March 7Mar 7 2 hours ago, Shan Jan said: Meni na Windowsu prva instalacija uvek - 7zip. Probaj nanazip. Baziran je na 7zip ali moderniji ui.
March 7Mar 7 Kao administrator mreze u firmi uvek instaliram Chrome i Mozzila (neke aplikacije bolje rade u jednom, a neke u drugom) 7-zip Klite codec MEGA ccleaner Faststone Google Earth (koriste ga kolege) TeamViewer da mogu da im pridjem daljinski, razasuti su sirom Srbije ostalo po potrebi posla Korisnici nemaju pravo instalacije i sve radi kako je i predvidjeno.
March 7Mar 7 28 minutes ago, kronostime72 said: Kao administrator mreze u firmi uvek instaliram Klite codec MEGA ccleaner Ova dva ne razumem bas. Ajd codece jos i nekako ali ccleaner je ogroman rizik i bar 10 god unazad se ne preporucuje.
March 7Mar 7 4 minutes ago, bags said: Ova dva ne razumem bas. Ajd codece jos i nekako ali ccleaner je ogroman rizik i bar 10 god unazad se ne preporucuje. Kad ga podesis na Custom clean i automatsko startovanje postedjen si pitanja "Zasto mi je kompjuter usporio?" a tamo 10 GB temporary fajlova. Ima on i svoje dobre strane.
March 7Mar 7 CCleaner je bio najbolji program, dok nisu postali spyware. Cak je sam sebe poceo da updatuje, iako je bio iskljucen automatski update. Tesko djubre od programa, od tada je na crnoj listi. Umesto njega Bleachbit, nije fancy kao on, ali radi posao.
March 8Mar 8 15 hours ago, bags said: Meni su takve stvari na kompjuteru za posao preveliki rizik. A i lisava te lepote nalazenja snimaka od 2 sata indijske svadbe i slicnog zlata.
March 25Mar 25 Za filmove vlc, ali imam i onaj media player classic. Konkretno, treba mi za film Alcatraz: The Whole Shocking Story. Nisam uspeo da nađem engleski prevod, ali ima neki srpski koji je totalno out of sync.