Jump to content
IGNORED

Zaglupljivanje nacije

Eraserhead

Recommended Posts

Posted

to mozda vi sto niste spremili literaturu za ishranu i prezivljavanje u prirodi.

Posted

Koje prirode? Pa dizelke za HAARP su to sve uništile.Nisu nama to tek tako dali :mad:

Posted
ja sam primetio da sam radnim danima do 5-6 popodne potpuno lud, a onda se postepeno smirim. mora da tada iskljucuju HAARP.
ja sam radnim danima noprmalne jedino do 5-6 popodne (dosta sam i normalna! -_-), a onda postepeno ludim sve dok ne zaspim.mislim da ga samo okrecu na drugu stranu <_<
Posted

Mozda im radi samo kad je jeftinija struja

Posted (edited)

Zaglupljivanje ima duboke korene u mračnom srpskom trojstvu fatalnom po naciju : čuma, promaja i mutni virovi.Oni su utepali više ljudi nego svi naši ratovi zajedno.

Edited by zmanic
Posted

konačno i HAARP izlazi na svetlost dana

Američka CIA finansira naučnu studiju koja treba da istraži da li ljudi mogu da iskoriste geoinžinjering da zaustave klimatske promene, prenosi Blic.Ovaj istraživački projekt, koji će voditi Nacionalna akademija nauka i trajaće 21 mesec, i to je prva studija NAS iz oblasti geoinžinjeringa koju finasira CIA
  • 2 weeks later...
Posted

potpisnik teksta jos jase u vojsci ili je solo?

Posted

Svidja mi se sto trazi covek dokaz da nema HAARP-a umesto da pokusa da dokaze da ga ima. Tu se razlikuje prevarant od frika: da on zaista veruje u ovo, makar bi pokusao da dokumentuje postojanje HAARP-a u Srbiji. Jos mi moramo da cekamo dok se ne pojave praaavi konspirolozi, kao u Americi, ovde su sve neke mutivode.

Posted

Ja kao ozebao sunce čekam prvu fotografiju tog ogromnog antenskog postrojenja u faking Barajevu, ali ništa pa ništa... A ove budaletine će uskoro na svako suvislo pitanje odgovarati sa: "Da nećeš možda da tvrdiš i da NSA ne špijunira?" (pandaj onoj čuvenoj: "What is next, deny that Holocaust ever happened?")

Posted

Pa čim pročitaš: "Sazvao sam opštenarodne demonstracije a ako ih zabrane onda ću ja lično doći..." jasno ti je kakvom pacijentu je tabloid omogućio pristup do stotina hiljada umova. Meni je ovo jače od nuklearnog oružja, tu nema nikakve odbrane niti adekvatne protivmere.

Posted
Ja kao ozebao sunce čekam prvu fotografiju tog ogromnog antenskog postrojenja u faking Barajevu, ali ništa pa ništa... A ove budaletine će uskoro na svako suvislo pitanje odgovarati sa: "Da nećeš možda da tvrdiš i da NSA ne špijunira?" (pandaj onoj čuvenoj: "What is next, deny that Holocaust ever happened?")
Onaj iz Barajeva je demontiran i odnet jos 2011 cim je bio pri kraju onaj na Adi.