beatakeshi Posted June 27, 2013 Posted June 27, 2013 Stariji forumaši se sećaju kada su Japanci sintetizovali glas Vuka Karadžića ...
Jimmy Kowalski Posted June 27, 2013 Posted June 27, 2013 Ma to su neki cobani, budale. Pravi Vuk Karadzic je igrao u onoj seriji pre 20-ak godina. Steta sto posle nista nije snimio..
Dr Arslanagić Posted July 14, 2013 Posted July 14, 2013 članakjbt, koje budalaštine i koje nerazumevanje istorijskih procesa :isuse:znači, mi danas treba da se borimo protiv procesa koji su se u svim razvijenim zemljama dogodili pre 50 godina?i da se pitanje podstanarstva reši tako što će se podstanari naterati da žive u napuštenim selima?ima li mozga koji shvata da ne može 40% stanovništva jedne države da živi od poljoprivrede?
Verterdegete Posted July 14, 2013 Posted July 14, 2013 Ta glupost mene ne nervira toliko, koliko cinjenica da to izlazi iz usta/pera ljudi koji su seoski zivot videli jedino na slikovnicama.
Indy Posted July 14, 2013 Posted July 14, 2013 znači, mi danas treba da se borimo protiv procesa koji su se u svim razvijenim zemljama dogodili pre 50 godina?Pa i kod nas su se dogodili pre 50 godina :D
pacey defender Posted July 14, 2013 Posted July 14, 2013 Neudatih žena daleko je manje, a i u petoj deceniji burmu sanja njih oko 100.000.sta treba da bude u glavi osobe da bi ovo napisala?
Indy Posted July 14, 2013 Posted July 14, 2013 Zablude pecine, rekao bi Frensis Bejkon. (Idols of the Cave)
Hella Posted July 14, 2013 Posted July 14, 2013 sta treba da bude u glavi osobe da bi ovo napisala?hrabrost da kaže istinu.
Turnbull Posted July 14, 2013 Posted July 14, 2013 Ta glupost mene ne nervira toliko, koliko cinjenica da to izlazi iz usta/pera ljudi koji su seoski zivot videli jedino na slikovnicama.+1000Pa to je to. Što smo dalji od seskog života to je življa njegova romantizacija.Inače, ova se priča aktivno forsira od strne patriotske inteligencije - za propast sela su krive žene i socijalizam.
Indy Posted July 14, 2013 Posted July 14, 2013 Pa gde nalepi ceo pdf od vise megabajta. Nije da me bas TOLIKO interesuje.
Recommended Posts