Aion Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 Nije VOIP, ja sam prvo pomislio da se radi o nekom WIFI (ili slicnom) sistemu, medjutim, radi se o necem mnogo fundamentalnijem, sto je samo jos Tesla shvatao.Koji je to Fakultet za IT, menadzment i marketing. Ako ovo drustvance uzme neke pare bice to dobra reklama za ovaj fakultet, mada ga ne bih preporucio za IT.
Аврам Гојић Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 Preporuka: +11 / -3+ -!Plasim se da Aleksandar Stibilj ne nastrada u "saobracajnoj nesreci" ! DEMONkratija, sloboda, ljudska prava su cudo !
Eraserhead Posted February 11, 2013 Author Posted February 11, 2013 Venture capital advisor:Dakle, beograđanin je u saradnji sa drugima iz sveta napravio ''super-telefon''. On je taj patent, kako je javio B92, i zaštitio. Ipak, projekat (i pare) će otići u Kanadu. Predlažem da mladi Beograđanin otvori preduzeće i objavi prodaju akcija kako bi došao do para za realizovanje projekta. Tako bi sve ostalo u Srbiji.(Milan Mihajlović, 10. februar 2013 19:30)# Link komentaraPreporučujem (+3)Ne preporučujem (0)Šta je ovo
nbg4ever Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 Nakon Zarka i njegove tastature, jos jedan proizvod ce otici iz Srbije, da bi nam se vratio s carinom :(
zema Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 bilo prosle nedelje na naslovnoj strani politike, odmah ispod price o 1000 nedostajucih inzenjera za fabriku cipova (ili neceg drugog).objasnjenje principa rada: "Moja ideja se zasniva na ideji Nikole Tesle, koji je zamislio da će ljudi slati telegrame i slike preko tornja koji je konstruisao".juce ldp, danas izumitelj.
Aion Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 Nisam ni znao za LDP. Ovo moram da pribelezim na vidno mesto, ako na nekim buducim izborima mi dodje da glasam za iste.
pacey defender Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 Sa Vračara je. https://www.facebook.com/aleksandarstibiljzapreokret
Eraserhead Posted February 11, 2013 Author Posted February 11, 2013 juce ldp, danas izumitelj. Vidi stvarno
Dagmar Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 To si ti napisao da se zabaviš, a onda su tvoji prijatelji davali pluseve. Izuzetno verujem da je to objašnjenje.
DR. KUMALO Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 tek što smo preživeli 21.12.2012. a sad evo nove prilike za reaktivaciju proroka sudnjeg dana sa onom teorijom o smaknuću sveta kada crnac postane papa.http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2013&mm=02&dd=11&nav_category=78&nav_id=685831
gospa buba Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 (edited) Nakon Zarka i njegove tastature, jos jedan proizvod ce otici iz Srbije, da bi nam se vratio s carinom :(lele, pa sta se desilo sa zarkom i tastaturom? otele su je tajne sluzbe? :oedip. e bobe bobe, zaboravila sam zareta skroz ^_^ Edited February 11, 2013 by thermal bug
nbg4ever Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 TASTATURE NA SIGURNOM - Kod mene nema straha – kaze Zarko. – Projekti tastarure nalaze se na pet mesta u Beogradu. Bilo sta da se dogodi, do realizacije ipak moze da dodje. Nesreca "Majkrosofta" je u tome sto misle da mogu sve da kupe, a da neke stvari nikada ne puste u upotrebu. Znajuci to, bio sam obazriv i eto naleteli su na nekog ko nece da se proda. VLADA SRBIJE STALA IZA PROJEKTA,INTERESUJU SE JAPANCI I "SIMENS" S: Posle ponude "Majkrosofta", da li se pojavilo ozbiljnije interesovanje u zemlji? Z.R: Da. Sada vodimo pregovore u Vladi Srbije koja je stala iza projekta. Takodje, izuzetno su zainteresovani Japanci za koje je ovo strateski proizvod, ali je i vlasnicima "Simensa" ovo zanimljiv projekat. Pregovori su u toku i sacekacemo najbolje uslove. Nije tu samo novac u pitanju, vec zastita na globalnom nivou.
Šumejker-Levi 9 Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 Ja o toj njegovoj čuvenoj tastaturi slušam od 2005 godine. Kao, neki novi raspored slova, manja je, promeniće način na koji kucamo. Japanci ga primili kao uvaženog gosta....
Recommended Posts