Indy Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 Jedno od cescih zaglupljivanja, bar dela nacije, je prica kako je neko gradjanin sveta i slicno,posebno u situaciji kada taj svet gde god da se pojavis trazi vize, pasose, radne dozvole i slicno.Pa ne, Crni, biti gradjanin sveta je stanje uma. Papiri nemaju nista sa tim.
Agni Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 Jedno od cescih zaglupljivanja, bar dela nacije, je prica kako je neko gradjanin sveta i slicno,posebno u situaciji kada taj svet gde god da se pojavis trazi vize, pasose, radne dozvole i slicno.Kontam po tvom pisanju da si od onih koje nije moguce zaglupiti.
Indy Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 Mozda nisi hteo, ali dao si mu kompliment. Svi mi volimo da mislimo da nas nije moguce zaglupiti.
Halvard Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 sta je to antisrpstvo?To je ono kad se publika u Londonu ili Njujorku usudi da navija za Federera protiv Đokovića.
CrniRok Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 Pa ne, Crni, biti gradjanin sveta je stanje uma. Papiri nemaju nista sa tim.Ne bih se slozio, al ajde nek ti bude.Kontam po tvom pisanju da si od onih koje nije moguce zaglupiti.Zajebo si me, priznajem.
morgana Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 (edited) meni sve to komicno lakrdijaski.ne marim nacelno za tu grupu nit mislim da imaju neki tajni drustveno-polliticki uticaj,ne vise od drugih interesnih grupa, al mi ova retro-retorika digla pritisak.a o ovom pomenutom bilmezu sve najgore, ukljucujuci ono sto sam rekla gore.uz rasisticka navijacka urlanja, drzavna upozorenje na opasnosti putovanja nasih gradjana u hrvatsku, trovanja iz aviona i ostalih sranja ovih dana ovo velicanje hrabrih srba mu daje po osecaju da smo veliki i da nas zato nepravedno mrze . a gladni i nezadovoljni se samo pecaju na ovoma naravno, sve se slazem. tekst tj govor ima prizvuk 90tih i tadasnje jeftine poluezoterije koja se forsirala po magazinima u punom koloru. prejadno.samo sam se nasalila za grandkomandere, nisam ni mislila da ti dajes na znacaju masoninima :)uopste atmosfera u srbiji poslednjih nedelja u srbiji je toliko podgrejana, da imam medije samo jedan dan mogla bih napraviti rat s ostatkom sveta u roku od 5 satinesto sam se iskljucila zadnjih dana posto sam pratila cg izbore. jel idu ovakve ili slicne gluposti i kroz konvencionalne medije? Edited October 19, 2012 by morgana
renne Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 (edited) -30Da će predstojeća zima biti surova, predviđeno je i narodnim kalendarom. Naime, veruje se da će jesen biti suva, s malo padavina, a zima oštra i surova ako na pravoslavni praznik Preobraženje, koji je 19. avgusta, bude toplo vreme. Lepo vreme tog dana je pokazalo da nas čeka razorna hladnoća zimus i suva jesen, kakva već jeste - kaže Stanojević. Edited October 19, 2012 by renne
morgana Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 ne iduaj fala bogu. mada se trenutno ne bih iznenedila ni da je drugacije :D
braca Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 Da će predstojeća zima biti surova, predviđeno je i narodnim kalendarom. Naime, veruje se da će jesen biti suva, s malo padavina, a zima oštra i surova ako na pravoslavni praznik Preobraženje, koji je 19. avgusta, bude toplo vreme. Lepo vreme tog dana je pokazalo da nas čeka razorna hladnoća zimus i suva jesen, kakva već jeste - kaže Stanojević.To je popularna naučna metoda zvana "Indijanac nosi drva"...
WTF Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 Da će predstojeća zima biti surova, predviđeno je i narodnim kalendarom. Naime, veruje se da će jesen biti suva, s malo padavina, a zima oštra i surova ako na pravoslavni praznik Preobraženje, koji je 19. avgusta, bude toplo vreme. Lepo vreme tog dana je pokazalo da nas čeka razorna hladnoća zimus i suva jesen, kakva već jeste - kaže StanojevićCekaj, pa 19. avgusta (bar u Srbiji) je uvek toplo vreme. .
aram Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 (edited) cepidlako :lol:ali, kurir prati merenja jos od 1012 godine, pa zna:Evropu očekuje izuzetno hladna zima, a Srbiju najhladnija u poslednjih 1.000 godinaa lepo je i to da je sve to navodno prema predvidjanjima Evropskog Centra za srednjorocnu prognozu, kojima na sajtu lepo pise medium-range (3-6 days) weather forecasts Edited October 19, 2012 by aram
Lancia Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 Ubice vas Ivy sto ovde pricate o vremenu i to bez nje.
aram Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 nema Ivy vremena, pravi mafne sa paradajizom sad sam stvarno najebo
Recommended Posts