MancMellow Posted April 6, 2015 Posted April 6, 2015 (edited) ^^dobro je, ali ono je bolje :D Edited April 6, 2015 by MancMellow
Dr Arslanagić Posted April 6, 2015 Author Posted April 6, 2015 Што је мени криво што се код нас фанзинаштво није примило... Елем, још једна за Манча.
MancMellow Posted April 6, 2015 Posted April 6, 2015 (edited) TO! Palma overhead kick :D edit: ma i tamo delom crkava. Red Issue prestaje da izlazi :( Edited April 6, 2015 by MancMellow
Dr Arslanagić Posted April 6, 2015 Author Posted April 6, 2015 Јебенти текнологију и општу не писменос.
Dr Arslanagić Posted April 21, 2015 Author Posted April 21, 2015 Утакмица Динамо - Будућност из 1982. године, на којој је Динамо оверио шампионску титулу, аматерски снимак.
kud u maglu Simoviću Posted May 4, 2015 Posted May 4, 2015 holandija - belgija 1:0 amputee football team
kud u maglu Simoviću Posted May 8, 2015 Posted May 8, 2015 ima gore jedna moja slika s tog meča, poznatog kao "white horse final". to je bila prva utakmica na novoizgrađenom vembliju. oficijelno je stadion primao 127.000, ali kažu da je tog dana ušlo oko 250.000 (!!!!) ljudi na stadion, rulja je preplavila teren, nije moglo da se igra od ljudi i samo je jedan policajac na belom konju (bobby) rasčistio teren da može da se igra i tako spasio finale. ljudi su stajali bukvalno na aut i gol-aut linijama.vukotiću ti si jedan car zahvaljujući ovoj fotki i opisu iste, ja sam pre par meseci na nekom online kvizu osvojio nagradu, koja mi je i stigla. imaš piće kadgod
Bright Billy Posted May 10, 2015 Posted May 10, 2015 upravo na eurosportu pocinje prvi njujorski gradski derbi
Kampokei Posted May 15, 2015 Posted May 15, 2015 Naleteo danas u nekoj knjizari (!) na spanski fudbalski magazin Panenka. Zanimljivo stivo, potpuno orijentisano na drustvenu i popkulturnu dimenziju fudbala. U ovom broju na naslovnoj je Maradona, i nekoliko velikih clanaka o Napoliju, Napulju, Dijegu, itd. Onda Alvaro Rekoba, Ibrahimovic, prica o PSG, Rapidu iz Beca. Jedna rubrika se zove "Sokratesova fijoka". Moze stivo da se gustira par dana. Zanimljivo da se izdavacka kuca zove ni manje ni vise nego Belgrado SL (iz Barselone inace). A ovo je naslovnica prvog broja. Panenka koji kaze kako se oseca kao zarobljenik tog penala. I dole na dnu tekst "Drulicevih sedam zivota"
assück Posted May 15, 2015 Posted May 15, 2015 postoji i bend Belgrado u Barseloni vrag ce ga znati zasto je to
Dr Arslanagić Posted May 15, 2015 Author Posted May 15, 2015 Ja znam za dosta dobar španski indie bend koji se zove Jugoplastika... Elem, ovaj Panenka deluje fino, Kampokei, javi da li vredi ganjati skenove i upošljavati google translate.
Dr Arslanagić Posted May 15, 2015 Author Posted May 15, 2015 Nego, uzmem ja danas u ruke neku staru knjigu bajki, koju sam baš voleo kada sam bio klinac, i uzeh da čitam sinu nešto, kad tamo nađoh udenut moj crtež od pre četvrt veka.
Recommended Posts