Jump to content
IGNORED

Zaglupljivanje nacije

Eraserhead

Recommended Posts

Posted

Nema tu nikakvog "ozbiljnog procesa" koji ce bolje informisati donosenje bitnih odluka u zivotu citaoca. O tome se radi.

Posted

Како нема? Па из овог се потпуно јасно види да не постоји никакав мастер план за контролу и израбљивање друштва, иза кога стоје мрачњаци саветовани из Ленглија, већ да је у питању гомила дебелих, знојавих и алавих дебила који користе голу силу да не ураде ништа јер им је сваки потез импровизација.

Posted
Смејем се већ трећи дан овоме. Једна од најневероватнијих ствари које сам икада прочитао, све бих дао за те видео доказе који се спомињу по штампи. Шта ли је тим људима у главама, ја не знам. Једино објашњење је да им је дрога мозак попила.
Ma polupismeni basibozuk, nalozio ih neki prevarant, verovatno im je prodao mapu blaga cara Konstantina.
Posted

ja samo da kažem da se slažem s Indijem i Piksijem da su vesti <postale ili oduvek bile?> 1 zlo

Posted (edited)
Како нема? Па из овог се потпуно јасно види да не постоји никакав мастер план за контролу и израбљивање друштва, иза кога стоје мрачњаци саветовани из Ленглија, већ да је у питању гомила дебелих, знојавих и алавих дебила који користе голу силу да не ураде ништа јер им је сваки потез импровизација.
Da, ali poenta one teme (koju necu pokrenuti) je u tome da je to saznanje potpuno beskorisno za tvoj konkretan zivot. Npr. ako si inzinjer, neces konstruisati bolje masine zato sto to znas. Niti ce ti ljubavni zivot biti bolji, niti zdravlje. Nista sto je iole bitno. U tom smislu. Edited by Indy
Posted
Da, ali poenta one teme (koju necu pokrenuti) je u tome da je to saznanje potpuno beskorisno za tvoj konkretan zivot. Npr. ako si inzinjer, neces konstruisati bolje masine zato sto to znas. Niti ce ti ljubavni zivot biti bolji, niti zdravlje. Nista sto je iole bitno. U tom smislu.
hm, a zašto nećeš?
Posted
Ma polupismeni basibozuk, nalozio ih neki prevarant, verovatno im je prodao mapu blaga cara Konstantina.
Који је то преварант што тако одрађује жандармерију. :Hail:Једини тог калибра је био један момак кога сам упознао у емиграцији који је паре за бег из Сарајева неколико недеља пред почетак рата скупио тако што је свим виђенијим фацама у граду продао факс-хелизим тврдећи да је кокс. Објаснио ми је да је тим ударцем убио две муве: ем је запалио, ем је сигуран да се никада неће вратити. Вести генерално јесу једно зло, али ја не верујем у решења по средини па заступам бесомучно читање апсолутно свих вести или потпуну апстиненцију од истих.
Posted

eh, pa ajd ja ću onda umesto tebeza skromnih 10 evrića :fantom::P

Posted (edited)

...

Edited by ivy
Posted

Ako me secanje dobro sluzi, pre dvadesetak godina i neke vojne jedinice su bile u potrazi sa zlatom u tom kraju.

Posted
Da, ali poenta one teme (koju necu pokrenuti) je u tome da je to saznanje potpuno beskorisno za tvoj konkretan zivot. Npr. ako si inzinjer, neces konstruisati bolje masine zato sto to znas. Niti ce ti ljubavni zivot biti bolji, niti zdravlje. Nista sto je iole bitno. U tom smislu.
To сазнање је од суштинске важности за мој живот, између осталог зато што нисам инжињер. Мени ова прича помаже да боље разумем процесе који се дешавају у држави, опште стање друштва као и појединачне патологије батинаша, што је све изузетно важно за мој живот.Мислим да сам се на то гледање стварности периферним видом навежбао током Милошевића, када су сви медији били озбиљно цензурисани и када се до информација долазило или личним везама (које нисам имао) или састављањем пузли од наговештаја између редова по новинама.