Jump to content
IGNORED

The Spirit of Football

Dr Arslanagić

Recommended Posts

Posted (edited)

^^dobro je, ali ono je bolje :D

Edited by MancMellow
Posted

Што је мени криво што се код нас фанзинаштво није примило...

Елем, још једна за Манча.

ltn_d2d19a73c8bc8f142654f55073d2b6c92014

Posted (edited)

TO! Palma overhead kick :D

edit: ma i tamo delom crkava. Red Issue prestaje da izlazi :(

Edited by MancMellow
Posted

Јебенти текнологију и општу не писменос.

• 2 weeks later...
Posted

Утакмица Динамо - Будућност из 1982. године, на којој је Динамо оверио шампионску титулу, аматерски снимак.

• 2 weeks later...
Posted

holandija - belgija 1:0

amputee football team

Posted

ima gore jedna moja slika s tog meča, poznatog kao "white horse final". to je bila prva utakmica na novoizgrađenom vembliju. oficijelno je stadion primao 127.000, ali kažu da je tog dana ušlo oko 250.000 (!!!!) ljudi na stadion, rulja je preplavila teren, nije moglo da se igra od ljudi i samo je jedan policajac na belom konju (bobby) rasčistio teren da može da se igra i tako spasio finale. ljudi su stajali bukvalno na aut i gol-aut linijama.wembley_1107053i.jpg

vukotiću ti si jedan car

:pera:

zahvaljujući ovoj fotki i opisu iste, ja sam pre par meseci na nekom online kvizu osvojio nagradu, koja mi je i stigla.

imaš piće kadgod

Posted

upravo na eurosportu pocinje prvi njujorski gradski derbi

Posted

Naleteo danas u nekoj knjizari (!) na spanski fudbalski magazin Panenka. Zanimljivo stivo, potpuno orijentisano na drustvenu i popkulturnu dimenziju fudbala. U ovom broju na naslovnoj je Maradona, i nekoliko velikih clanaka o Napoliju, Napulju, Dijegu, itd. Onda Alvaro Rekoba, Ibrahimovic, prica o PSG, Rapidu iz Beca. Jedna rubrika se zove "Sokratesova fijoka". Moze stivo da se gustira par dana. Zanimljivo da se izdavacka kuca zove ni manje ni vise nego Belgrado SL (iz Barselone inace). 

A ovo je naslovnica prvog broja. Panenka koji kaze kako se oseca kao zarobljenik tog penala. I dole na dnu tekst "Drulicevih sedam zivota"  :lolol:

_imagen_portada_b64d99f5.jpg

Posted

postoji i bend Belgrado u Barseloni

vrag ce ga znati zasto je to

Posted

Ja znam za dosta dobar španski indie bend koji se zove Jugoplastika...

Elem, ovaj Panenka deluje fino, Kampokei, javi da li vredi ganjati skenove i upošljavati google translate.

Posted

Nego, uzmem ja danas u ruke neku staru knjigu bajki, koju sam baš voleo kada sam bio klinac, i uzeh da čitam sinu nešto, kad tamo nađoh udenut moj crtež od pre četvrt veka. :cry:

parint_zpslsiybm1v.jpg

Posted

67a0e437d423b0fec2df8f1e7298d15c.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk