pacey defender Posted June 23, 2013 Posted June 23, 2013 http://www.pravda.rs/2013/06/22/skandalozno-americka-sekta-grupnim-seksom-osvaja-novi-sad-i-srbiju/
betty Posted June 23, 2013 Posted June 23, 2013 zvuci super, volela bih da sam i ja poznata po orgijama i humanitarnom radu.
Hamlet Strašni Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 Tja. Pitanje je šta te sprečava. Mislim da to ipak ne može svako. I meni zvuči primamljivo kao koncept ali ipak se nisam odlučio na taj korak...
Joshua Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 “Тхе Фамилy Интернатионал“ (Фамилија), претходно позната као “Тхе Цхилдрен оф Год“ovo me načisto izmrcvarilo, nemam snage ni da pročitam ceo цхланацк, mada ne sumnjam da je informativan.
Аврам Гојић Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 (edited) Od Bozje dece pocela je antikultna histerija u Americi osamdesetih godina, svojevrsni backlash hipi pokreta, sa sve deprogramerima i izivljavanjem na deci kojima su sarlatani, na vrhuncu moralne panike, usadjivali lazna secanja na otimanja i cudovisne obrede, kako bi dokazali satanisticki uticaj na ovakve pokrete.Reakcije na delovanje sekti su jedan od najfascinantnijih fenomena savremenog doba, jer pruzaju direktan uvid u srednjovekovne modele percipiranja religijskih razlika, a reakcije na Bozju decu su posebno interesantne jer se vec tri decenije protiv ovog kulta koristi "blood libel" argument.U sustini, ljudi koji kreiraju moralnu paniku protiv ovakvih sekti su, jedan na jedan, duhovni naslednici ljudi koji su dizali moralnu paniku protiv gramzivih Jevreja koji kradu hriscansku decu kako bi ih zrtvovali u svojim mracnim obredima. Edited June 24, 2013 by Marko M. Dabovic
salerokada Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 Komentari :frust:I to gomila nekih sa fakultetima, nastavnica...
Аврам Гојић Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 (edited) Komentari :frust:I to gomila nekih sa fakultetima, nastavnica... Svidja mi se ova kompletno nepismena psiholoskinja. Dobila posao ili za kintu, ili rodbinskom vezom, ili putem ritmickog grcenja preponskih misica, a ovamo moralise o sektama i omladini. Mrs bedo ljudska.edit: Sve mi se vise dopada. Edited June 24, 2013 by Marko M. Dabovic
aram Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 Tja. Pitanje je šta te sprečava. Mislim da to ipak ne može svako. I meni zvuči primamljivo kao koncept ali ipak se nisam odlučio na taj korak...u pravu si, brzo dosadi taj humanitarni rad.
Joshua Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 u pravu si, brzo dosadi taj humanitarni rad.valjda orgijanje? ^_^
Ravanelli Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 (edited) u nedelju sam slušao "ćirilicu" milomira marića na happy, koja je išla na teveu u pozadini dok sam klopo. jbt treša. direktan nastavak mikija vujovića sa palme. bili dejan lučić, neki nebitan i neki idiot sa šajkačom i nekim krstovima kojima je mahao.dobar deo je bio što su lučić i ovaj drugi salonski jedač govana izgledali iznervirano jer ih je ovaj sa šajkačom nadglasavao nejgorim mogućim izlizivima istih sranja koje i onim izbacuju samo rečeni onako narodski, sa deranjem i vulgarnostima da bude vrcavije. totalno su bili van elementa. valjda od brige da im ne uzme hlebali spike.... niti jedna informacija koja je rečena iz starta nije bila blizu istine, sve neka nagađanja sranja, promašaji. onda o šiptarima, muslimanima, posebno lud deo, pa su imali spiku šta će palata albanija usred begea, pa kada je tačno momenat kada su srbi skinuli gaće, pa onda koliko ga ko šilji na ovaj ponosan, ratnički i slobodoljubiv narod... bolestkapiram da se radio fact check jedno 80% pretpostavki za formiranje zaključka ne bi prošle, dok bi ostalo otpalo na glupu logiku formiranja zaključka.i onda skapiraš da tako otprilike izgleda svaka srpska spika o politici. tuga.marića zapaliti Edited June 24, 2013 by Ravanelli
luba Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 ovo me načisto izmrcvarilo, nemam snage ni da pročitam ceo цхланацк, mada ne sumnjam da je informativan.evo ti malo spida, da dobijes snagu. zvanicna mejl adresa pres sluzbe. adresa je latinicno napisana, naziv poruke takodje. ali onda dolazi do sizofrenije, sva zvanicna dokumenta i obracanja, kao sto znamo, moraju da budu na cirilici, te tekst saopstenja ide na tom pismu, ali je softver izgleda previse azuran. ОДРИЦАЊЕ ОД ОДГОВОРНОСТИОва е-порука са свим пратећим датотекама је поверљива и може садржати информације које су заштићене правима интелектуалне својине. Уколико нисте прималац коме је порука упућена, забрањено је откривање садржаја, репродуковање, умножавање или друга врста дистрибуције ове поруке. Ако сте ову е-поруку примили грешком, молимо Вас одмах о томе обавестите пошиљаоца и уништите ову е-поруку и све њене копије из свог система. Ако порука не гласи на Вас, имајте у виду да је обелодањивање, копирање, дистрибуирање или предузимање било каквих акција у вези са садржајем поруке строго забрањено. Молимо Вас да имате на уму да су гледишта и мишљења у поруци лични ставови аутора и не морају да представљају званичне ставове. Не гарантује се безбедност и исправност преноса е-поруке, с обзиром да информације садржане у њој могу да буду пресретнуте, измењене, изгубљене, уништене, да касни пријем или да буду непотпуне или да садрже вирусе и слично. Пошиљалац стога не сноси одговорност за било које грешке или пропусте у садржају ове поруке и не сноси одговорност ни за какав губитак или штету проузроковану примаоцу која може настати као последица преноса е-поруке.DIСЦLAIMEРТхис е-маил анд анy филе(с) трансмиттед wитх ит аре цонфидентиал анд маy цонтаин информатион протецтед бy интеллецтуал пропертy ригхтс. Iф yоу аре нот тхе интендед реципиент оф тхис е-маил, yоу аре херебy нотифиед тхат анy диссеминатион, дистрибутион, цопyинг, ор ацтион такен ин релатион то тхе цонтентс оф анд аттацхментс то тхис е-маил ис стрицтлy прохибитед. Iф yоу хаве рецеивед тхис е-маил ин еррор, плеасе нотифy тхе сендер анд делете тхе оригинал анд анy цопиес оф тхис е-маил фром yоур сyстем анд дестроy алл цопиес оф ит. Iф yоу аре нот тхе интендед реципиент, yоу аре херебy нотифиед тхат анy усе, диссеминатион, дистрибутион ор цопyинг оф тхис информатион ис стрицтлy прохибитед. Унлесс отхерwисе статед, опинионс еxпрессед ин тхис е-маил аре тхосе оф тхе аутхор анд аре нот ендорсед бy тхе аутхор'с емплоyер. Тхе сендер схалл нот бе лиабле фор тхе импропер ор инцомплете трансмиссион оф тхе информатион цонтаинед ин тхис цоммуницатион нор фор анy делаy ин итс рецеипт ор дамаге то yоур сyстем. Тхе сендер доес нот гуарантее тхат тхе интегритy оф тхис цоммуницатион хас беен маинтаинед нор тхат тхис цоммуницатион ис фрее оф вирусес, интерцептионс ор интерференце.
Joshua Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 (edited) a što ti mene, lubo, ne voliš? :cry:edip: e, izlazi danas prva epizoda under the dome. da te ne jurim sad po drugim topicima... ^_^ Edited June 24, 2013 by Joshua
luba Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 a što ti mene, lubo, ne voliš? :cry:edip: e, izlazi danas prva epizoda under the dome. da te ne jurim sad po drugim topicima... ^_^kako te ne volim, vidis da nisam otkrila cija je adresa :D(za ovo drugo, ne brini, zapisano crveno slovo u kalendaru. sad cu da otvorim topik.)
salerokada Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 Svidja mi se ova kompletno nepismena psiholoskinja. Dobila posao ili za kintu, ili rodbinskom vezom, ili putem ritmickog grcenja preponskih misica, a ovamo moralise o sektama i omladini. Mrs bedo ljudska.edit: Sve mi se vise dopada. Ljiljana, ja sam mislio da ljudi koji rade u osnovnoj školi, sa decom, i koji imaju završen fakultet, treba da poseduju elementarnu pismenost. Umesto što se bavite sektama, trebalo bi da uzmete u ruke gramatiku za osnovnu školu. Sam Bog zna preko koje ste vi veze došli do posla jer je nemoguće da ste ovako nepismeni prošli bilo kakvu neutralnu komisiju za prijem, a ovamo morališete i pričate o pravdi i nepravdi.Daboviću, Alexandro Johanson!
Recommended Posts