ficfiric Posted August 13, 2013 Posted August 13, 2013 Kako sad opet HAARP? Zar nije nedavno slavljeno gasenje tog projekta?
Aion Posted August 13, 2013 Posted August 13, 2013 Kako sad opet HAARP? Zar nije nedavno slavljeno gasenje tog projekta?Ala si ti bre naivan. Zar ti nije ni malo sumnjivo to "gasenje" projekta.
teacher Posted August 13, 2013 Posted August 13, 2013 Kako sad opet HAARP? Zar nije nedavno slavljeno gasenje tog projekta?Ugasili na Aljasci, ali zato sad imaju Barajevo, kako bi uništili prkosni srpski narod...Sent from my iPad using Tapatalk HD
hattori Posted August 14, 2013 Posted August 14, 2013 Bil Gejts napao Niš kemtrejlsimahttp://facebookreporter.org/cega ovde sve nema...
Indy Posted August 14, 2013 Posted August 14, 2013 Ima tu i nekih stvari o kojima sam naučio nešto od strane 1 forumaša, da ga ne imenujem.
fonTelefon Posted August 14, 2013 Posted August 14, 2013 Ako nesto mrzim to su veseli tekstovi o nasim turistima koji se zabavljaju dok je neka katastrofa ili gradjanski rat u blizini i dokje ostali turisticki narod napustio region.
fonTelefon Posted August 14, 2013 Posted August 14, 2013 Sad sam baš pomenuo te mandrile na DOOM topiku.Ta glupost se moze iskoreniti samo privodjenjem glodura beogradskih medija i potom slanjem istih kao ratnih izvestaca u pomenute regione.
Hella Posted August 14, 2013 Posted August 14, 2013 Ima tu i nekih stvari o kojima sam naučio nešto od strane 1 forumaša, da ga ne imenujem.baš si uviđavan za razliku od mene, šifra angern.
pacey defender Posted August 15, 2013 Posted August 15, 2013 (edited) Svidja mi se sto trazi covek dokaz da nema HAARP-a umesto da pokusa da dokaze da ga ima. Tu se razlikuje prevarant od frika: da on zaista veruje u ovo, makar bi pokusao da dokumentuje postojanje HAARP-a u Srbiji.Jos mi moramo da cekamo dok se ne pojave praaavi konspirolozi, kao u Americi, ovde su sve neke mutivode.Si citao Believing Bullshit od Stevena (?) Lawa?Izmedju ostalog, opisuje se razlika izmedju Liar i Bullshiter, otprilike kako si ti to definisao. Lazov svesno obmanjuje, zna da laze, je li, dok ovaj Serator sebe i druge ubedjuje u ispravnost i odrzivost svoje kvaziargumentacije.I ima 1 sjajna recenica u knjizi, tipa "I don't fully agree with Frankfurt's definition of bullshit". Edited August 15, 2013 by pacey defender
kapetanm Posted August 15, 2013 Posted August 15, 2013 Samo vi idite na bir festPoludećete, mozak će vam se popariti i dobićete boleštine a vremenom će početi uragani od Kalemegdana do Zemuna.Naročito brinem za forumske kolege iz regiona, treba pratiti šta pišu da se primete promene na vreme
DarkAttraktor Posted August 15, 2013 Posted August 15, 2013 (edited) Samo vi idite na bir festha, a pazi ko komentarise vest:nisam duuugo bio tamo, al vidim da je Rasa i dalje gospodar Fejsbuka. Edited August 15, 2013 by DarkAttraktor
JozoMujica Posted August 15, 2013 Posted August 15, 2013 dobro, tu gadariju realno treba srusiti Ne poznajem okolnosti, koliko sam razumeo spomenik je posvecen zrtvama 1999, zasto bi ga trebalo srusiti?U sred Kragujevca se nalazi ogavni lilihip koji je spomenik svim kragujevackim zrtvama iz ratova devedesetih, vecina njih su oslobodioci frizidera. Vi ste jos dobro prosli, spomenik je lepsi, a posveta prihvatljivija.
Recommended Posts