Jump to content
IGNORED

Zaglupljivanje nacije

Eraserhead

Recommended Posts

Posted

ovo je treći topic na kome lazanski rula. :)

Posted

Stariji forumaši se sećaju kada su Japanci sintetizovali glas Vuka Karadžića ...

Posted

Čuj glas. I sliku

Posted

Ma to su neki cobani, budale. Pravi Vuk Karadzic je igrao u onoj seriji pre 20-ak godina. Steta sto posle nista nije snimio..

Posted

Da, one hit wonder. Kao Gandi :(

• 3 weeks later...
Posted
članakjbt, koje budalaštine i koje nerazumevanje istorijskih procesa :isuse:znači, mi danas treba da se borimo protiv procesa koji su se u svim razvijenim zemljama dogodili pre 50 godina?i da se pitanje podstanarstva reši tako što će se podstanari naterati da žive u napuštenim selima?ima li mozga koji shvata da ne može 40% stanovništva jedne države da živi od poljoprivrede?
Posted

Ta glupost mene ne nervira toliko, koliko cinjenica da to izlazi iz usta/pera ljudi koji su seoski zivot videli jedino na slikovnicama.

Posted
znači, mi danas treba da se borimo protiv procesa koji su se u svim razvijenim zemljama dogodili pre 50 godina?
Pa i kod nas su se dogodili pre 50 godina :D
Posted
Neudatih žena daleko je manje, a i u petoj deceniji burmu sanja njih oko 100.000.
sta treba da bude u glavi osobe da bi ovo napisala?
Posted

Zablude pecine, rekao bi Frensis Bejkon. (Idols of the Cave)

Posted
sta treba da bude u glavi osobe da bi ovo napisala?
hrabrost da kaže istinu.
Posted
Ta glupost mene ne nervira toliko, koliko cinjenica da to izlazi iz usta/pera ljudi koji su seoski zivot videli jedino na slikovnicama.
+1000Pa to je to. Što smo dalji od seskog života to je življa njegova romantizacija.Inače, ova se priča aktivno forsira od strne patriotske inteligencije - za propast sela su krive žene i socijalizam.
Posted

Pa gde nalepi ceo pdf od vise megabajta. :isuse: Nije da me bas TOLIKO interesuje.