Jump to content
IGNORED

España

Lancia

Recommended Posts

• Replies 4.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

531

• Lancia

360

• John Coltrane

322

• Weenie Pooh

248

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Kakva dva zuta je dobio Varane  :isuse: . Da  igrac hoce namerno da dobije zuti da ne ide na gostovanje u nizim ligama, sudiju bi bilo sramota da mu pokaze zuti, a ovaj buzdovan od sudije pokaze dva komada. 

Posted (edited)

Za sve ove godine, ovo je tek drugi put da vidim ovako nesto. :lolol:

Edited by Miljenko
Posted

Ja bas mislim sto ne pusti Suareza da sutira penal za treci gol na utakmici, kad ono... :)

Posted

Ja video pre nekih 15 godina, u lokalnoj kukuruz ligi..sudija u neznanju ponistio gol. Umalo da se tekma ne nastavi.

Sent from my Lenovo P1ma40 using Tapatalk

Posted

Da li se ovo racuna kao promasaj Mesija sa penala?

Ja Barsu nisam mogao smisliti ranije ili bolje reci gledati, sad sa Suarezom vrlo cesto gledam. Oplemenio ih je. I Mesi ga opasno gotivi imam utisak.

Posted

ovo je onomad pokusao pires protiv cityja ali je failovao ;D

Posted

Nije trebalo Barsi ono ponizavanje protivnika.

Tores zabio za pobjedu Atletika! :Hail:

Posted

Messi asistira iz penala Suarezu za 4:1.

Бем ли га, ја у том потезу не видим ништа атрактивно, па чак ни спортски. Пенал треба да буде пенал, а не хејл мери кик.

Posted

Na ponovljenom snimku se vidjelo da je Suki prerano utrčao (režiser zaustavio sliku tačno kad je Mesi pipnuo loptu), ali sudija nije imo kohonesa da poništi gol...

I jesam li ja nešto odsanjao, ili su ovakav gol iz penala dali prije x godina (decenija čak) i Olandezi? Nešto mi se javlja kanda je lično Krojf bio umiješan...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...