Lezilebovich Posted May 28, 2013 Posted May 28, 2013 Argumenti su blesavi. Tržište je tu da reaguje. Klaus-Jurgen Filip, upravnik preduzeća "Rabenhorst", proizvođač popularnih dečjih sokova "Rotbakchen", sujevernim kupcima izlazi u susret. Na njegovim proizvodima barkodovi automatski su precrtani i time neutralizovani. Inače, kupci, isto to, sa svim kupljenim proizvodima mogu učiniti pomoću specijalnog flomastera "CodeEx Barcode-harmonizer" koji se može povoljno naručiti iz Novog Zelanda, 17 evra plus poštarina. Ko ne veruje flomasteru, bioenergetičari prodaju "orgonakumulaotor", čarobnu drvenu ploču za deblokiranje etiketiranih namirnica, koja košta "samo" 1.200 eura. flomaster za blokiranje štetnih uticaja barkoda - 17 evradrvena ploča za deblokiranje - 1200 evraosećaj sigurnosti kada se precrta barkod - neprocenjivo
hattori Posted May 28, 2013 Posted May 28, 2013 SaškaPlatim sok i još sve da ga dekodiram i mogla otiči na ručak u najskuplji restoran,šta ti je marketing......apokalipsa je počela od kako je nastao čovek tako da sada ide samo malo brže ka uništenju!!!!!!!!!!!!!!! wtf?!
Mr.Mxyzptlk Posted May 28, 2013 Posted May 28, 2013 matematika je jasna Ljudi, pa pogledajte samo ovaj bar-kod koji se nalazi u slici koja prati tekst. Prvo stoji broj 36000. Koren iz tog broja je jednak 600. Zatim imamo 29145. Kada izmnozimo sve cifre jednu sa drugom dobicemo broj 360 a to je jednako 60*6. Tako dobijamo brojeve 600, 60 i 6. Je l' vidite cime se americke komunjare sve sluze?!?!? Ja od sada kupujem samo proizvode koji nemaju bar-kod
Lezilebovich Posted May 28, 2013 Posted May 28, 2013 (edited) zavera u okviru zavere. znači™ saška misli da barkodovi nisu opasnost, nego da se marketing stručnjaci to izmislili da bi nas naterali da kupujemo antibarkod flomastere.edit: ovo za matematku se neko zajebavao 100% . mislim, američke komunjare :D Edited May 28, 2013 by Lezilebovich
ficfiric Posted May 28, 2013 Posted May 28, 2013 matematika je jasna To sam se ja zezao... Mora se diskusija podstaci.Btw, vic u vicu je da koren iz 36000 nije 600, al' nisam mogao do te cifre drugacije doci ;)
Mr.Mxyzptlk Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 http://www.vaseljenska.com/vesti/saopstenje-za-javnost-o-vestacki-izazvanoj-promeni-vremena-i-trovanju-stanovnistva/
Shan Jan Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 Iznenadio bi se koliko ljudi zaista nepopustljivo veruju u to.
Далибор Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 (edited) http://www.flightrad...2/15:26/FPO101TОво је кључни доказ да се над Србијом спроводи геноцид и екоцидSta je dokaz? glup sam da razumem :/ jedino vidim da avion se vrti po nasem vazdusnom prostoru...edit. ali komentari su vrh :P Edited June 5, 2013 by Далибор
Strucnjak Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 prosledio sam link koleginici, kaze da je sve istina
Recommended Posts