Jump to content
IGNORED

España

Lancia

Recommended Posts

Posted

Nece nevil da podnese ostavku, ostace da pomogne :)

• Replies 4.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

531

• Lancia

360

• John Coltrane

322

• Weenie Pooh

248

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)

Valencija je zaglavila zbog Jorge Mendesa, pola igračkog kadra im drži, bira trenere. Očigledno je nešto puklo unutar tima. Prošle godine je skoro isti sastav igrao duplo bolje.

edit. Neville je juče izašao sa parom bekova na poziciji krila.

Edited by Nemanja Posrbica
Posted (edited)

Nevil je posle ove epizode ozbiljno ugrozio i svoj kredibilitet kao pundit, u cemu je prethodno briljirao. Ne vidim kako ce vise ikada imati pravo da kritikuje nekog drugog trenera posle ovog brukanja, a nije bio bas blag u svojim nastupima... (Naravno ukoliko planira da se vraca na TV)

Edited by ducca
Posted

I Murinjo je izgubio kod kuce 6-2 od Barse i 5-0 u gostima pa i nije time nesto ozbiljnije ugrozio svoj kredibilitet, ne treba preterivati. Nevil jos nema ni 10 utakmica u svojoj karijeri a vec ga ljudi oterase sa klupe nazad na TV ukoliko ima obraza tamo da se vrati...

Posted

+1

Sve znaju ppp strucnjaci, na kraju sezone ce ispasti da ih je Geri upropastio.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Posted

nevil je klasicna PL faca, jak na TVu a u realnosti bulja...

Posted

Nije Murinjo izgubio kući 6-2, Huande Ramos je tad bio trener.

Nevil katastrofa za sad, nula pobeda u ligi. Nije mi bilo jasno od starta šta on traži tamo uopšte, prvi posao pa u inostranstvu, ne zna jezik, plus tim koji je bio u priličnom rasulu kad ga je preuzeo. Jbg, sad verovatno uviđa da je mnogo lakše posle utakmice konstatovati ko je gde pogrešio i šta je trebalo drugačije uraditi.

Posted

Nemojte tako, sve PPP strucnjak do strucnjaka :fantom:  Ne znam samo sta bi uradili ovi koji ga brane da su na mestu predsednika Valensije. Dali mu mozda sansu da do kraja sezone pokusa doci do bar jedne pobede? 

Posted

Nije Murinjo izgubio kući 6-2, Huande Ramos je tad bio trener.

Nevil katastrofa za sad, nula pobeda u ligi. Nije mi bilo jasno od starta šta on traži tamo uopšte, prvi posao pa u inostranstvu, ne zna jezik, plus tim koji je bio u priličnom rasulu kad ga je preuzeo. Jbg, sad verovatno uviđa da je mnogo lakše posle utakmice konstatovati ko je gde pogrešio i šta je trebalo drugačije uraditi.

Tacno, ali je ponizen 5-0 na Camp Nou. Naucio je lekciju, pa je posle igrao sa 3 zadnja vezna i nije gubio 5-0. Mozda i Nevil izvuce neku pouku. 

Posted (edited)

Duca za tebe sam siguran da nijednom ove sezone nisi gledao Valensiju, a sem Posrbice koji je vec nekoliko puta upucivao na Valensiju kao najvece razocarenje, ne vidim da je bilo ko pratio ili napisao nesto konstruktivno glede prethodnika. Od odlaska Emeria Valnesija je stagnirala i menjala trenere precesto (Djukic, Pici, Esprito Santo, evo sad Nevil) i mislim da se niko nije zadrzao vise od godinu dana.

Usponom Atletiko Madrida je Valensija izbugila svoje mesto "u vrhu" (bolje reci pri vrhu) a Sevilja i Viljareal su dodatno ojacali, zahvaljujuci (pogotovu ovi prvi) svojim dobrim igrama u Evropi. Gle slucjanosti: Unai Emeri je posle Valensije bas preuzeo Sevilju i 2 puta uzeo KupUEFA.

Rodrigo sjebao ligamente i milsim da je dao samo 1 gol do sad (placen 30mil£), Enzo Perez vise od pola prvog dela van terena, Cavi Fuego takodje povredjen, prodali su Otamendija koji im je drzao odbranu sezonama u nazad i pri tom spucali preko 100milki, Negredo ne pruza partije kakve su se ocekivale od njega, generalno i Feiguli i Pako Alkaser i Dani Pareho su se utopili u sivilo, nikome nije jasno kako ovakvi igraci igraju toliko lose.

1 Klop ne moze da oporavi Liverpul sa sve Zeljom Buvacem i celim staff timom, a ocekujete od Nevila (koji sem gazde Valensije jedino poznaje svog brata Fila) da magicnim stapicem vine tim do Lige Sampiona.

edit: I tih 7:0 protiv Barse je bilo u Kupu, ima i revans :fantom:

Edited by John Coltrane
Posted

Ja i ne tvrdim da je Gary kriv, čovek radi najbolje što zna i koliko mu iskustvo dozvoljava. Ali ovo je situacija wrong place - wrong time. Prosto nije bio momenat za njega da se upusti u takvu avanturu uzimajuci sve faktore koje si ti pomenuo i cinjenicu da nista ne zna ni o Spaniji, ni mentalitetu, jezik... Uprava je ta koja je prdnula u cabar.

Posted

Pa zato ce i "platiti" danak neiskustvu (ili mozda pohlepi) pa niko za 5, 10 godina nece praviti sprdnju na racun uprave Valensije nego samo na Gerijev. Sta cu kad sam pristrasan, tesko mi da gledam kako kidaju kapitena :cry:

Posted

Pa zato ce i "platiti" danak neiskustvu (ili mozda pohlepi) pa niko za 5, 10 godina nece praviti sprdnju na racun uprave Valensije nego samo na Gerijev. Sta cu kad sam pristrasan, tesko mi da gledam kako kidaju kapitena :cry:

Jebi ga, Fergie svojim ucenicima nije dao dovoljno dobar manual za zastrasivanje sudija. Zato su svi tropa u menadzerskom poslu. :fantom:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...