Jump to content

Korisni programi

Featured Replies

VLC ima najbolji interfejs za to, track synchronization. No iz mog iskustva - često i kad ga naštelaš ponovo se iskvari nakon 10-15min filma. Drugačiji release može da znači jednu produženi scenu, jedan skraćeni kadar što ti automatski ubija sinhronizaciju.

Lepo je napisao Goofs, a (ako već nisi) probaj da iz VLCa nađeš titl.

Extensions -> VLsub -> kucaj ime filma

Ovaj film je specifičan jer je baš raritet. Gledao sam ga kao klinac na rtsu devedeset i neke, film je iz dva dela, a našao sam solidnu kopiju na rutrackeru, mada postoje i youtube verzije. Evo sad vidim da je ovaj srpski prevod koji sam našao u stvari prevod za film Escape from Alcatraz sa Istvudom, mada je zajedno sa prevodom zapakovan nfo fajl sa nazivom Alcatraz The Whole Shocking Story isuse. Probao sam i preko vlca da nađem prevod ali bez uspeha.

Sad vidim da film izgleda postoji na Amazon Prime platformi. Mislio sam da probam free trial od 30 dana da samo pogledam film, ali piše " this video is currently unavailable to watch in your location".

Hvala na predlozima. Ostaje mi da natakarim raspale slušalice i tako gledam, razumeću veći deo izgovorenog, valjda ).

Ili da pomocu vpna "promenis" lokaciju

ReVanced crew krekovao i Spotify, na Tviteru izbacili instrukcije i linkove za skidanje. Premium verzija za dž.

20 hours ago, Zico said:

Ovaj film je specifičan jer je baš raritet. Gledao sam ga kao klinac na rtsu devedeset i neke, film je iz dva dela, a našao sam solidnu kopiju na rutrackeru, mada postoje i youtube verzije. Evo sad vidim da je ovaj srpski prevod koji sam našao u stvari prevod za film Escape from Alcatraz sa Istvudom, mada je zajedno sa prevodom zapakovan nfo fajl sa nazivom Alcatraz The Whole Shocking Story isuse. Probao sam i preko vlca da nađem prevod ali bez uspeha.

Sad vidim da film izgleda postoji na Amazon Prime platformi. Mislio sam da probam free trial od 30 dana da samo pogledam film, ali piše " this video is currently unavailable to watch in your location".

Hvala na predlozima. Ostaje mi da natakarim raspale slušalice i tako gledam, razumeću veći deo izgovorenog, valjda ).

Jel si ovaj probao:

https://www.opensubtitles.org/en/subtitles/3472924/alcatraz-the-whole-shocking-story-sr

Jesam. Mislim da je to zapravo prevod za film Escape from Alcatraz.

4 hours ago, napadaj said:

ReVanced crew krekovao i Spotify, na Tviteru izbacili instrukcije i linkove za skidanje. Premium verzija za dž.

Mislim da ga je spotify vec zakrpio. Sat ili dva nakon revanced "patcha". Ali vredi probati. Jos uvek radi na youtubu, youtube music ako se ne apdejtuju. (mada meni jos uvek radi spotify koji sam kupio "dok sam bio u indiji", family paket za 25 evra za dve godine, tako da nisam proveravao