Malvo Posted January 30, 2016 Posted January 30, 2016 Naravno da nije svaki djon iznad kolena crveni. Iz drugog ugla se vidi da nije ni video da mu ide na koleno, a nije ni kriv sto je ovaj metar i zilet, pa je svaka vise podignuta noga "iznad kolena". Niti ga je uopste ugazio, zakacio ga malo jace. Prosto nije imao nameru da ga povredi i start nije bio brutalan, samo potencijalno opasan i nesumnjivo za zuti. Mislim, jebe mi se, imam Barsu na tiketu, ali mi jadno kako su poskakali svi oko sudije jer su osetili da je Atletiko bolji i da im pobeda bila daleko od sigurne.
number_9 Posted January 30, 2016 Posted January 30, 2016 Kako je spanski komentator vrisnuo mislio sam da mu je otkinuo nogu... Neoprezno jeste bilo, ali niti je zlonamerno niti je za crveni...
189- Posted January 30, 2016 Posted January 30, 2016 Felipe Luis je u top3 beka na svetu, ne znam sto nije dobio pravu sansu u Celsiju objasnjeno je na ppp pre nekih 7,8 meseci zasto nije bolji od ivanovica. ppp uvek najbolje zna.
John Coltrane Posted January 30, 2016 Posted January 30, 2016 Najbolje se vidi po Mesijevom valjanju kao da ga je voz pregazio i reakciji posle pokazanog crvenog gde opusteno sedi na zemlji i cuga vodu. Kao ono kad se cekaju produzeci/penali.
Jozef K. Posted January 30, 2016 Posted January 30, 2016 Barsini igrači posle par minuta kreću sa pritiskom na sudije. Još kada gube kao danas posle desetak minuta, to je nesnosan pritisak. Sudija je još pri 0-1, postao lak na kartonu. Ovaj deo ogavnosti ne treba mešati sa majstorstvom. Ekstra akcije kod golova.
John Coltrane Posted January 30, 2016 Posted January 30, 2016 "Poleteo je Suarez kao ptica" sta bi to trebalo da znaci Viskovim recnikom?
Weenie Pooh Posted January 30, 2016 Posted January 30, 2016 (edited) Isto što i "poleteo je Šćepanović kao tenk" Dendinim rečnikom - divljenje Velikom Majstoru. Edited January 30, 2016 by Weenie Pooh
John Coltrane Posted January 30, 2016 Posted January 30, 2016 Kako bi bilo sexy da im Simeone spakuje u nadoknadi, nesto iz prekida.
Nemanja Posrbica Posted January 30, 2016 Posted January 30, 2016 Atletico igrao odličan meč, ako se izuzme nepotrena brutalnost. Barca na leru u IIp.
John Coltrane Posted January 30, 2016 Posted January 30, 2016 Znao sam da ce proslo kolo i nula sa Seviljom da ih kosta previse. Barsa je na +3 i mec manje, al ne znam gde ce bas rasipati bodove do kraja.
Recommended Posts