Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Omaz Krojfu

• Replies 4.5k
  • Views 259.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

I jesam li ja nešto odsanjao, ili su ovakav gol iz penala dali prije x godina (decenija čak) i Olandezi? Nešto mi se javlja kanda je lično Krojf bio umiješan...

jesu, a petnaestak godina pre toga belgijanci islandu

• Author

Nije trebalo Barsi ono ponizavanje protivnika.

:isuse:  Ta ista Celta je u prvom delu prvenstva razbucala Barsu a i sinoc su imali svoje opcije za dobar rezultat, svoje sanse nisu iskoristili i u nastavku  su doziveli brodolom, na oko ipak manji od Reala.

da su ovo uradili bale i ronaldo sada bi se opet digla frka kao kod one pobede 10-2.

• Author

da su ovo uradili bale i ronaldo sada bi se opet digla frka kao kod one pobede 10-2.

Ne secam se sta je tada bilo, inace Bale je OK tip i nikad ga ne bih stavio u isti kos sa Ronaldom, koji je bar meni beskrajno iritantan i sebican slucaj (ono pumpanje u finalu kupa sampiona protiv Atletika je nesto najodvratnije sto sam video na terenu, a pritom na utakmici nije pokazao apsolutno nista)

Edited by Majo

pa kako su napunili rayo posto je ovima ostalo 9 igraca na terenu. zapravo bale i nije bitan, dovoljno bi bilo da je u toj situaciji ronaldo + 1

• Author

pa kako su napunili rayo posto je ovima ostalo 9 igraca na terenu. zapravo bale i nije bitan, dovoljno bi bilo da je u toj situaciji ronaldo + 1

Ma Rayo je inace ekipa sklona punjenju, takav im je stil igre (ja ih licno volim) verovatno bi dobili 10 i sa 11 igraca. Inace, siguran sam da ce Real povratiti ugled u Spaniji i u svetu fudbala, kad Ronaldo jednog dana (ko i Murinjo) napusti klub. A i igrace lepse za oko.

..

Edited by borris_

Ah pa to je. Selta se drznula u prvom dijelu prvenstva da pobijedi 1™ Barsu. Sram ih bilo!

• Author

Ah pa to je. Selta se drznula u prvom dijelu prvenstva da pobijedi 1™ Barsu. Sram ih bilo!

:lolol:

pardon. smetnuh s uma, da si to ti, Milde.

Tores postigao 2 gola u 2 meca. Bolje mi okaci yt da vidim te minijature no sto pricas o gej klubovima.

• Author

i Kridtina dala dva gola. Sto ne bi otvorio topik 'El Niño, Cris & the vlazni snovi'?¿

zaboravih Zozea :(

Edited by Majo

Nemoj Toresa i Kristinu u isti kos...

Tores moze zajedno samo sa Pantelom i Ulf Kirstenom. Bogovi fudbala i ploditelji zena diljem planete!

Edited by MiddleClass

Бем ли га, ја у том потезу не видим ништа атрактивно, па чак ни спортски. Пенал треба да буде пенал, а не хејл мери кик.

+1.

• Author

+ 1000

Gol treba da bude gol, a ne neke tamo makazice, voleji, pete i ostali bakraci. I dribling zabraniti.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.