Jump to content
IGNORED

Zaglupljivanje nacije

Eraserhead

Recommended Posts

Posted

Istina je! Ja sam to gledao u čuvenoj nauno-popularnoj seriji 30 rock!

Posted (edited)

Banujte me, radite šta god hoćete, ali ne brišite ovu sliku. Nije ovo za ćaskanje o liberalizaciji SPC.1655925_580647058689763_522073820_n.jpg

Edited by bergasa19
Posted

Zar ne vidis da je izdata naredba za javnu shatro-molitvu

Posted

Е, мој несуђени друже...

Posted

Pa, dobro, koji deo iz "naredba za javnu shatro-molitvu" nije tacan? Ti si valjda dovoljno mator da se secas da su ovi prakticno isti sa entuzijazmom govorili o Kardelju. 5 para ne dajem na njihova "ubedjenja".

Posted (edited)

Инди, прошли смо пет страна овога. Све што сам имао да кажем (укључујући и то да су глуперде они који чуче/клече а нису верујући) сам рекао. Сада одлазим са топика искрено потресен испољеном богоборачком талибанштином која се опет испоставила као коначно исходиште наизглед разумног левичарства.Едит: "несуђени друже" није теби упућено

Edited by Праслин
Posted
Pa, dobro, koji deo iz "naredba za javnu shatro-molitvu" nije tacan? Ti si valjda dovoljno mator da se secas da su ovi prakticno isti sa entuzijazmom govorili o Kardelju. 5 para ne dajem na njihova "ubedjenja".
Ne prakticno isti, nego bas isti, velika vecina.I bili uredni i obavezno clanovi SKJ.I uredno, pred strojem regruta iz koga bi izdvojili 2 svedoka, prolazili proceduru nudjenja adventisti na odsluzenju vojnog roka oruzja na potpis, takozvanog zaduzivanja, i uredno zapisnicki notirali odbijanje istog da oruzje primi i uredno ga prosledjivali sudu koji je uredno dosudjivao 3 godine...
Posted

Наменски, теби су исти официри СФРЈ из '52. и ови клинци? И нападаш ове који испољавају своје верске слободе примером гажења верских слобода које су починиле комуњарске џукеле? Стаје ли некад твоја вртешка или су ти се већ сва светла из спољњег света претворила у дуге, непрекидне линије?

Posted

Prasline, duso, pricam o osamdesetim, kada je dobar deo ovih sa slike bio u takozvanoj trupi i radio ovo sto sam pomenuo.Obaska sto bas i ne vidim razliku izmedju komunjarskih dzukela i ovih sa fotografije ukljucujuci i dzukele u mantijama; verska osecanja na stranu, o njima bi mogao da ucis od adventista koje sam pomenuo i njihovih po par puta ponavljanih robija od po 3 godine.

Posted

Од осамдесетих је прошло 30 година и четири државе. Сматрам да адвентисти не смеју да буду прогањани јер не желе у војску и да православци не смеју да буду прогањани јер желе у војску. Већ сам једном рекао да одлазим са топика - ко жели да дискутује ено ме на Либерализацији а ко жели да са истомишљеницима, безбедан и уљуљкан у илузију о својој исправности, дува у велику тикву нека изволи остати овде.

Posted

Ti bezis, ja odoh da gledam Divlju hordu, a o tome ko je ovde uljuljkan u dogmu o sopstvenoj ispravnosti neka sudi ovde ispisano, Jebi ga.

Posted

Otkako sam se prethodni put latio pera sve što su doživeli ili kazali naši nadređeni bilo je povezano sa Svetim pismom. Prvi potpredsednik toliko se bio razgnevio (mada je i to greh) na kontolore letenja koji su iskali trinaestu platu, da ih je na buljuke razgonio iz svojih odaja. Vrata je za njima zalupio tako silovito da se sirota brava razletela u egalitarnu paramparčad. Kako ovo razumeti nego da se ponovio prizor kad je Sin Gospodnji iz Hrama u Jerusalimu razjurio ondašnje biznismene koji su se na tom svetom, ama prometnome mestu bavili menjačkim poslovima.Clerk-protection

1655925_580647058689763_522073820_n.jpg
Patrijarh je osveštao kapelu u Vojnoj akademiji, video sam samo slike, vojnici i oficiri protivno Ženevskoj konvenciji svi na kolenima. Kako li glasi komanda u novom Pravilu službe, na koju uniformisani vernici zauzimaju taj u komunizmu odbačeni stav: „Na kolenaa – spus-tis!“ Ili: „Pozdrav odoozzz-do!“?Narodni front