borris_ Posted March 3, 2017 Posted March 3, 2017 Sada provjerih, FIFA nije ni dodjeljivala nagradu za najboljeg igraca. Najbolji strijelac, Juste Fontaine, najbolji mladi igrac, Pele.
Meazza Posted March 3, 2017 Posted March 3, 2017 Sada provjerih, FIFA nije ni dodjeljivala nagradu za najboljeg igraca. Najbolji strijelac, Juste Fontaine, najbolji mladi igrac, Pele. Upravo tako, s tim sto je FIFA uvek proglasavala najboljih 11 prvenstva, gde se nalazi i Kopa. Ja sam samo napisao da je po ustaljenom misljenju Didi tad bio neprikosnovena zvezda sampionata, a i pobedili su Francusku u direktnom susetu u poufinalu.
MiddleClass Posted March 4, 2017 Posted March 4, 2017 Strašno mi je žao što nije više igrao u nekoj jačoj ligi, da je uzeo bar neki uefa kup ili kpk. Jel on 92/93 igrao neku tekmu za Marsej u LŠ? Nije igrao da ja znam. Ali vikipedija mu pise da je osvojio LS. :)
levi Posted March 4, 2017 Posted March 4, 2017 (edited) Nije igrao sigurno, a da li je bio na rosteru, na rehabilitaciji ili je već služio pozajmicu u Veroni, to se ne sećam Edited March 4, 2017 by levi
MiddleClass Posted March 4, 2017 Posted March 4, 2017 Sezonu prije je bio u Veroni, vjerovatno je bio u Marseju - povredjen.
kud u maglu Simoviću Posted March 4, 2017 Posted March 4, 2017 šteta. veliki, nikad dokazani potencijal ko labović u košarci
darkonet Posted March 4, 2017 Posted March 4, 2017 (edited) ahahahah idi bre Simovicu, Piksi i Labovic u istoj recenici Edited March 4, 2017 by darkonet
kud u maglu Simoviću Posted March 4, 2017 Posted March 4, 2017 ahahahah idi bre Simovicu, Piksi i Labovic u istoj recenici:) u nedokazanom potencijalu mogu da budu
levi Posted March 4, 2017 Posted March 4, 2017 :D Mogli bi malo da pričuvate ovo dok Arslanagic nije tu Mislim da ga nije zamislio kao još jedno mesto na kome Simović šilji patku
kud u maglu Simoviću Posted March 4, 2017 Posted March 4, 2017 slažem se. neka počiste sve od ovog posta http://www.parapsihopatologija.com/forums/index.php?showtopic=17834&p=3820330
Hamlet Strašni Posted March 4, 2017 Posted March 4, 2017 Radinovic, asanovic, vokri, pancev, savicevic, boban?
kud u maglu Simoviću Posted March 4, 2017 Posted March 4, 2017 teško da je fadilj, on je dosta stariji(wiki kaže 8god), on je vojsku služio dok je igrao za prištinu ova ekipa jna je igrala neki turnir u malom fudbalu koji se igrao na taš-u. gledao sam neku utakmicu u kojoj je bokšić radio bukvalno šta je hteo. sledeći put sam tako nešto video 1/4 veka kasnije kad je zinedin igrao u beogradu
Hamlet Strašni Posted March 4, 2017 Posted March 4, 2017 Jel si siguran? Ovo je 88 godina. Dejo i pancev tek dosli, a fadilj se skida? Dosao 87 kada je punio 27 - poslednji rok. Uklapa se.
Recommended Posts