Turnbull Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 Isti kviz, pitanje: ko je napisao da bi bio civilizacijski pomak ubiti Dodika i Tadića?Ta će misao ući u istoriju tako skraćena. Klasna pobuna ne može nam se desiti čak ni u kvizu, ni u šali, ni u lošem tekstu. Nigde.Gadovi smrdljivi, kretenski, lažljivi. Besan sam na sve, jebem im sortu onu ulizičku kezeću.
bergasa19 Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 (edited) Kad god vidim ovog odvratnog Dekija setim se 90-ih kad je bio u pinku pa je jednom otisao u Pozarevac Marku na noge. Kakvo je to ponizavanje bilo. I odmah mi lakse iako sam tada neopisivo mrzeo Marka M. Edited November 15, 2012 by bergasa19
luba Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 drugi kviz, ali skoro pa isto, a i u skladu sa nazivom topika - pitanje kako se zove zena nelsona mendele, majstor ko iz topa, ljovisna.
Shan Jan Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 Na stranu odgovor ali zena Nelsona Mendele?! To bre ni ljudi ovde ne znaju.
Turnbull Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 Ali ko li on onda misli da je Nelson Mendela (jer nema šanse da ne zna ko je Ljovisna)?
Shan Jan Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 Ljubavnik cerke sestre pasenoga vanbracnog deteta njene majke?
luba Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 da, zaboravih da dodam da su bili ponudjeni odgovori:viniljovisnaana marijai jos jedno ime, zaboravih, ali tipa vesna.
luba Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 duhovito, narocito posto se radi o svojevoljnom biranju zemlje u kvizu o poznavanju zemalja, ne treba da znas imena onih koji su vazni za tu zemlju.
Indy Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 wowSta hoces, objasnjenje je naucno.Cigaret Kartica se sastoji od infracrvenog praha koji u dodiru sa spoljašnjom toplotom emituje dugotalasne infracrvene talase, zatim od magnetnog i hemoglobin praha, jonoizmenjivačke smole, dietil karbonata i još 13 vrsta polimera, koji svojim aktivnim supstancama prodiru u duvan, menjajući njegovu molekularnu strukturu, čime štetne i kancerogene supstance koje nastaju u procesu sagorevanja (kao što su nikotin, katran, formaldehid, policiklični aromatični hidrokarbonati i druge) formiraju kristalne oblike i na taj način ostaju u pepelu, umesto da se dimom unose u organizam.
Weenie Pooh Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 da, zaboravih da dodam da su bili ponudjeni odgovori:viniljovisnaana marijai jos jedno ime, zaboravih, ali tipa vesna. It must be Vini ^_^Reportovani ste zbog otkrivanja RL detalja. Šta vas briga u kakvim smo odnosima Nelson i ja? -_-
salerokada Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 najbolje je sto pise da moze da se kupi u apotekama.Kao što mogu i energetske narukvice (ili to više nema da se kupi?).Baš me zanima po kom kriterijumu apoteke biraju svoje artikle.
radisa Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 Baš me zanima po kom kriterijumu apoteke biraju svoje artikle.da zarade nešto, recimo?Te narukvice su bile ultra popularne, svojevremeno, moglo se fino zaraditi... A ne škode nikome... Doduše, ni ne koriste, osim apotekama da zarade, ali nije to bitno...
aram Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 Reportovani ste zbog otkrivanja RL detalja. Šta vas briga u kakvim smo odnosima Nelson i ja? -_-Pu, drukaro :P
salerokada Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 da zarade nešto, recimo?Pa što onda ne prodaju i Cecine diskove?Određenim ljudima će to više pomoći zdravlju nego što su im pomogle narukvice.A narukvice škode jer su one paradigma za lekove nadrilekara i proračunata prevara građanstva. Nije valjda za džaba ta firma bankrotirala jer je izgubila silne sudske procese zbog varanja građana.
Recommended Posts