Аврам Гојић Posted August 16, 2013 Posted August 16, 2013 Ne poznajem okolnosti, koliko sam razumeo spomenik je posvecen zrtvama 1999, zasto bi ga trebalo srusiti? dva razloga: zato sto ga je podigla poremecena Mirjana Markovic na vrhuncu faraonskog ludila vladajuceg para, i otvorila ga je uz sumanute reci "Da bi bio slobodan, svet mora da nađe u sebi hrabrost i snagu sa kojim smo se mi borili i odbranili u proleće i leto 1999". zato sto je uzasan, groteskni, nekrofilni kic (78 metara za 78 dana bombardovanja).
pacey defender Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 (edited) POŽAREVAC-Biljka po svemu sudeći lekovitog dejstva, iznikla je nedavno na grobu bivšeg jugoslovenskog i srpskog predsednika Slobodana Miloševića u Požarevcu! Tako bar tvrde neki od meštana ovog grada ali posetioci večne kuće nekadašnjeg srpskog lidera. Za biljku koja na prvi pogled liči na paprat a koja je zapravo bila veoma lekovita jedna od građanki Požarevca za Pravdu kaže da je njenoj komšinici izlečila kožni ekcem koji ni dermatolozi nisu uspeli da izleče!-Moja prva komšinica vrlo često obilazi Slobin grob i ostavi cveće. Pre jedno mesec dana primetila je neku čudnu biljku pored samog groba, nešto nalik na paprat i veoma se iznenadila jer se Miloševićevo grobno mesto redovno održava. Počupala je ti biljku i posle samo nekoliko minuta crvenilo koje je imala po rukama od posledice kožne bolesti nestalo je! Mazala je ruke svim mogućim kremama koje su joj lekari prepisivali ali se crvenilo povuklo tek kada je dodirnula Slobinu čudotvornu biljku. Dve nedelje kasnije biljka je ponovo iznikla ali se usled vrućina osušila i do sada se nije opet pojavila ali ako je to neka poruka svevišnjeg Srbima i kako se danas odnosimo prema Miloševiću onda je sve jasno, kaže Požarevljanka, jedna od svedokinja „čudotvorne Slobine biljke“.http://www.pravda.rs...-_3bMo.facebook Edited August 22, 2013 by pacey defender
Drug Chabor Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 Šta ti je život, karma je odredila Slobi da se ponovo rodi kao paprat, da bi ga neka baba likvidirala pre nego sto je procvao. Da ga je zalivala viskijem, izrastao bi u predivnu biljku ljudožderku.
Muwan Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 Dve nedelje kasnije biljka je ponovo iznikla ali se usled vrućina osušila Nije se ništa osušilo nego je svevišnji poslao Srbima vrhunsku džidžu na izvolte, ostaje samo da se izmrvi.
Аврам Гојић Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 Kraj ambara raste mara, deca suse pa je puse.
Cooltywattor Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 Kakva je ovo zajebancija sa krstom na grobu?Zar nije Zlobek bio komunista/ateista?
Muwan Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 Mojim šorom u mene s vatre belaa u Milke u bašči zeleni se travaJa je zovem da beremo laluA Milka mene, da pušimo travu.
Аврам Гојић Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 Kakva je ovo zajebancija sa krstom na grobu?Zar nije Zlobek bio komunista/ateista?pa ono, za svaki slucaj, Paskalova opklada i to.
Аврам Гојић Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 Mojim šorom u mene s vatre belaa u Milke u bašči zeleni se travaJa je zovem da beremo laluA Milka mene, da pušimo travu.U ja znam jednu sto me jos kad sam bio deran (od kurca) naucio jedan staari Lala."Di je nasa Maca, sto nije kod ovaca?Duva kod Side, i slusa Pink fluide"
ficfiric Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 POŽAREVAC-Biljka po svemu sudeći lekovitog dejstva, iznikla je nedavno na grobu bivšeg jugoslovenskog i srpskog predsednika Slobodana Miloševića u Požarevcu!Tako bar tvrde neki od meštana ovog grada ali posetioci večne kuće nekadašnjeg srpskog lidera. Za biljku koja na prvi pogled liči na paprat a koja je zapravo bila veoma lekovita jedna od građanki Požarevca za Pravdu kaže da je njenoj komšinici izlečila kožni ekcem koji ni dermatolozi nisu uspeli da izleče!-Moja prva komšinica vrlo često obilazi Slobin grob i ostavi cveće. Pre jedno mesec dana primetila je neku čudnu biljku pored samog groba, nešto nalik na paprat i veoma se iznenadila jer se Miloševićevo grobno mesto redovno održava. Počupala je ti biljku i posle samo nekoliko minuta crvenilo koje je imala po rukama od posledice kožne bolesti nestalo je! Mazala je ruke svim mogućim kremama koje su joj lekari prepisivali ali se crvenilo povuklo tek kada je dodirnula Slobinu čudotvornu biljku. Dve nedelje kasnije biljka je ponovo iznikla ali se usled vrućina osušila i do sada se nije opet pojavila ali ako je to neka poruka svevišnjeg Srbima i kako se danas odnosimo prema Miloševiću onda je sve jasno, kaže Požarevljanka, jedna od svedokinja „čudotvorne Slobine biljke“.http://www.pravda.rs...-_3bMo.facebook I kozni ekcem je uspeo da sjebe <_<
gospa buba Posted September 10, 2013 Posted September 10, 2013 najbolje mi ovo sa cipsom... dal se druzi on sa zeljkom? odma da pochne :lolol:sta fali chipsu, vezi ti pileci batak 24h za ruku, da vidish sta ce da bude
Mr.Mxyzptlk Posted September 20, 2013 Posted September 20, 2013 aahahahhttp://srbin.info/2013/09/sad-srbi-najstariji-narod-iz-cijeg-gena-poticu-arijevci-hrvati-danci/
Hella Posted September 26, 2013 Posted September 26, 2013 Bio sam predmet napada elektromagnetnim talasima izuzetno niske frekvencije najmanje tri meseca, i da budem iskren, to me je dovelo do ovoga, napisao Aron Aleksis pred pucnjavuhttp://www.kurir-inf...-clanak-1003387 Popularni komentari Sugi 26.09.2013. u 01:30 Ovog treba ozbiljno svatiti nas vec uveliko cepaju sa tim harpom +72
Recommended Posts