Friend Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 A "genije" Milos Stankovic? Da li ga je neko primetio?
Time Crisis Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 Meteor iznad Rusije očekivano prouzrokovao poplavu gluposti i teorija zavera
nbg4ever Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 Daleko manje nego sto sam ocekivao, moram priznati
gospa buba Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 meteor iznad rusije/kube je doshao toliko zalosno iznenada, da uopshte nije stigao da bude troshen u medijske svrheali takva je sudbina svakog meteora
ficfiric Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 Kad se pomenu Rusija i teorije zavere pravi je momenat da se poseti FSN: ZolaОво је био тест Америке пред оно што ће покушати да ураде,а то је покушај збацивања Путина са власти и то неће ићи као што је било 22.6.1941. него ће се радити о изненадном нападу попут овог на неки густо насељен део Русије највероватније ће то бити Москва или Петербург у виду земљотреса или неке друге природне катастрофе са десетинама можда и стотинама хиљада мртвих..наравно после тога пета колона се одмах организује и тражи смену Путина.Serlancelot Dobro pogledajte ovu fotografiju pa recite šta zaključujete na osnovu nje.Serlancelot Иди Амин ::A шта треба да се закључи? Хоћемо ли дедукцијом? Обрати пажњу на горњи леви угао фотографије. Погледај нагли скок у путањи тог тела. Нема шансе да то направи метеор, једино навођени летећи објект и на крају први пут у животу видим метеор двомоторац!Занимљиво....Иди АминПа садколико често су метеори падали па да се генерализује њихово кретање у паду (има ли још нека слика где је забележен пад метеора). Ако се распада приликом кретања фрагменти се одвајају и крећу као целине, па се могу и они даље распасти. Шта ако се целина распала на два дела па отуда одвојени трагови. Мислим да на основу облика овог трага не може да се изведе тај закључак. Објекат који се наводи има неку инерцију и ако се не распада има правилније кретање (траг) од овога. Oвако може да изгледа у моменту испаљивања док се не стабилише и "ухвати" правац, при слетању мислим да ово није типично за навођени објекат.malenaНа основу свега што је доступно јавности, закључујем да је пао онај што је НАСА рекла да је протутњао и промашио Земљу 15.02.2013! Наравно да је ушао у атмосферу, да је делимично изгорео, да је сигурно гађан нечим, да је усмераван у Сибир.....VerterdegeteNe postoji oruzje dovoljno brzo da pogodi meteor. Brzina tog meteora je bila 88 Maha. Najbrzi mlazni avioni ne mogu da razviju preko 3,5 maha.SerlancelotJes da si mlad vertere al pre nego što kažeš nešto razmisli. Važi? Bez obzira kolika je brzina meteora radi se o tome da zemaljski projektil ne prati tj ne sustiže taj objekat već mu ide u susret. Prosto, samo zavisi za koga.VerterdegeteMeter je telo koje se krece. Samim tim, projektil mora da ga stigne...Kosta, objasni ovo, leba ti.SerlancelotPrvo da te pitam jel se ti to praviš glup il' ti je to urođeno?! Ajda da pokušam da ti objasnim na prostački način: Kreću se dva voza jedan drugom u susret, jedan ide x km na sat drugi y. Šta se dešava? Pa naravno dolazi do sudara. Ili još prostije za tebe meteor dolazi sa neba a zemaljski projektil naravno sa zemlje. Kada se sudare dolazi do eksplozije pošto je naravno zemaljski projektil opremljen nuklearnom bojevom glavom i naravno da strada meteorit (da li je meteorit ) koji se onda rasprsne na hiljade komadića.VerterdegeteA da ja tebe pitam, posto si tako uman. Kolike su realne sanse da se projektil ispali pravo sa putanje po kojoj meteor ide, kolike su sanse da ce on ici pravo po toj putanji, i koliko se sa sigurnoscu moze znati da li ce taj meteor u atmosferi ostati ceo, i da se nece podeliti na 2-5-1000 delova.SerlancelotGledaj vamo Vertere, ništa ja pametniji od tebe nisam ali ima jedna razlika između tebe i mene. Za razliku od tebe ja razmišljam mozgom dok ti to radiš emocijama. Raspitaj se malo šta su to navođeni projektili i kako su to Rusi davnih 60-ih godina srokali američki špijunski avion na visini od preko 15k metara visine. Ej u ono vreme a ti pitaš za današnju tehnologiju.Takođe sumnjam u ove američke pizde pošto kažu, gle qurza u slamnatom šeširu, da je meteorit bio isuviše mali da bi mogli da ga opaze A ovamo pomoću svoji pederskih satelita sa nekih 30k visine vide koje novine čita neki čovek na zemlji! I zbog te činjenice sve sam uvereniji da to nije bio meteorit..... Pazi voda na zemlji zauzima 70% prostora a meteorit baš leteo ka Rusiji i to u područje gde se nalaze khm, khm, razni objekti.... zanimljivi za američke pedere. Grehota bi bila preskociti i ovu epizodu VerterdegeteBas bih sad voleo da cujem misljenje onih koji su vikali bozja kazna kada je onaj uragan udario SAD.Гнусни ГрозозоБог може да казни Русију због највише стопе абортуса у Европи (а може и нас ) . Мада је ово релативно ситно , у поређењу са другим катастрофама по свету .Lurking ::То би значило да Бог користи исте методе као и Американци - бомба изнад града па ко жив ко мртав. Нема ништа бесмисленије него мешати Бога у сваки догађај на планети. То је врло интересантно питање : да ли Бог заговара колективну или индивидуалну кривицу , а тиме и казну . По свему судећо Божија правда није иста као људска . Даћу један пример : ако се у твом народу зацари неко зло (нпр убијање деце , педерастија , наркоманија ) , за Бога није довољно да ти сам то не чиниш : он од тебе тражи да се томејавно супротставиш . То је нека дужност према Богу и према ближњима , јер нико од нас није сам од себе на овом свету . Према томе , врло је могуће да Бог казни цео народ , ако тај народ допушта зло међу собом .
Aleksandar88 Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 Jel' ovo Verterdegete sto pise povremeno i kod nastm na forumu :) ? Nisam jos od Ratkovog hapsenja gledao sta se pise medju fsn-ovcima, ali vidim da ludilo progresivno napreduje.
ficfiric Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 (edited) Ih, Verter je tamo starosedeoc.Ali, sa kakvom ga samouverenoscu ovaj vredja, strasno Edited February 18, 2013 by ficfiric
fonTelefon Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 Ajmo jedan primer pravnog zaglupljivanja nacijeBivši srpski premijer Mirko Cvetković tvrdi za „Blic” da nije počeo posao sa partnerima iz SAD, pa nije bio ni dužan da od Agencije za borbu protiv korupcije traži saglasnost za pokretanje privatnog biznisa.Mirko Cvetković- Nije u pitanju nikakav posao. Pre nekoliko meseci pozvan sam da u aprilu u Americi budem jedan od govornika na godišnjem skupu koji organizuje Banka federalnih rezervi iz Čikaga. Tema o kojoj bi trebalo da govorim je u vezi sa obrazovanjem žena u oblasti finansija. Kako mi to nije bliska oblast, najverovatnije neću ni ići - objašnjava Cvetković za „Blic” o kakvom je projektu govorio krajem januara.On, ipak, ne negira da je u kontaktu s ljudima iz inostranstva, kao i da mu je cilj da se biznisom ubuduće bavi isključivo sa partnerima koji nisu iz Srbije.- Čim budem postigao neki dogovor, zatražiću saglasnost od Agencije - kaže Cvetković.Nekadašnji premijer početkom decembra vratio je poslanički mandat u Skupštini Srbije, a kao i ostali bivši ministri, krajem januara primio je poslednju od šest premijerskih plata. Od tada, kako kaže, živi od plate koju prima njegova supruga, a troši i ušteđevinu.U Agenciji nam je nezvanično rečeno da im nije poznato da li je iko od bivših ministara tražio saglasnost da počne da se bavi nekim poslom, a koji bi mogao da ima veze sa državnom funkcijom. Agencija će, ipak, prema rečima predsednika Odbora Agencije Zorana Stojiljkovića, ispitati da li je Cvetković prekršio zakon.On je podsetio da je svaki funkcioner koji završi obavljanje svoje funkcije obavezan da naredne dve godine prijavljuje svoju imovinu i uzdržava se od „obavljanja posla ili prelaženja na drugi posao, koji u bilo kojem obliku može biti u sukobu interesa i sukobu sa njegovom funkcijom”.Božidar Đelić jedini je od bivših ministara, prema podacima sa sajta Agencija za borbu protiv korupcije, prijavio promenu u delu koji se odnosi na akcije i udele u pravnom licu. “Očigledno, ja sam meta” Cvetković je rekao u intervjuu za novi NIN da se ne plaši i da ne očekuje da će biti hapšen, jer nije kriv. - Ali nikada se ne zna, kada gledate koje su mi sve afere “zelepili”, očigledno sam ja meta. Pominju me kao krivca za „Sartid“, koji uopšte nije prodavala Agencija za privatizaciju, za Jugoremediju, koja je privatizovana 2002, a ja sam došao na čelo Agencije 2003. godine. To znači da se ne istražuje slučaj, pa se utvrđuje krivac, nego se istražuje ličnost pa se pokušava toj osobi da se napakuje slučaj - rekao je Cvetković u intervjuu za NIN.
Indy Posted May 15, 2013 Posted May 15, 2013 Po komentarima na vest o mastektomiji kod Andjeline Djoli vidi se da su zaglupljivaci u Srbiji odradili briljantan posao.Pored neverovatne nenformisanosti i retko nadmene gluposti, takodje smo i jedinstveno zao narod (zovite me autosovinistom, zabole me).
Time Crisis Posted May 15, 2013 Posted May 15, 2013 Po komentarima na vest o mastektomiji kod Andjeline Djoli vidi se da su zaglupljivaci u Srbiji odradili briljantan posao.Pored neverovatne nenformisanosti i retko nadmene gluposti, takodje smo i jedinstveno zao narod (zovite me autosovinistom, zabole me).Anđa im se teško zamerila sa onim njenim filmom o Bosni
nera Posted May 15, 2013 Posted May 15, 2013 Anđa im se teško zamerila sa onim njenim filmom o BosniKoji btw skoro niko nije ni gledao a svi imaju misljenje o njemu?!Indy, predlazem da ne citas komentare u nasim medijima, nije dobro po zdravlje. Ja se uspesno skidam sa toga.
Hella Posted May 15, 2013 Posted May 15, 2013 Pored neverovatne nenformisanosti i retko nadmene gluposti, takodje smo i jedinstveno zao narod (zovite me autosovinistom, zabole me).
Indy Posted May 15, 2013 Posted May 15, 2013 Indy, predlazem da ne citas komentare u nasim medijimaSlazem se, a i ne samo kad su nasi mediji u pitanju. Internet komentarisanje izvlaci ono najgore iz populacije, cini mi se.
nera Posted May 15, 2013 Posted May 15, 2013 Slazem se, a i ne samo kad su nasi mediji u pitanju. Internet komentarisanje izvlaci ono najgore iz populacije, cini mi se.Delim utisak. :) Na stranim medijima redje citam komentare, mada sam shvatila da su podjednako grozni, samo me valjda ovi nasi vise pogadjaju.
Time Crisis Posted May 15, 2013 Posted May 15, 2013 Koji btw skoro niko nije ni gledao a svi imaju misljenje o njemu?!Naravno, kome su još ovde potrebne činjenice? Mora da živiš negde u inostranstvu :P
Recommended Posts