Jump to content
IGNORED

Zaglupljivanje nacije

Eraserhead

Recommended Posts

Posted

Ja imam par ovde koji veruju da se kemtrejlerima zasipa Bocvana ne bi li Kalahari postao neplodan.

Posted

Preslušao sam ceo klip. Bogo moj koliko je ovo bizarno...Najbolji je kraj. Oko 56 minuta. "Ako pitaš za materijalne dokaze onda nisi pravoslavac." :0.6:A ja sam imbecil definitivno što sam ovo slušao

Posted

+1 :blush: Sve čine da nas podijele, evo naprimjer u jeziku, Srbin i Sr-pkinja. Ovamo p i inja, kao da nismo jedno. Ježišmarjašmankote.

Posted

Veoma sam blizu odluci da uložim formalni request za promenu nicka u "Vojvoda Oštrivoje"...

Posted
Preslušao sam ceo klip. Bogo moj koliko je ovo bizarno...Najbolji je kraj. Oko 56 minuta. "Ako pitaš za materijalne dokaze onda nisi pravoslavac." :0.6:A ja sam imbecil definitivno što sam ovo slušao
Zlatni tukan će sve to pozlatiti! Ajde stavi na dnevnog tupana. da ne ispadne da si uzalud slušao. Stavio bih ja, ali ne znam detalje.
Posted

Ako postavi, moraćeš kao komoderator dodele da se isprsiš za kategoriju Počasnog tukana za životno delo, mmw.

Posted

Sv Tukan Oštrivojski, za posebne zasluge u domenu duhovnosti.

Posted

Moram se napiti petroleja da zaboravim ovo. Elem, nikakav Oštrivoje ni Oštrivojski. Riječ je o dinastiji Oštrivojevića koje su naslijedili Nemanjići, a koji su skupa s nekoliko milenija zaboravljene srpske istorije zabranjeni i potlačeni odlukama Berlinskog kongresa na kojem niti ne znamo šta je sve potpisano. Jedino nije zajebancija što izgleda da je idiokracija zauzela javne medije s namjerom da boravi.

Posted

Uf, probacu da pogledam, kopka me a znam da ce mi mozak eksplodirati, no sreca prati hrabre -_-

Posted

Fb (Srbija) mocno oruzje u rukama zaglupljivacahttp://facebookreporter.org/2013/06/05/%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%BE%D1%82%D0%BA%D1%80%D0%B8%D0%B2%D0%B5%D0%BD%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B2%D0%B0%D1%80%D0%B0-%D1%81%D0%B0-%D0%B2%D0%B0%D0%BA%D1%86%D0%B8%D0%BD%D0%B0%D0%BC%D0%B0-%D1%82%D0%B0/

Posted

Ako se o ovome pričalo na Vojnoj akademiji još onomad, stvarno mi nije jasno kako smo pogubili ove silne ratove?