kud u maglu Simoviću Posted January 17, 2015 Posted January 17, 2015 zato što sam ja tako odlučio jer sam u mogućnosti
MancMellow Posted January 19, 2015 Posted January 19, 2015 Uuu, nisam znao ovo. A heavyweight celebrity fan
MancMellow Posted January 19, 2015 Posted January 19, 2015 (edited) Nisam, jbg, ili sam totalno zaboravio. Izvinjavam se ako si mi ti rekao a ja zaboravio :D Edited January 19, 2015 by MancMellow
Dr Arslanagić Posted January 19, 2015 Author Posted January 19, 2015 Mislim da smo spominjali u razgovorima o celebrity fanovima... Elem, svaka mu je ko u Njeogša.
yolo Posted January 19, 2015 Posted January 19, 2015 smešan je džoni roten kao crtani film, ali bi daleko dogurali kada bi se sećali čega je sve bilo a sada više nema. mislim, ja 1976. šio cigansku zastavu sa japanskim motivom izlazećeg sunca sa kojom sa išao na sever marakane da navijam za grobare koji su igrali protiv dinama iz kijeva u revanšu KEŠ. tada se još uvek dešavalo da navijamo jedni za druge, sa svoje tribine i sa svojim rekvizitima. danas deluje kao naučna fantastika.
MiddleClass Posted January 19, 2015 Posted January 19, 2015 (edited) Gej vremena. Bogu hvala iza nas su! Edited January 19, 2015 by MiddleClass
MancMellow Posted January 19, 2015 Posted January 19, 2015 (edited) Da, kasne 70-te/rane 80-te su prelom, i ne samo kod nas, naravno. Ima tu materijala za 1 solidno istraživanje ^_^ Edited January 19, 2015 by MancMellow
yolo Posted January 19, 2015 Posted January 19, 2015 hoće da kaže da ovo na šta se mnogi od nas lože, kako je engleska pacifikovala huliganstvo i pretvorila fudbal u porodičnu zabavu, to sto mi imali ovde davno pre njih.
MancMellow Posted January 19, 2015 Posted January 19, 2015 hoće da kaže da ovo na šta se mnogi od nas lože, kako je engleska pacifikovala huliganstvo i pretvorila fudbal u porodičnu zabavu, to sto mi imali ovde davno pre njih. ko hoće da kaže? Pa onako, stvari su i u Engleskoj krenule da se komplikuju nekako u isto vreme tj da raste tzv tribalizam.
porucnik vasic Posted January 19, 2015 Posted January 19, 2015 ko hoće da kaže? Pa onako, stvari su i u Engleskoj krenule da se komplikuju nekako u isto vreme tj da raste tzv tribalizam. Па и то од места до места. И увоза стучњака са Севера који су на трибализму узгајани. Милвол и Праслинови тешко да су икад имали идеју породичне забаве. Кардиф и Свонси исто.
Recommended Posts