Jump to content
IGNORED

Zaglupljivanje nacije

Eraserhead

Recommended Posts

Posted

Ovaj topik je trebalo da se zove Zaglupljivanje gradjanstva a ne Zaglupljivanje nacije.Ja ne reportujem iz principa ali trebalo bi po nekoliko osnova :happy:

Posted
http://www.dailymail...v-disaster.htmlnemam reči, koliki idiot treba da budeš da završiš u Zagrebu iz predgrađa Brisela...
a šta je bilo sa prijateljicom? :Pnego o zaglupljivanju koje nacije se vode radi?ja mislim da je ova priča čista izmišljotina. nema teorije da je istinita.
Posted

Glavna vest na naslovnoj strani Politike:

СВЕТ Велика Албанија, Мала Британија, скраћена СрбијаКако руски стручњаци виде Европу 2035. годинеmapa%202.jpgМосква – Европу у наредних двадесетак година чекају велике промене па ће 2035. изгледати прилично другачије него данас, предвиђају руски стручњаци који су на основу анализа докумената америчке ЦИА, руске службе ГРУ и експертских група на чијем се челу налазе Збигњев Бжежински и Самјуел Хантигтон начинили мапу „Нове Европе”.Серија великих територијалних промена почеће у Британији, где ће Шкотска убрзо након референдума прогласити независност, што ће представљати иницијалну капислу за уједињење Ирске, пише руски „Експрес“.Значајне промене ће се десити на Пиринејском полуострву које је већ сада дубокоуздрмано економском кризом с обзиром на то да Шпанија има највећу стопу незапослености од свих земаља ЕУ.Зато ће, како предвиђају руски експерти, Каталонци и Баски прогласити независност од Шпаније, што ће имати последице и у суседној Француској, где ћепочети „распад мултикултурализма”.mapa%201.jpgНа југу Француске око Марсеља ће настати исламска држава, а област Лорен са центром у Стразбуру прикључиће се Немачкој. Додају да ће у оваквој ситуацији независност прогласити и Корзика.Распашће се и Белгија, а Фламанци ће се прикључити Холандији, док ће се Италија распасти на богати север и сиромашни југ, а Сардинија и Сицилија ће прогласити независност.Значајне промене граница опет ће претрпети Балкан где ће територију Босне и Херцеговине поделити Србија и Хрватска, док ће, да би се умирила Турска, настати Велика Албанија коју ће чинити Албанија, Косово и део западне Македоније.Очекују и да ће већи део својих граница проширити Мађарска која ће, како наводе, повратити део своје некадашње територије која сада припада Румунији као и северни Банат.Тужна судбина, сматрају руски аналитичари, очекује и Пољску, која ће морати да се одрекне делова територије после серије нових споразума између Русије и Немачке.Белорусија ће нестати и постаће део Русије, као и делови балтичких држава и Украјине. Велике промене се очекују и на Кавказу, јер се сматра да Русија неће моћи да задржи Чеченију и Дагестан.Руски научници наводе да су наизглед неприкосновене границе европских земаља мање стабилне него што то сада изгледа јер све назнаке показују да мапа Европе мора да претрпи промене.Руски експерти истичу да обим промена зависи од много фактора, а пре свега од социјалне и политичке нестабилности."Експрес"објављено: 15.01.2013.
Ko ovo tvrdi? "Ruski eksperti". Koji? Iz koje institucije? Ništa ne piše. Ako su ruski, nema se šta sumnjatii, sve je rečeno. Takvoj vesti je mesto naslovnoj strani najstarijeg srpskog dnevnika.
Posted

danas sam dobila mail sa raznim 'zdravstvenim' savetima. sloj pseudonaucnih budalastina, sloj sejanja straha. glavna tema je bila da ne umemo da jedemo voce na ispravan nacin (otprilike, ako ne jedes voce na prazan stomak, ono mora jadno da saceka da se prethodno pojedeno svari, pa se pokvari dok dodje na red), ali najjaci utisak je ostavio deo koji tvrdi da se pijenjem hladne vode izaziva rak. masti se naime stvrdnu od hladnoce, pa ih je teze svariti, i eto kancera dok si reko keks.

Posted

:lolol:cek, a od koga si to dobila, kao spam nepoznatog porekla ili od nekog koga poznajes?

Posted

jebote koje su to opsesije. od preceranog razmisljanja o zdravom jedenju dokazano se dobija rak na otvorenom mozgu.

Posted

Pa kad naucnici mogu da izbacuju (statisticke) studije u kojima mleko izaziva rak i propisuju koliko litara dnevno vode treba da popijes sto ne bi i obican covek probao.

Posted (edited)
:lolol:cek, a od koga si to dobila, kao spam nepoznatog porekla ili od nekog koga poznajes?
od roda najrodjenijeg!imam tetku spamerku. najcesce su slike macaka, vicevi, citati velikih mislilaca i tako to, ali zadesi se i neka medicinska informacija. recimo, jednom drugom prilikom sam saznala da se margarin i plastika razlikuju samo za jedan molekul.edit: razmisljam da pocnem da joj saljem deset razlicitih linkova dnevno na razlicite definicije reci 'spam' Edited by betty
Posted
da se margarin i plastika razlikuju samo za jedan molekul.
:D
Posted
od roda najrodjenijeg!imam tetku spamerku. najcesce su slike macaka, vicevi, citati velikih mislilaca i tako to, ali zadesi se i neka medicinska informacija. recimo, jednom drugom prilikom sam saznala da se margarin i plastika razlikuju samo za jedan molekul.edit: razmisljam da pocnem da joj saljem deset razlicitih linkova dnevno na razlicite definicije reci 'spam'
Posted
jebote koje su to opsesije. od preceranog razmisljanja o zdravom jedenju dokazano se dobija rak na otvorenom mozgu.
Mislim da je preterano to nazivati razmisljanjem.BTW. Danas sam toliko lutao putevima bez oznaka trazeci neko selo da sam se setio price o ovoj sto je kao zabasala u Zagreb.
Posted

Dok ne primis stopera Nemaca kao ona ne moras da brines.