Jump to content
IGNORED

Zaglupljivanje nacije

Eraserhead

Recommended Posts

Posted

Pa dobro, i ti si u svom nicku pogresio poslednje slovo, desava se...

Posted
Dakle, Jovan I. Deretic... Imate li dodira sa verujucima, da li ih saslusate, da li odmah pocnete da se svadjate, da li pokusavate da im kazete da sve to nema veze sa mozgom i uopste kako se branite? (jebote, kao da pisem o problemu sa bubasvabama)
Ako neko može u to da veruje, tj. ne vidi odmah o čemu se radi, nema svrhe objašnjavati. Nisam imao prilike da sretnem nekog uživo, ali na netu ima poklonika :)
Posted

Karlobag-Karlovac-Liubice

Posted
Imate li dodira sa verujucima, da li ih saslusate, da li odmah pocnete da se svadjate, da li pokusavate da im kazete da sve to nema veze sa mozgom i uopste kako se branite? (jebote, kao da pisem o problemu sa bubasvabama)
Ја углавном не слушам те православце. Нервирају ме онако ћелави, у наранџастом, ударају у ситар и мисле да су неки иберменш јер знају кунг-фу. Ако ме баш гњаве, дам им неки динар јер се плашим да ће ми пренети неку шугу из ашрама. Ако су добре рибе, онда нешто причам са њима и препоручујем им свог кума пошто сам чуо да те шинтоисткиње знају онај тантрички секс из књиге Џозефа Смита, а ја сам импотентан па ми не вреди да их ја мувам. Мада, са свим тим муслиманима ништа не бих ни причао да нисам чуо да праве фантастичне сармице од свињског меса и зеља.
Posted

Извини, погреших малопре: нису оно последње муслимани - муслимани не једу свињско месо - већ шиити (односно сунити, како их такође зову понегде у стручној литератури).

Posted
Dakle, Jovan I. Deretic... Imate li dodira sa verujucima, da li ih saslusate, da li odmah pocnete da se svadjate, da li pokusavate da im kazete da sve to nema veze sa mozgom i uopste kako se branite? (jebote, kao da pisem o problemu sa bubasvabama)
Niposto nemoj da se raspravljas s takvim slucajevima. To je isti tip ljudi koje vrbuju u jehovine svedke ili bombase samoubice. Samo klimnes glavom i udaljis se.
Posted

onda je moj dobar drug iz detinjstva potencijalni bombas samoubica :lol:"ma jeste da zna da lupi glupost, ali neke stvari koje kaze su tacne"voleo bih da neko napravi mapu gde ce naznaciti narode koji po dereticu nisu srpskog porekla.

Posted

Имам ортака из средње са којим се са времена на време виђам и који му све верује, онако искрено и без резерве. Покушавао сам нешто да га разуверавам, али како једна ствар падне, он скочи на другу и тако у круг и док обиђемо све већ се ни не сећа аргумената којим сам оборио прву. Најјачи му је аргумент оно колико има "српских" речи у санксриту (пар стотина), а када му кажеш да је то пар стотина речи које су из санскрита ушле у српски, а да их у арапском има скоро 10.000, он каже "стварно?", а онда само настави да весла. Мислим да је у питању нека хипноза.

Posted

znas koji su najzajebaniji? oni koji su potpuno uvereni da su vanzemaljci medju nama. gledaju milion dokumentaraca mesecno i jednostavno ne postoje argumenti kojima mozes da ih razuveris. mislim, bukvalno ne posotje zato sto ti on kaze nesto tipa "a ne verujes u svedocenja tog i tog astronauta ili vojnog pilota" i ti ne mozes da se nadjebavas sa njim posto nisi upucen u tematiku. mada moze da bude zanimljivo kada se napijete pa krene rasprava.

Posted

Sta kao nema vanzemaljaca medju nama?

Posted

Па ја сам упућен и у ту тематику пошто је Ерих фон Деникен био обавезна лектира осамдесетих. "Да ли су богови били астронаути" је мајка Мара за све ове слепце што се данас повлаче по Дискаверију. И још када додам пар ствари што их кроз маглу памтим из Сиријуса, да видиш каква се ту коло расплете. Мој највећи проблем су социолози. Шта тек они могу да истрипују, то је чудо.

Posted
mada moze da bude zanimljivo kada se napijete pa krene rasprava.
Ne može :(Dok se ne napijš dovoljno da možeš da slušaš te baljezgarije, već te je trol toliko smorio, da više nemožeš ni da piješ.2 x mi se desilo, od tad imam tramu, čim neko krene da priča o Ickeu i ljudima gušterima. Mislim da bežim glavom bez obzira, na samu pomisao na ta sranje.jebem te kojote, pokvario si mi noć. :isuse:
Posted (edited)

@bergasane, ne, ne, ne, nisam ja to rekao, lose si ti protumacio. ima vanzemaljaca, cak razmislajm da posetim area [email protected], fon deniken je jos zanimljiv, to sam obozavao kada sam bio klinac. ovo sad je potpuno ludilo, ima jedno 7 miliona dokumentaraca.a sta hoce ti sociolozi?@radisadobro, jos uvek nisam nasao nekoga ko misli da ljudi gusteri postoje, a potezao sam kao argument.

Edited by kojot
Posted
dobro, jos uvek nisam nasao nekoga ko misli da ljudi gusteri postoje, a potezao sam kao argument.
photo-22.gif?_r=1355862929:unsure: