Jump to content
IGNORED

Zaglupljivanje nacije

Eraserhead

Recommended Posts

Posted

ne znam o cemu pricas

Posted
kako te ne volim, vidis da nisam otkrila cija je adresa :D
pa eto- uznemiriš me, a ne kažeš mi na koga da kanališem uznemir. al neka, ne bunim se. ^_^i pozdravljam topik - da i ja jednom pročitam nešto pre ekranizacije... :D
Posted

Sodom i Gomor.Lepo nam pripremaju teren za dolazak Antihrista.Malo sam uvecao ovu sliku i mislim da sam prepoznao Aleksandra Vucica kako se naguzio Taciju a ispred njega lezi predivna baronica Ketrin Eston.Steta sto je ozbiljan.

Posted (edited)
Svidja mi se ova kompletno nepismena psiholoskinja. Dobila posao ili za kintu, ili rodbinskom vezom, ili putem ritmickog grcenja preponskih misica, a ovamo moralise o sektama i omladini. Mrs bedo ljudska.edit: Sve mi se vise dopada.995839_661164417231909_1097648953_n.jpg
Mislim da sam sa ovom u mornarskoj majici pio kafu 10 metara od bine. Edited by Hamlet Strašni
Posted

kuku....

Posted
Od Bozje dece pocela je antikultna histerija u Americi osamdesetih godina, svojevrsni backlash hipi pokreta, sa sve deprogramerima i izivljavanjem na deci kojima su sarlatani, na vrhuncu moralne panike, usadjivali lazna secanja na otimanja i cudovisne obrede, kako bi dokazali satanisticki uticaj na ovakve pokrete.Reakcije na delovanje sekti su jedan od najfascinantnijih fenomena savremenog doba, jer pruzaju direktan uvid u srednjovekovne modele percipiranja religijskih razlika, a reakcije na Bozju decu su posebno interesantne jer se vec tri decenije protiv ovog kulta koristi "blood libel" argument.U sustini, ljudi koji kreiraju moralnu paniku protiv ovakvih sekti su, jedan na jedan, duhovni naslednici ljudi koji su dizali moralnu paniku protiv gramzivih Jevreja koji kradu hriscansku decu kako bi ih zrtvovali u svojim mracnim obredima.
potpis na sve. bilo bi super kad bismo imali topik na forumu gde bismo se bavili sektama i histerijom koja zahvata narod kad isprojektuje svoje strahove na osobe drugačije od sebe.
Posted

ja bih recimo, na tom topiku pitao koja alternativna verska ekipa mi je bila na vratima. bili su jako ljubazni i fini. međutim, autfit im je bio jeziv. nosili su crne i sive košulje sa čisto belim kravatama. prilično jezivo ako nisi došao u 3 ujutro na 2044.čuo sam da su u pitanju mormoni ali na guglu vidim da oni furaju obrnutu kombinaciju. zna neko?

Posted

zbilja bi :( idem pripremati uvodni post, mislim da je dosta bilo odugovlacenja

Posted

Super bi bilo i da imamo jedan topik koji se bavi katolickom crkvom :whistle:

Posted

Ја мислио да Васа и МекКејб о њој причају... :unsure:

Posted
ne znam o cemu pricas
Neka Alexandra Johanson je dodala odgovor na komentar dotične. Kvotovano je bio njen odgovor, skoro isto što si i ti napisao.
Posted
Neka Alexandra Johanson je dodala odgovor na komentar dotične. Kvotovano je bio njen odgovor, skoro isto što si i ti napisao.
zanimljivo :fantom:
Posted

Jel on baš oboleo?:unsure: