

jes bravo, zajebo sam se

Posted

u komentarima pominju neki dokumentarac snimljen tim povodom. zna li se koji je?

Posted

Ovo je iz te godine, za taj film znam, ali verovatno nije to to. Ko zna sta je snimljeno sve u toj euforiji  :happy: