Jump to content
IGNORED

España

Lancia

Recommended Posts

• Replies 4.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

531

• Lancia

360

• John Coltrane

322

• Weenie Pooh

248

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

I jesam li ja nešto odsanjao, ili su ovakav gol iz penala dali prije x godina (decenija čak) i Olandezi? Nešto mi se javlja kanda je lično Krojf bio umiješan...

jesu, a petnaestak godina pre toga belgijanci islandu

Posted

Nije trebalo Barsi ono ponizavanje protivnika.

:isuse:  Ta ista Celta je u prvom delu prvenstva razbucala Barsu a i sinoc su imali svoje opcije za dobar rezultat, svoje sanse nisu iskoristili i u nastavku  su doziveli brodolom, na oko ipak manji od Reala.

Posted

da su ovo uradili bale i ronaldo sada bi se opet digla frka kao kod one pobede 10-2.

Posted (edited)

da su ovo uradili bale i ronaldo sada bi se opet digla frka kao kod one pobede 10-2.

Ne secam se sta je tada bilo, inace Bale je OK tip i nikad ga ne bih stavio u isti kos sa Ronaldom, koji je bar meni beskrajno iritantan i sebican slucaj (ono pumpanje u finalu kupa sampiona protiv Atletika je nesto najodvratnije sto sam video na terenu, a pritom na utakmici nije pokazao apsolutno nista)

Edited by Majo
Posted

pa kako su napunili rayo posto je ovima ostalo 9 igraca na terenu. zapravo bale i nije bitan, dovoljno bi bilo da je u toj situaciji ronaldo + 1

Posted

pa kako su napunili rayo posto je ovima ostalo 9 igraca na terenu. zapravo bale i nije bitan, dovoljno bi bilo da je u toj situaciji ronaldo + 1

Ma Rayo je inace ekipa sklona punjenju, takav im je stil igre (ja ih licno volim) verovatno bi dobili 10 i sa 11 igraca. Inace, siguran sam da ce Real povratiti ugled u Spaniji i u svetu fudbala, kad Ronaldo jednog dana (ko i Murinjo) napusti klub. A i igrace lepse za oko.

Posted (edited)

..

Edited by borris_
Posted

Ah pa to je. Selta se drznula u prvom dijelu prvenstva da pobijedi 1™ Barsu. Sram ih bilo!

Posted

Ah pa to je. Selta se drznula u prvom dijelu prvenstva da pobijedi 1™ Barsu. Sram ih bilo!

:lolol:

pardon. smetnuh s uma, da si to ti, Milde.

Posted

Tores postigao 2 gola u 2 meca. Bolje mi okaci yt da vidim te minijature no sto pricas o gej klubovima.

Posted (edited)

i Kridtina dala dva gola. Sto ne bi otvorio topik 'El Niño, Cris & the vlazni snovi'?¿

zaboravih Zozea :(

Edited by Majo
Posted (edited)

Nemoj Toresa i Kristinu u isti kos...

Tores moze zajedno samo sa Pantelom i Ulf Kirstenom. Bogovi fudbala i ploditelji zena diljem planete!

Edited by MiddleClass
Posted

Бем ли га, ја у том потезу не видим ништа атрактивно, па чак ни спортски. Пенал треба да буде пенал, а не хејл мери кик.

+1.

Posted

+ 1000

Gol treba da bude gol, a ne neke tamo makazice, voleji, pete i ostali bakraci. I dribling zabraniti.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...