Jump to content
IGNORED

Zaglupljivanje nacije

Eraserhead

Recommended Posts

Posted

:lol:jedan od komentara:

Svedok sam svemu ovome, jer sam licno tamo na zapadu bio napadnut najverovatnije HAARP-om,... Neznam kome bih mogao da se obratim, ali znam da posle svega toga, slabo ljudima verujem i isto vidim, da su mnogi nasi "zvanicni politicari", povezani sa USA i CIA.
a pritom se u tekstu kao izvor navodi The Internet Chronicle :Hail: , sto je valjda nesto kao the Onion.neki od tekstova sa chronicle.su: Pope Francis Assassinated
Newest Leak a “Silver Bullet” for NSA spyingHumans are entirely irrational and guided by unconscious compulsions rather than evidence, according to a new document leaked after hackers infiltrated the US Secret Psyop Command nestled within the NSA’s secrecy zone. Journalst Glenn Greenwild reported, “Now that we have evidence of how the US is exploiting our irrational unconscious minds, we’ll finally be able to stop it once and for all.”
ekstra, novosti prenose Trece Oko koje prenosi The Internet Chronicle, a citalastvo se grci od straha i konsternacije :lolol:
Posted
Svedok sam svemu ovome, jer sam licno tamo na zapadu bio napadnut najverovatnije HAARP-om,... Neznam kome bih mogao da se obratim, ali znam da posle svega toga, slabo ljudima verujem i isto vidim, da su mnogi nasi "zvanicni politicari", povezani sa USA i CIA.
:0.6:
Posted

HAarp instalacija je pljunuta slika one iz Barajeva, viđana ciklično po našim novinama. Bar nek promene malo fotografiju

Posted
:lol:jedan od komentara:a pritom se u tekstu kao izvor navodi The Internet Chronicle :Hail: , sto je valjda nesto kao the Onion.neki od tekstova sa chronicle.su: Pope Francis Assassinatedekstra, novosti prenose Trece Oko koje prenosi The Internet Chronicle, a citalastvo se grci od straha i konsternacije :lolol:
Inače, kad sam bio klinja ćale mi je pričao kad je pretao da čita Večrnje novosti. Navodno, objavljivali su neki feljton o novim arheološkim otkrićima na Južnom polu, i pritom se pozivali na poznatog američkog naučnika i istraživača, H.P. Lavkrafta :)Mislim da je bilo još nekih sedamdesetih.
Posted

Ma, znam, lep je taj pejzaž Beljine kod Barajeva, kako ga Kurir i ostali prikazuju

Posted

I da se trude, mislim da ne bi mogli da napisu vecu sprdacinu od teksta...

Izvori upoznati sa razgovorima između DARPA-e (Defense Advanced Research Projects Agency - agencija Ministarstva odbrane SAD odgovorna za razvoj novih vojnih tehnologija) i Univerziteta Aljaske, koji su pomogli da se pokrene HAARP, sugerišu da su „ovde u igri” predajnici za mobilnu telefoniju - „cell tonjers”, kao i TrapNjire (softver napravljen za otkrivanje obrazaca terorističkih napada.
Fali im samo ™
  • 2 weeks later...
Posted
http://istinito.com/index.php/region/srbija/item/13693-nikola-aleksi%C4%87-nato-poslao-narand%C5%BEaste-bubamare-da-uni%C5%A1te-srbiju.html
Predsjednik Ekološkog pokreta Srbije Nikola Aleksić tvrdi da se biološki rat protiv Srbije nastavlja i da su narandžaste bubamare, koje su se u velikom broju pojavile u nekim beogradskim naseljima, ubačene u namjeri da se poremeti prirodna ravnoteža i uništi autohtona i korisna crvena bubamara.
  • 3 weeks later...
Posted (edited)

Da, izmišljotina Pravde stara 8 godina...a trebalo je da prenesu i ovaj detalj:

The cloud of 17 million kilometers in diameter consists of particles that flew out of some black hole close to the Galaxy center. It was thought earlier that black holes only absorb thу substance. But now scientists assume that the holes can also splash out some substance that devours normal matter.
Edited by Marko M. Dabovic