Jump to content

Zaglupljivanje nacije

Featured Replies

ovo je treći topic na kome lazanski rula. :)

• Replies 1.9k
  • Views 213.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• pacey defender
    pacey defender

meni ova vest bas smrdi na jezicku asimilaciju. radi se o porodici koja se "vratila" u Hrvatsku, mislim da je ocigledno sta to u kontekstu Hrvatska-Srbija znaci. I sad devojcica, rodjena u Srbiji od r

• I*m with the pilots
    I*m with the pilots

Ovo kao da je Njuz a ne HRT. Gledas i ne verujes:     https://www.facebook.com/HRTvijesti/posts/1898642423626852

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

Posted Images

Stariji forumaši se sećaju kada su Japanci sintetizovali glas Vuka Karadžića ...

Ma to su neki cobani, budale. Pravi Vuk Karadzic je igrao u onoj seriji pre 20-ak godina. Steta sto posle nista nije snimio..

Tacno tako..

• 3 weeks later...
članakjbt, koje budalaštine i koje nerazumevanje istorijskih procesa :isuse:znači, mi danas treba da se borimo protiv procesa koji su se u svim razvijenim zemljama dogodili pre 50 godina?i da se pitanje podstanarstva reši tako što će se podstanari naterati da žive u napuštenim selima?ima li mozga koji shvata da ne može 40% stanovništva jedne države da živi od poljoprivrede?

Ta glupost mene ne nervira toliko, koliko cinjenica da to izlazi iz usta/pera ljudi koji su seoski zivot videli jedino na slikovnicama.

On 14. 7. 2013. at 9:38, Arbeitmann said:
znači, mi danas treba da se borimo protiv procesa koji su se u svim razvijenim zemljama dogodili pre 50 godina?
Pa i kod nas su se dogodili pre 50 godina :D
Neudatih žena daleko je manje, a i u petoj deceniji burmu sanja njih oko 100.000.
sta treba da bude u glavi osobe da bi ovo napisala?

Zablude pecine, rekao bi Frensis Bejkon. (Idols of the Cave)

On 14. 7. 2013. at 11:44, pacey defender said:
sta treba da bude u glavi osobe da bi ovo napisala?
hrabrost da kaže istinu.
:lolol:
  On 14. 7. 2013. at 9:43, Verterdegete said:
Ta glupost mene ne nervira toliko, koliko cinjenica da to izlazi iz usta/pera ljudi koji su seoski zivot videli jedino na slikovnicama.
+1000Pa to je to. Što smo dalji od seskog života to je življa njegova romantizacija.Inače, ova se priča aktivno forsira od strne patriotske inteligencije - za propast sela su krive žene i socijalizam.

Pa gde nalepi ceo pdf od vise megabajta. :isuse: Nije da me bas TOLIKO interesuje.