Jump to content
IGNORED

Zaglupljivanje nacije

Eraserhead

Recommended Posts

Posted
Ne, ne nije redovno, obrazovani mladi ljudi tvrde da ih je kreten od Miroljuba Petrovića ubedio u kreacionizam. Neko je tu nešto debelo zajeb'o u obrazovanju.
pa cuj, stvar zavisi od toga koliko je tih obrazovanih i mladih, tj da li je stvar sistemska ili ne.ja sam sa cca 15 g jedared otisla na predavanje jehovinih svjedoka ili nekih slicnih, ne znajuci sta su. eto, zanimalo me da cujem nesto o bibliji.brzo me proslo interesovanje.
Posted

ima i tv reklama... :lol: mada sam mislio da čuveni zeolit pokriva i ovaj sektor štetnih uticaja. Prvog koga vidim s ovim šutnuću u dupe.

Posted
@BubaMa Alef mi nedostaje, sa njim je super pičkarati se, bez obzira šta piše... Samo, jbg, nekad pretera sa narcisoidnošću, pa to bude problem...
Preporucujem da se onda druzite privatno, van foruma. To je forumas koji je, npr, meni porucivao da bi me silom prinudio (naravno, "ako treba") da se prekrstim "onda kada se krsti" na slavi. Mislim da, uz svo duzno postovanje prema tvojoj zelji za polimorfnom diskusijom, na ovom forumu ne bi trebalo da imamo klerofasiste.
Posted
ima i tv reklama... :lol: mada sam mislio da čuveni zeolit pokriva i ovaj sektor štetnih uticaja. Prvog koga vidim s ovim šutnuću u dupe.
Pa zeolit i pokriva, ovi kaskaju za njima...
Posted
(...) na ovom forumu ne bi trebalo da imamo klerofasiste.
Чак ни салонске? :(
Posted
Чак ни салонске? :(
Ako ti salonski biju nezno, onda mozda. Ali, ovi sto udaraju motkom od bukovine, kao moj ex-poznanik Filaret, trebalo bi drzati podalje od civilizacije.
Posted

Ма, не да не бију, већ и сами у редовним размацима бивају бивени или бар застрашивани од физички далеко спремнијег пролетеријата вичнијег 3д окружењу.

Posted

Mislim da se ona tzv. stvarna stvarnost malo vise racuna od ove virtuelne (jos uvek).A tamo stvari stoje... zaglupljeno.

Posted
Preporucujem da se onda druzite privatno, van foruma. To je forumas koji je, npr, meni porucivao da bi me silom prinudio (naravno, "ako treba") da se prekrstim "onda kada se krsti" na slavi. Mislim da, uz svo duzno postovanje prema tvojoj zelji za polimorfnom diskusijom, na ovom forumu ne bi trebalo da imamo klerofasiste.
Vidi, Alef je meni i još par ljudi tražio i RL podatke, da bi... Pa verovatno da bi mogao da RL preti, ne znam šta drugo...Ali, opet, meni ponekad nedostaju ljudi sa kojima možeš da se isvađaš kao čovek, a ne ovi sa kojima se slažem u 99% stvari, pa onda tražiš neku tačku, da zapodeneš raspravu... I onda imaš prokletstvo malih razlika...A sa druge strane, u pravu si, klerofašiste bi trebalo držati što dalje...Ne znam, kod njega sam baš nekako podeljenog mišljenja kako ga treba tretirati kad navrati... A i kad navrati, brzo on popije ban...Veći je meni problem kad svojim dolaskom navuče bolesnike kao Dux ili ona lujka što je pretila da će da nas tuži crkvi, za naše ponašanje...
Posted
Ali, opet, meni ponekad nedostaju ljudi sa kojima možeš da se isvađaš kao čovek, a ne ovi sa kojima se slažem u 99% stvari, pa onda tražiš neku tačku, da zapodeneš raspravu... I onda imaš prokletstvo malih razlika...
Meni super... imam kima levo, vasica desno, dovoljno razlike za moje dobro nagnjecene zivce. ;)PS. Da ne bude zabune, nisam uopste ispunjen prezirom prema vernicima (pa cak ni svestenicima) bilo koje religije, napustili me davno Dawkins-impulsi. Samo element prinude - bilo za desno*, bilo za levo, a bogme i za centar (ako takvo nesto postoji) ne mogu da tolerisem.(*Kao sto pokusah da naglasim Praslinu, mnogo prisutniji u RL u Srbiji, a bogme sve vise i na Zapadu).
Posted
Cini mi se da malo preterujete.
jesen 2005., dva lika sa medicinskog faksa organizuju u Beogradu medjunarodnu studentsku konferenciju, potpomognutu parama iz minisarstva of course, za studente medicine i molekularne biologije. naravno, bilo je tu valjda jos ljudi u organizaciji ali ova dvojica su valjda bili glavni. jedna od njih - kreacionista. i to se ne radi o nekakvom bubacu koji nikad nije cuo za research, kasnije saznamo da je on bio i u Petnici itd. seminar traje dva i po dana, nesto oko programa nije bilo finalizovano za drugi dan , ko je poslednji predavac. dovedena su cak i dva profesora iz US, sva izlaganja na engleskom itd - sve u svemu, za nase prilike kao 'respektabilno'. i onda se ispostavi da je misteriozni poslednji predavac drugog dana - Miroljub Petrovic. doveden potpuno na kvarno od strane ovog lika zaludjenog kreacionizmom. ucesce na konferenciji se placalo, nesto malo ali opet - nikad ne bih paltila da idem na konf gde se pojavljuje taj lik. on je odrzao neko predavanje o tome kako nema sanse da DNA moze da opstane u relativno dobrom stanju toliko godina koliko se tvrdi pa to onda, naravno, znaci da je Zemlja stara samo 6k godina. mi sa molekularne u potpunom shoku i zbunju kad je on zavrsio (ja sam tada prvi put cula za njega), ovaj US profesor pokusao da ima kao neku kratku raspravu s njim; posle nas pitao zasto niko nije reagovao - pa zato sto niko nije imao pojma sta nas je snaslo! tu sam dozivela ono sto sam vec pominjala ovde, da studentkinja medicine u zaru rasprave pita asistentkinju sa evolucije "kako ti znas za te gene? jes ti te gene videla svojim ocima!?"sto se mene tice, djavo je odneo salu jos pre sedam godina.
Posted
Veći je meni problem kad svojim dolaskom navuče bolesnike kao Dux ili ona lujka što je pretila da će da nas tuži crkvi, za naše ponašanje...
Što je problem, pa neka tuži. :D
Posted
Što je problem, pa neka tuži. :D
Pa nije ništa problem, neka tuži :)
Posted
Sad videh reklamu na TV. Mislim da bi (cak i kod nas) na ovo trebalo neko da reaguje. Opravdanje za pusace da mogu da puse i u sitacijama kad nikako ne bi smeli - trudnice, sobe u kojima borave deca, ...