Jump to content
IGNORED

Zaglupljivanje nacije

Eraserhead

Recommended Posts

Posted
Pa što onda ne prodaju i Cecine diskove?
Ne mogu, mislim, jer ako im dođe inspekcija, kazniće ih...A prodavali bi da mogu... :)
Posted

Kogа će da kazne?Postoji ne jedna, DVE apoteke u centru Beograda (ni 500 metara od Slavije) koje prodavaju IGRAČKE (od onih malih plastičnih najgorih igračaka do Lego kompleta) zajedno sa lekovima i sli. medikamentima. Naravno, rade 24 sata dnevno. Jedno vreme je jedna od apoteka bila istovremeno menjačnica. Vrh!Tako da sumljam da će da kazne ako prodaju Cecine diskove jer ove imaju diskove od Ben10, Štrumfova i sl ekipe.

Posted
Na stranu odgovor ali zena Nelsona Mendele?! To bre ni ljudi ovde ne znaju.
Mrs. Mandela? :unsure:
Posted
Sta hoces, objasnjenje je naucno™.
od infracrvenog praha
infracrveni prah je bolji od ultraljubichastog, zato! :s_w:venem. majkemi.
Posted

Hej, ja sam guglao "infrared dust" da se uverim da to ne postoji. Jbg, nije mi fizika jaca strana. :D

Posted (edited)
Hej, ja sam guglao "infrared dust" da se uverim da to ne postoji. Jbg, nije mi fizika jaca strana. :D
vidi se da si neiskusan, ja sam nashla far infrared powder, koji je nano i yebe kewu!2011101216255712727.jpg
Functions
2011101216255712727.jpgbat olso
Can be used for making into far infrared fibre, far infrared warm costume with prohibiting bacterium function, other far infrared health care products, indoor decorating pigment and far infrared building materials, etc
sto jes jes. mosh jedesh, mosh obuchesh, mosh krechish, shtash vishe :Dedip. samo da mi pedijatar ne chuje za ovo. napustice kvantnu medicinu i preci na funkcionalne materijale <_< Edited by thermal bug
Posted
Postoji ne jedna, DVE apoteke u centru Beograda (ni 500 metara od Slavije) koje prodavaju IGRAČKE
truejedna u katanicevoj a za drugu doduse ne znam
Posted
Zapravo postoji i koristi se za premaze za IC maskiranje borbenih vozila cak i na termalnim kamerama ne samo pojacivacima svetlosti, jedan grcka firma se time bavi. Top notch. A kupuje se u apotekama:)
Posted
truejedna u katanicevoj a za drugu doduse ne znam
obe su u Katanićevoj!
  • 2 weeks later...
Posted

Sta je u ovom tekstu zaglupljivanje nacije?

Posted
Sta je u ovom tekstu zaglupljivanje nacije?
Čitaj komentare ;)