April 6, 201510 yr Author Што је мени криво што се код нас фанзинаштво није примило... Елем, још једна за Манча.
April 6, 201510 yr TO! Palma overhead kick :D edit: ma i tamo delom crkava. Red Issue prestaje da izlazi :( Edited April 6, 201510 yr by MancMellow
April 21, 20159 yr Author Утакмица Динамо - Будућност из 1982. године, на којој је Динамо оверио шампионску титулу, аматерски снимак.
May 8, 20159 yr ima gore jedna moja slika s tog meča, poznatog kao "white horse final". to je bila prva utakmica na novoizgrađenom vembliju. oficijelno je stadion primao 127.000, ali kažu da je tog dana ušlo oko 250.000 (!!!!) ljudi na stadion, rulja je preplavila teren, nije moglo da se igra od ljudi i samo je jedan policajac na belom konju (bobby) rasčistio teren da može da se igra i tako spasio finale. ljudi su stajali bukvalno na aut i gol-aut linijama.vukotiću ti si jedan car zahvaljujući ovoj fotki i opisu iste, ja sam pre par meseci na nekom online kvizu osvojio nagradu, koja mi je i stigla. imaš piće kadgod
May 15, 20159 yr Naleteo danas u nekoj knjizari (!) na spanski fudbalski magazin Panenka. Zanimljivo stivo, potpuno orijentisano na drustvenu i popkulturnu dimenziju fudbala. U ovom broju na naslovnoj je Maradona, i nekoliko velikih clanaka o Napoliju, Napulju, Dijegu, itd. Onda Alvaro Rekoba, Ibrahimovic, prica o PSG, Rapidu iz Beca. Jedna rubrika se zove "Sokratesova fijoka". Moze stivo da se gustira par dana. Zanimljivo da se izdavacka kuca zove ni manje ni vise nego Belgrado SL (iz Barselone inace). A ovo je naslovnica prvog broja. Panenka koji kaze kako se oseca kao zarobljenik tog penala. I dole na dnu tekst "Drulicevih sedam zivota"
May 15, 20159 yr Author Ja znam za dosta dobar španski indie bend koji se zove Jugoplastika... Elem, ovaj Panenka deluje fino, Kampokei, javi da li vredi ganjati skenove i upošljavati google translate.
May 15, 20159 yr Author Nego, uzmem ja danas u ruke neku staru knjigu bajki, koju sam baš voleo kada sam bio klinac, i uzeh da čitam sinu nešto, kad tamo nađoh udenut moj crtež od pre četvrt veka.