Jump to content

The Spirit of Football

Featured Replies

zato što sam ja tako odlučio

:fantom:

jer sam u mogućnosti

:lol:

Uuu, nisam znao ovo. A heavyweight celebrity fan 

• Author

Kako nisi znao?

Nisam, jbg, ili sam totalno zaboravio. Izvinjavam se ako si mi ti rekao a ja zaboravio :D

Edited by MancMellow

• Author

Mislim da smo spominjali u razgovorima o celebrity fanovima... Elem, svaka mu je ko u Njeogša.

smešan je džoni roten kao crtani film, ali bi daleko dogurali kada bi se sećali čega je sve bilo a sada više nema. mislim, ja 1976. šio cigansku zastavu sa japanskim motivom izlazećeg sunca sa kojom sa išao na sever marakane da navijam za grobare koji su igrali protiv dinama iz kijeva u revanšu KEŠ. tada se još uvek dešavalo da navijamo jedni za druge, sa svoje tribine i sa svojim rekvizitima. danas deluje kao naučna fantastika.

Gej vremena. Bogu hvala iza nas su!

Edited by MiddleClass

Da, kasne 70-te/rane 80-te su prelom, i ne samo kod nas, naravno. Ima tu materijala za 1 solidno istraživanje  ^_^ 

Edited by MancMellow

hoće da kaže da ovo na šta se mnogi od nas lože, kako je engleska pacifikovala huliganstvo i pretvorila fudbal u porodičnu zabavu, to sto mi imali ovde davno pre njih.

hoće da kaže da ovo na šta se mnogi od nas lože, kako je engleska pacifikovala huliganstvo i pretvorila fudbal u porodičnu zabavu, to sto mi imali ovde davno pre njih.

ko hoće da kaže? Pa onako, stvari su i u  Engleskoj krenule da se komplikuju  nekako u isto vreme tj da raste tzv tribalizam. 

ko hoće da kaže? Pa onako, stvari su i u  Engleskoj krenule da se komplikuju  nekako u isto vreme tj da raste tzv tribalizam. 

Па и то од места до места. И увоза стучњака са Севера™ који су на трибализму узгајани. :s_c:  Милвол и Праслинови тешко да су икад имали идеју породичне забаве. Кардиф и Свонси исто.

1800338_682745668490804_1451107844223004

hilsboro 1970

Uh, fenomenalna fotka!

Vaistinu!